Unde dam cei 2% din impozit?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Si copiii din Satele Copiilor SOS au nevoie de cei doi la suta!
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

V-ati decis?

!!!!! AU MAI RAMAS 32 DE ZILE PANA LA DATA LIMITA DE DEPUNERE - 15 MAI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greta123

este obligatorie copia dupa fisa sau fisele fiscale. pe modelul declaratiei descarcate de pe mfinante.ro este chiar specificat acest lucru

Asta a fost valabil in primul an al sistemului 2%.

Nu mai este necesara copia dupa fisa fiscala de vreo 2 ani deja.

Toate informatiile sunt aici:

http://doilasuta.ro/pagini/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu am depus vreo 6 formulare si nu mi-a cerut nimeni nici o fisa fiscala. nu mai trebuie.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu am adunat formularele de la mai multi colegi, pot totusi sa merg sa le depun la Finante eu singurica fara sa mai duc nimic altceva? Fara sa mai fie nevoie sa semneze ei vreo hartiuta pe acolo? Ca asa inteleg eu de aici, ca se poate totusi. Ma gandesc sa nu fac un drum aiurea ca e fix la capatu' lumii cladirea finantelor pentru mine :-)).
Multumesc anticipat .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

SMURD (mi-e sotul salvator si stiu ce inseamna..) si o fundatie care se ocupa de batranii din camine..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Eu am adunat formularele de la mai multi colegi, pot totusi sa merg sa le depun la Finante eu singurica fara sa mai duc nimic altceva? Fara sa mai fie nevoie sa semneze ei vreo hartiuta pe acolo? Ca asa inteleg eu de aici, ca se poate totusi. Ma gandesc sa nu fac un drum aiurea ca e fix la capatu' lumii cladirea finantelor pentru mine :-)).
Multumesc anticipat .

Daca formularele sunt semnate de catre colegii tai, da, le poti duce tu la Administratia Financiara fara nicio problema. Nu este nevoie de alte documente sau alte fise. Doar formularele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Buna, e super ca nu mai trebuie fisa, asa sigur vor redir. mai multe persoane ca e mai simplu

AMR 20 DE ZILE DIN CARE NUMAI 14 IN CARE PUTETI DEPUNE FORMULARUL !!!
DEPUNETI AZI!

DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Multumesc anticipat .

Daca formularele sunt semnate de catre colegii tai, da, le poti duce tu la Administratia Financiara fara nicio problema. Nu este nevoie de alte documente sau alte fise. Doar formularele.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Multumesc frumos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

buna,
nu stiu cum a ajuns subiectul asta aici, parca era in alta parte.

anul asta se continua cu 2% impozit catre ong-uri?

unde am putea trimite cei 2% anul acesta? mai e valabila dirijarea catre sectia cardio de la Marie Curie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

vad ca a fost reactivat de anul trecut. poti trimite unde vrei, in general gasesti pe net toate datele necesare.
Eu sunt cu SMURD-ul - salveaza vieti!

Mergi la inceput