Timisoara, Impreuna!(142) Emma, langa tine...
Raspunsuri - Pagina 5

silvana75 spune:
silvana75 spune:
 parca seamana cu figo ...  cred ca deaia il iubeai
 cred ca deaia il iubeai 
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

deya spune:
deya spune:
 Puuuuuuuuuupiiiiiciii!Pe fuga rau!
ps:Fanna pana cand e  votarea eu tt au in fiecar zi sper k se inregistreza

Ana68 spune:
Ana68 spune:
 Ce zi frumoasa este azi... asa ca sa aveti o zi bestial de frumoasa!
asa ca sa aveti o zi bestial de frumoasa!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana 
Album pi casa 
Pi casa nou
Amalgam de ganduri 

Doris-Alina spune:
Doris-Alina spune:
 Neatza si de la noi...
Dupa masa ne pleaca musafirii.
Ieri toata ziua la cumparaturi de haine, prin Mall, o excursie pana la Bazos, alta pana la cai la Sanandrei, azi una scurta pana la manastire la Sag, si pana la gradina zoo.
In rest, totul in parametrii.
O zi exceptionala sa aveti! cu mult soare!
Aidule, tinem legatura, te sun ...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI
POZE CU NOI
 www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)),  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
 www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)),  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories  

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 Va  pe toate si o zi insorita in suflete
 pe toate si o zi insorita in suflete
Aida ... 12+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

silvana75 spune:
silvana75 spune:
 'neata
M-au chemat la lucru azi in locul unei colege 

Ma duc repede sa gat mancarea si fug la lucru
Va tzuc
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

un copil creste in
 un copil creste in