Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(19)
Raspunsuri - Pagina 5
angelapriboi spune:
Asa zic si eu mereu ca sunt bine unde sunt.
Adevarata problema e ca atunci cand vad cartile ma apuca durerea de cap.Nu stiu cand am invatat toate acele manuale.
mihharo spune:
Ia te uita... acu' am descoperit si eu topicul asta, mai faceti inscrieri
? Chiar daca nu mai lucrez in domeniu din decembrie anul trecut ... eram consilier juridic la o firma privata si... stiti si voi cum e. In fine, m-am mutat la stat, chiar daca am pierdut contactul cu profesia, din alte puncte de vedere e mai bine, deocamdata.
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
ana_micu83 spune:
Buna dimineata dragelor,
Eu sunt fan "batistute", "servetele" si tot ceea ce se mai poate folosi pentru suflatul nasului...sunt racita cum n-am fost toata iarna.

In prima faza "de instalare" a racelii am crezut ca nasul meu este mai sensibil datorita prafului din casa creat cu ocazia trasformarii apartamentului pentru 3...dar nu, era o raceala de toata frumusetea!
Ma consolez cu ideea ca astazi imi pleaca mesterii si pot sa-mi vad mai mult de mine. (acum misca bebe)

Va doresc o zi excelenta! 
Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !
27+
ana_micu83 spune:
Angela, mi-ai dat o veste super!
Chiar ma gandeam cu ingrijorare si cu infrigurare la ceea ce ar urma sa fac dupa ce trece perioada de stat cu bebe pe acasa...mi-am dorit mult sa intru in avocatura...dar , niciodata nu am putut ajunge in punctul de a sustine examenul de admitere in barou...ba nu aveam avocat, ba aveam avocat si vroia multi bani, ba nu aveam eu banii aceea necesari pt intrare in barou dupa promovarea examenului ...si anul asta , cand le aveam pe toate...aveam bebe la bord si nu m-a vrut nimeni!!!
Sa speram ca modificarea o sa aduca vesti bune pt mine!
O zi superba!
27+
angelapriboi spune:
Mihharo bine ai venit printre noi.
Ana imi pare rau ca ai racit .Ai grija de tine !!!
Cat priveste avocatura,sper sa fie aprobata legea in varianta actuala.
Oricum mi se pare o prostie sa faci stagiu dupa ce ai practicat 5 ani ca si consilier juridic.
kriss79 spune:
buna dimineata!ne mai primiti?![]()
Va invit la o cafeluta aburinda si..o prajiturica cu ciocolata ca sa va inviorati!
Mihharo, bine ai venit si pe aici!nu stiam ca lucrezi sau ai lucrat in domeniul acesta. acum pe ce te-ai reprofilat? sa inteleg ca ai terminat dreptul in iasi nu?
Angela, sper sa fie aprobata legea.vad ca va doriti mult..eu nu mai sunt asa de incantata, dar probabil din lipsa de activitate si dezinteres din partea mea..
Ana, multa sanatate! sper ca ti-a trecut de atunci raceala..mai ai putin pana la nastere, ce a trecut timpul! Apropo, tocmai a fost sotul prin Sibiu cu treaba miercuri-joi..
Lora, ce mai faci?
Noi suntem bine, dar am fost prinsa in diverse activitati..Weekendul trecut(de fapt numai samb)am lasat fata la mama soacra si am fost singurei la un bar unde am ascultat blues, ne-a simtit bine si am mai petrecut si noi timp impreuna singurei.. In rest, fata e bine, sanatoasa, i-a mai iesit o maseluta, de fapt prima, sapt. trecuta..si acum asteptam pe a doua, caci deja e iar cu mana in gura pana la cot, saliveaza si e cam agitata..bine ca ii ies usor, caci nu ne-am confruntat cu febra, diaree sau nopti albe..Acum sta pe canapea la desene si infuleca niste pufuleti..S-a cam invatat cu din astia si e fana paine..cum vede pe undeva, pe la cineva, cere si nu se lasa pana nu i se da un pic.Incerc sa evit, dar ii mai scap din cand in cand..eu nici nu suport pufuletii..
