Unde dam cei 2% din impozit?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_M

Ma intereseaza acest subiect pe care l-am deschis cu colegele de munca. Noi toate dam in acest moment impozitul catre stat. Spuneti-mi, va rog, pentru a-i directiona catre un ONG- in ajutorarea copiilor, care sunt etapele? Ce ar trebui sa fac? Este treaba contabilei firmei sau cum?
Va multumesc.

Uite, aici ai toate informatiile: http://doilasuta.ro/pagini/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=39

Trebuie sa printezi formularul care ti se potriveste (200 sau 230), sa completezi rubrica celor 2% si sa expediezi documentul respectiv la Administratia Financiara de care apartii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

stie cineva daca se poate face aceasta redirectionare a 2% din impozitul pe venitul global si de catre pensionarii care platesc impozit pe veniturile din pensie? Adica cei care au peste 1000ron? Lor li se opreste impozit lunar. Pot si ei depune formularul 230? Nu stie nicaieri nimic in acest sens. Stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Buna Greta, nu stiu daca este posibil pentru pensionari virarea 2%, in conditiile in care se plateste impozit ar trebui sa se poata. Mai sigur este sa mergeti pina la Finante sa intrebati.

Puteti dona si anul acesta la Budimex pentru dotarea salilor de operatii www.doilasutamariecurie.ro
Link pentru formular pdf pt. Fundatia Scheherezade
http://www.doilasutamariecurie.ro/CERERE230.pdf

MAI SUNT 45 DE ZILE PINA LA DATA LIMITA DE DEPUNERE!

DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu i-am directionat, impreuna cu o parte din colegi spre o casa de tip familial pentru copii din Cluj. Am fost personal acolo si am incredere maxima, personalul de ocupa excelent de copii. Daca cineva doreste detalii ii pot oferi pe pm .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o_gargarita spune:

Eu i-as directiona unei orgnizatii care sustine cercetarea in domeniul medical, mai precis practicile legate de celulele stem. Stie cineva o asemenea organizatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

Mie de la finante mi s-a spus ca trebuie anexata si fisa fiscala la formularul 230. Asa e?

Mergi la inceput

da asa este. trebuie atasate copii dupa fisele fiscale. In cazul in care exista un singur loc de munca dupa aceea primita. Daca exista mai multe locuri de munca dupa toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Sigur? Eu abia mi-am convins cunostintele sa completeze formulare, daca le mai cer sa faca si copii dupa fisele fiscale...Oricum m-am oferit sa le duc eu la finante, pentru ca nici eu nu vreau sa dispuna altii de banii lor. Cei ce ma cunosc stiu foarte bine cata nevoie are Asociatia Nevazatorilor de fonduri. Dar deja li se va parea prea complicat...

Mergi la inceput

este obligatorie copia dupa fisa sau fisele fiscale. pe modelul declaratiei descarcate de pe mfinante.ro este chiar specificat acest lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Pai ce cautam noi la lectii si know how? Caut subiectul de la ora 8 si numai acum l-am gasit, sigur nu va fi urmarit de majoritatea membrilor aici!
???????????????

PUTETI DIRECTIONA CEI 2% PINA PE 15 MAI - AMR 42 DE ZILE!!!!

DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro

Mergi la inceput