In luna Ianuarie a anului trecut am vandut o masina unui vecin, urmand ca actul de vanzare-cumparare sa il facem in sambata imediat urmatoare. De atunci el tot amana acest lucru pe diverse motive. Pana acum nu m-a deranjat, dar vineri au venit 5 procese verbale pentru radar - care se vor solda cu amenda + puncte penalizare. In procesele verbale primite trebuie sa se mentioneze cine a condus masina, iar persoana care a cumparat masina de la noi nu doreste sa ne dea aceste date pe motivatia ca nu le stie. Mentionez ca nu are carnet de conducere, soferul fiind o alta persoana, caruia spune ca nu-i stie numele, adresa sau telefonul.
Ce pot sa fac? Cui sa ma adresez?
Am primit diverse sfaturi cum sa ma duc sa-i iau masina . Nu vreau acest lucru. Am primit banii pe ea, iar in starea in care a adus-o nu mai poate circula vreodata. Vreau decat sa se rezolve problema cu amenzile si sa se faca actul de vanzare-cumparare.
Ce trebuie facut?
Mami de Denisache
Deocamdata nu ai vandut nici o masina, in cel mai bun caz ai imprumutat-o contra unei sume de bani. Legal discutand desigur.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Marius, multumesc pt raspuns.
Imprumutata sau vanduta pt mine e totuna. E la el in curte, toti vecinii l-au vazut folosindu-se de ea. Nu vreau decat sa faca ceva cu nenorocitele de constatari ca am mai primit. Pana cum sunt 9 la numar. Politia mi-a zis ca nu ma poate ajuta.
Singura solutie ar fii sa-l dau in judecata. Deja mi-am stabilit o intalnire cu o avocata sa vedem ce se poate face.
Mami de Denisache