Unde dam cei 2% din impozit?
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
Anul trecut i-am trimis la o biserica in Vrancea (o colega ne-a indicat contul), iar anul acesta probabil ii voi trimite la manastirea catolica (Cristi este acum la gradi catolica).
Care este termenul oare, ca nu mai tin minte de anul trecut ?
Ingrid si Cristi 6 ani
ancadragoman spune:
si de unde iau formularul sa il completez?
Il pun la posta?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ioana_p76 spune:
Multumiri fetelor care s-au decis spre AER!
Detalii gasiti aici: www.doilasuta.ro
Iar formularul si instructiuni aici:
Pt cei cu venituri doar din salarii: http://doilasuta.ro/pagini/resurse/decl_230_2008.pdf
Pt cei care au si venituri din alte surse, deci cumulat cu salariul: http://doilasuta.ro/pagini/resurse/decl_200_2008.pdf
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_p76 Dupa cum probabil stiti, pe subforumul aspirantelor Desprecopii se desfasoara campania de responsabilizare a autoritatilor din Romania in problema infertilitatii, campanie sustinuta oficial de ASOCIATIA EMBRIOLOGILOR DIN ROMANIA(AER) - Asociatie profesionala in a carei conducere sa afla personalitati medicale foarte cunoscute : Dr. Diana COCEI (presedinte), biolog Monica DASCALESCU (vicepresedinte), biolog Ioana RUGESCU (secretar general), profesor Bogdan MARINESCU (presedinte de onoare). Noi, aspirantele implicate in aceasta campanie, indemnam spre directionare catre Asociatia Embriologilor, pentru actiuni in domeniul luptei impotriva infertilitatii. Datele de identificare ale AER: Nume oficial: Asociatia Embriologilor A.E.R. Adresa: Bdul Ferdinand nr 45, ap 2, sect 2 cod 021382 Bucuresti Romania Cod fiscal: 25197928 cont bancar: RO65BACX0000000302036001 Unicredit Tiriac Bank Sucursala Mosilor Mai multe detalii despre 2% aici: www.doilasuta.ro Daca decideti sa oferiti 2% din impozitul dvs. catre AER, va multumim in numele lor si al aspirantelor DC! Ioana animalutele mele iubite CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! http://. Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Azi e ultima zi !! Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc! |
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Azi e ultima zi !!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!
Theiuta spune:
Termenul de depunere este luna mai, dar nu mai stiu data. Eu ii dau parohiei de care apartin. Sunt preoti foarte inimosi, care au facut si fac o multime de fapte caritabile: construirea unui asezamint social, cantina pentru saraci, etc.Ii cunosc de multi ani si, prin munca si sufletul depus in slujba comunitatii, m-au determinat sa fac acest gest pentru parohia noastra.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Lori_75 spune:
Anul trecut i-am dat pentru construirea unei biserici.
Cand ma voi intoarce la serviciu, ii voi da la SMURD, unde de altfel am dorit sa ii dau de anul trecut dar m-a convins un coleg sa ii dau pentru biserica.
marius spune:
SMURD.
Este una din institutiile fata de care am un profund respect (dar nu singura).
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
ancadragoman spune:
Cine ne da si noua datele de la SMURD ca am niste colegi care vor sa trimita banutii la ei?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ellinia spune:
Noi toti din familie ii directionam la o fundatie din Iasi care se ocupa de copii cu autism.