Aaa, am umblat si pe la dir. de asistenta comunitara caci am aflat intamplator ca mai pot primi niste bani de la stat, cu recalcularea indemniz 85%, chiar daca noi nu suntem angagati, ci pfa-uri.Asa ca am umblat sa vad ce acte imi trebuie, bineinteles ca alea nu erau prea in tema, ca nu ele lucreaza dosarele samd..In fine, am depus joi dosarul cu adeverinta de la FInante cu venitul declarat pe anii 2006 si 2007, cu adev. de la Barou cum ca sunt in concediu si de cand, declaratie Finante cum ca acum nu am venituri, sunt pe 0 in declaratia 220 si actele de stare civila, bineinteles..acum cica mai putin de 600 lei nu se poate sa nu iau, sunt buni si aia caci atat ii dau bonei..Dupa calculele mele ar veni mult de tot(vreo o suta si ceva de mil??), dar nu stiu daca asa se calculeaza. Stiu insa ca plafonul e 4000 lei.VOm vedea, caci nici nu stiu daca da retraoctiv de la 1.01.2009 sau din martie de cand am depus dosarul..si abia in vreo 2 luni voi primi..
Oricum tantele de la Barou erau tare sictirite si cam "nervoase" ca de ce vreau eu adeverinta samd..ca si cum iau banii de la ele din buzunar.nici macar nu mi-au zis, nu ca era datoria lor, dar..
POze noi nu mai am, nu am mai facut..am sa mai fac,promit, sa imi vedeti printesica mea.I-a crescut parul, nu mai e chelioasa.Si e cea mai frumoasa, bineinteles:)si cea mai inteligenta![]()
Hai ca m-am intins mult! Va pup!
Eva, te pup, sper sa mai treci pe aici cand ai putin timp!
Martie, ce mai faci??Am uitat de ziua Sarei, La Multi Anisori cu intarziere!!Sa creasca sanatoasa!!te imbratisez si hai mai treci pe la noi!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
LoraG76 spune:
'Neata!
Va invit la o cafea, ca azi sunt cam obosita fizic si sunt la a doua deja...
Ce mai faceti? Ce-ati facut in week-end?
Kriss, noi am venit pana la urma in Iasi si am ajuns si sa cumparam materialele alea pana la urma...se inchidea la 3 la Casa Modei si bineinteles ca la 2.30 aproape ca ne dadea afara o d-na ca ea vrea sa inchida mai repede, cu toate ca era clara intentia noastra de a cumpara ceva...
...inca au mai ramas reminiscente din vechiul sistem la vanzatoarele astea... i-am luat fie-mii tafta si organza crem sai facem o rochie la cineva din Iasi pentru o nunta din mai si nu am gasit de cumparat ce voiam, din pacate.
In rest, ne-am plimbat, am fost la Gradina Botanica si la Bojdeuca lui Creanga...a fost frumos.
Va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
neata!!
Lora multumim pentru cafea ,chiar aveam nevoie cu trecerea la noua ora sunt super obosita!!!!
ana_micu83 spune:
Salutare dragelor,
ma abonez si eu la cafeluta virtuala cu toate ca nu-i face bine la bebe...dar sunt obosita si fizic si psihic...am terminat de amenajat camera pt bebe (si pt noi)...am terminat si banii...sotul a avut un incident urat la serviciu, tata accident de masina(da e bine), adezivul folosit la tapet a patat peretii...perdeaua nu-mi sta...nici nu mai vreau sa continui...salariul nu l-am primit de 2 luni 

Aici va puteti uita la ceea ce am reusit sa facem in cam cu pricina...sunt si poze inaine de amenajare...din timpul amenajarii si de la final!
http://www.flickr.com/photos/familiamicu/
O zi super si o saptamana excelenta!

27+
ana_micu83 spune:
Neata! Cafea, laptic un ceai...cine doreste? Va astept si cu clatite !
O zi superba!
28+