Masca naturala de par?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Bunica mea dupa citostatice si cazut parul si-a crescut asa parul din nou pana la fund ( il tinea in coc draga de ea ).

nu vreau sa demolez mituri, dar efectul citostaticelor este ca dupa incheierea tratamentului parul creste mai ondulat si mai viguros, indiferent de mastile de par folosite sau nu.

"it's nice to be important, but it's more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Karfe...cum pot sa incalzesc prosopul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Incearca o masca cu unt de shea. Nu iti spun din experienta personala, ci din auzite (de la subiectul cu untul de shea ). Se pare ca este extrem de hranitor. Poti cauta si pe youtube informatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sybille spune:

Maria, pe un calorifer electric poti incalzi prosopul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

F f bun pt parul ars si uscat de la vopsit, este uleiul de par, mai ales cel de la Kallos ( e cam reclama, dar chiar e bun ) incolor pt par deschis la culoare sau brun pt castaniu si negru.
Daca il dati dupa baie, pe parul umed, o sa simtiti cum firul de par il aboarbe, pur si simplu. Marele avantaj este ca se foloseste putin, cateva picaturi si apoi nu se clateste, parul ramane moale si usor de pieptanat.
Dupa cateva tratamente, o sa constatati ca parul nu mai aboarbe uleiul atat de bine si nu trebuie insistat, pentru ca se ingrasa.
Eu il folosesc preventiv dupa fiecare vopsire, macar o data si mi-a salvat pletele de foarfece de multe ori

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

F f bun pt parul ars si uscat de la vopsit, este uleiul de par, mai ales cel de la Kallos ( e cam reclama, dar chiar e bun ) incolor pt par deschis la culoare sau brun pt castaniu si negru.
Daca il dati dupa baie, pe parul umed, o sa simtiti cum firul de par il aboarbe, pur si simplu. Marele avantaj este ca se foloseste putin, cateva picaturi si apoi nu se clateste, parul ramane moale si usor de pieptanat.
Dupa cateva tratamente, o sa constatati ca parul nu mai aboarbe uleiul atat de bine si nu trebuie insistat, pentru ca se ingrasa.
Eu il folosesc preventiv dupa fiecare vopsire, macar o data si mi-a salvat pletele de foarfece de multe ori

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

sau pt parul blond este ulei movuliu care ii da o nuanta de gri, foarte frumoasa!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput