Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare dragelor,

Noi suntem bine...burtica mea creste ca un cozonac , iar noptile imi primesc desteptarea ca cate un piciorus sau cu cine stie ce parte a corpului...nici nu mai stiu cum sa stau ca ma impinge pe toate partile!

In rest suntem ok, astazi avem motive duble de a sarbatori in familie...primul motiv ar fi ca eu si tati implinim 6 ani si 4 luni de la primul sarut, iar bebe al nostru face tot astazi 32 de saptamani intrauterine!

Va pupam cu drag!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !32+

Mergi la inceput

Angela, cum se mai face operatia de polipi astazi?

Eu am facut operatia asta cand aveam cam 8 ani si am ramas socata pe viata de ceea ce am putut patimi atunci...pe vremea aia anestezia era sub forma unui tampon imbibat in ceva si apoi introdus in nas...am simtit mai tot ceea ce s-a intamplat in timpul operatiei...mai ales ca eram tinuta in brate de o asistenta care m-a si lovit spunandu-mi sa ma linistesc.Huh...

De la noi primiti toate urarile de bine si recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Ana, operatia se face sub anestezie generala.Dureaza 5 minute si copilul isi revine intr-o ora.
Chiar nu i-a fost frica Stefaniei.
in ceea ce priveste burtica stiu cum te simti,ca si eu eram la fel.Nu mai stiam in ce pozitie sa adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o cafea!
Angela, ce face Stefi?
Restul fetelor, ce faceti? Unde ati fugit???
Kriss, ce mai face Alessia? Ceva poze noi?
Fiica-mea e acasa, la gradinita e epidemie de scarlatina si nu risc sa o duc. Oricum, ni s-a prescris de pediatru Ospen preventiv, 5 zile... Initial am zis ca nu-i dau asa, aiurea, antibiotic, fara sa aiba nimic, dar cand am citit despre scarlatina am zis ca mai bine nu risc.
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Neata,

LOra scarlatina???? Stiu ca e foarte periculoasa.
Sa o tii mai mult de 2 saptamani acasa.E mai bine.
Fetele vad ca nu mai trec pe aici.Sper ca totul este in regula si ca sunt doar ocupate.
Ce planuri aveti pentru vacanta de vara?
Ana planurile voastre le stiu.. cam asa s-ar descrie pe scurt planurile voastre .Nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata, dragele mele!
Sunt intr-un moment de respiro...a adormit si fetita...Ne luptam cu colicile care se pare ca nu ne slabesc deloc...Speram totusi sa treaca cat de repede si sa nu ma plangem asa de rau...
Mi-am dorit ata de mult copilasul asta incat acum stau sa ma gandesc de ce or fi ei asa de chinuiti de colici si nu a gasit nimeni un remediu eficient...ca am luat tot ce e pe piata sa combatem problema asta, si am dat gres ...
Ma bag si eu la o cafeluta mica cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelapriboi

Neata,

LOra scarlatina???? Stiu ca e foarte periculoasa.
Sa o tii mai mult de 2 saptamani acasa.E mai bine.
Fetele vad ca nu mai trec pe aici.Sper ca totul este in regula si ca sunt doar ocupate.
Ce planuri aveti pentru vacanta de vara?
Ana planurile voastre le stiu.. cam asa s-ar descrie pe scurt planurile voastre .Nu-i asa?

ANGELA

Buna, Angela!Ma gandeam si eu la vacanta...de vara...mi se pare asa de departe...Imi doresc din suflet sa fie copilasul bine, sa scape de colici si sa reusim sa evadam undeva cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eva, multumesc.te imbratisez cu drag. cand ma mai remontez te sun, scuze, dar mi-e greu sa vb acum..
claudela, Felicitari! Sa va traiasca bebelina!bine ai revenit!
fetele, eu voi scrie mai rar.sapt. urmatoare intentionez sa depun cererea de div.va fi din culpa comuna fara motivare, asa gandesc..vom vedea. Voi ruga o colega sa sustina cererea, caci mi-e greu sa vorbesc in fata jud.asa ca ma intelegeti ca o per.voi fi mai inchisa in mine, dar promit ca nu voi disparea cu totul.
martie tu ce mai faci? sper ca esti bine, ma gandesc la tine..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Paste 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!

Va doresc o zi excelenta si multe bucurii!

Eu de ieri am intrat in concediul prenatal!

Mergi la inceput

Kriss, iti uram tot binele din lume si iti dorim sa ai putere sa treci peste acest moment mai putin placut din viata ta!

Te felicit totodata ca pui punctul pe I si ca nu lungesti ceva care ar avea mai tarziu aceeasi finalitate.

Parintii mei au avut intotdeauna o relatie mai ciudata si nu s-au inteles deloc...cat eram copil eram distrusa psihic de certurile lor si nu puteam face nimic pentru ca eram doar un copil. Timpul a trecut, ai mei au ramas in acelasi stadiu ...se cearta mereu si nu doar atat...iar eu sunt bombardata de telefoane si de la unu si de la celalat ca "uite ce mi-a zis", "uite ce mi-a facut"...

Eu am o viata de familie implinita si ok si ma rog la Doamne Doamne sa ramana asa..dar mama saraca a fost o nefericita tot timpul..si tot asa a ramas. Mi-as fi dorit ca in urma cu multi ani mama mea sa fi luat hotararea pe care ai luat-o tu astazi...

Mergi la inceput