SCOLI IN CONSTANTA
Raspunsuri - Pagina 11
mami_gyly spune:
buna fetelor.
Sunt si eu o mamica de baietel de 6 ani, si la naul in 2012 incepem scoala. NU stiu ce sa aleg. M-am oprit la 2 scoli, scoala nr. 28 si liceul pedagogic. As dori sa stiu pareri despre aceste 2 scoli si despre ce invatatoare vor fi la anul la clasa I. Ma poate ajuta cineva?
Va mltumesc.
Galarina spune:
Buna!
Atat 28-ul cat si Pedagogic-ul sunt renumite pentru invatamantul primar de calitate. Totodata trebuie sa iei in calcul si asa-zisele "pretentii" impuse de o scoala centrala.
Pentru Pedagogic ma pot interesa ce invatatoare vor fi la anul daca doresti.
Noi am optat pentru Pedagogic, Stefan e clasa I, doamna ne-a facut pana acum o impresie foarte buna desi aveam pareri si pro si contra despre dansa de la diferite cunostinte. Totusi am ales-o si sper sa nu fi gresit!:)
Mult succes!
mami_gyly spune:
multumesc mult pentru raspuns Galarina. As vrea daca se poate sa imi spui ce doamne vor fi la anul la clasa I. Iti multumesc mult. As tinde spre pedagogic, ca e mai aproape de casa.
Ligia
Galarina spune:
ma interesez in cursul zilei de maine. Te intereseaza sistemul traditional sau step by step?
Galarina spune:
Am aflat pentru anul viitor la Pedagogic urmatoarele: la traditional va fi d-na Dincu Nicoleta iar la step d-na Tatiana Tunaru(despre care am auzit de bine). Despre cealalta nu stiu multe amanunte. Daca mai aflu pe parcurs, te anunt.
Cristina
mami_gyly spune:
Iti multumesc mult de raspuns. O sa ma interesez sa vad ce aflu despre aceste doamne.
O zi buna
elypetrov spune:
Buna dimineata Sunt mamica unei fetite de 6 ani si doresc sa aflu info despre sc nr 24 , daca are si prog step by step si cam ce preturi mai practica sau alta sc cu prog step by step , noi locuim in zona casa de cultura , deci pe undeva prin zona Sa aveti o zi frumoasa
vivulesanu spune:
Ma intereseaza amanunte despre Scoala Spectrum.
Am auzit lucruri bune, dar as vrea sa aflu cat mai multe.
Multumesc anticipat!
rory76 spune:
Eu am fost colega cu Dincu Nicoleta, de la Pedagogic, este o foarte buna invatatoare, foarte dedicata. Stiu cum lucreaza si cat se preocupa.
Succes!
stcgeo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vivulesanu Ma intereseaza amanunte despre Scoala Spectrum. Am auzit lucruri bune, dar as vrea sa aflu cat mai multe. Multumesc anticipat! |
Si eu sunt interesata de Scoala Spectrum din Constanta. Daca exista mamici ce au copiii in aceasta scoala, va rog impartasiti-ne din experientele voastre.