SCOLI IN CONSTANTA
Raspunsuri - Pagina 3
Lorenza spune:
La scoala 30 e d-na invatatoare Doina Mateescu,pe care o recomand.Baiatul meu face pregatire pentru concursul Arhimede in cadrul scolii 30 o data/saptamana si pot sa zic ca s-a cunoscut f. mult in nivelul pregatirii la matematica.
dianamaria spune:
Buna ziua,
am auzit si eu de d-na Mateescu si numai de bine! Si aceasta si d-na Rupesac sunt putin mai de "moda veche", dar in sensul bun al expresiei!
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... DPN 26.10.2009
LILIMAR spune:
In privinta sistemului step by step parerile sunt la fel de impartite ca si cu mersul la colegiu. Privind in urma mie acum imi pare rau ca nu l-am dat la step. Baiatului meu i s-ar fi potrivit. Important este sa gasesti niste invatatoare bune. Si in clasa la Dragos au fost copii care au venit de la step dupa una an sau doi, la unii motivele erau materiale,(plata mesei,a materialelor cu care se lucreaza, etc.),iar la altii exista teama ca nu s-ar acomoda la sistemul traditional din clasa a V-a.
Marilen spune:
Lorenza, cand am citit mesajul tau mi-am adus aminte ce meditatii facea cu noi prof. de mate din sc. generala!Ce se chinuia saraca, cate 3,4 ore pe saptamana cu noi! Nu stiam ca mai exista ore de pregatire in cadrul scolii,cred ca putini dascali mai fac asa ceva.Invatatoarea fetitei mele incerca sa faca suplimentar mate in cadrul orelor de desen si a fost reclamata la inspectorat de catre unele mamici!Mare e gradina Domnului.(Scuze de off topic)
Cornelia, iti voi da informatii dar peste vreo 1-2 saptamani ca invat. este bolnava, in spital.
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marilen Lorenza, cand am citit mesajul tau mi-am adus aminte ce meditatii facea cu noi prof. de mate din sc. generala!Ce se chinuia saraca, cate 3,4 ore pe saptamana cu noi! Nu stiam ca mai exista ore de pregatire in cadrul scolii,cred ca putini dascali mai fac asa ceva.Invatatoarea fetitei mele incerca sa faca suplimentar mate in cadrul orelor de desen si a fost reclamata la inspectorat de catre unele mamici!Mare e gradina Domnului.(Scuze de off topic) Cornelia, iti voi da informatii dar peste vreo 1-2 saptamani ca invat. este bolnava, in spital. |
Stai linistita ,ca nu e gratis!Acum,totul se plateste.
Lorenza spune:
Diana,ne poti spune si despre bilele negre pe care le acorzi CNMB-ului,asa informativ,sa stim ce asteptari sa avem.Si,in privinta limbilor straine,mai este nevoie si de pregatire suplimentara?
Cornelia spune:
Multumesc!
Marilen, nu e nici o graba in momentul asta. Teoretic mai avem destul timp sa ne hotaram. Multumesc mult!
Cornelia
dianamaria spune:
Buna,
bilele negre sunt mai spre gri... Este o singura profesoara care nu-i place deloc baiatului meu (pacat ca este la o materie importanta). In rest nu cred ca am avea de ce sa ne plangem. Profesorii de aici chiar mi se par mai implicati decat altii (si la clasa , dar si in activitati extra: cercuri, concursuri, expozitii).
Tibi al meu face in continuare meditatii la engleza, a inceput in cls. a III-a si are o profesoara tanara, buna si simpatica la care nu vrea sa renunte, dar care isi merita banii.
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... DPN 26.10.2009
crig72 spune:
multumesc lilimar!
dianamaria te rog sa-mi scrii si mie pe pm cat costa sedinta la engleza.multumesc!
va mai intreb ceva mamici..mergeti la palatul copiilor la vreo activitate?