Fiecare gramulet se pune ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Buna seara, fetelor!
Ar mai exista o mica problema: cum stam cu metabolismul. In functie de acesta am putea sa ne facem fiecare o dieta sau sa mergem la un nutritionist care sa ne indrume catre o dieta adecvata.
Si eu incerc sa slabesc ca multe fete de aici, dar in primul rand am lucrat la o cauza a ingrasarii. Si anume constipatia. Sunt convinsa ca este o problema a multora dintre noi.
Cum am rezolvat-o? In afara de apa in cantitati normale ( cam 1,5 litri) am inceput, la recomandarea nutritionisei mele, seara sa consum un iaurt cat mai slab ( mie imi place ,,Ulcica"-o%grasimi) in care pun 2 linguri rase de cereale integrale neindulcite. Rezultatul? O digestie mai buna si rezolvarea problemei constipatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mda...nutritia si metabolismul..veeesnice probleme ale unora ca mine, care dintotdeauna am fost pe modelul zdravan Am metabolismul lent, mi-a fost greu sa accept asta, dar m-am consolat cu ideea ca nu voi fi niciodata o slaba. Insa observ ca pe masura ce timpul trece, acum cand ma apropii vertiginos de 40, e din ce in ce mai greu sa dau jos si cate 1-2 kg (Nu mai zic, ca ar fi cazul sa dau mult mai multe jos ).
Ce incerc deja de vreo 3 saptamani, fara a vedea vreo urma de reusita (adica daca s-a miscat 1 kg in jos cantarul, dar si asta e interpretabil) este ca nu mai maninc nici un fel de dulciuri, paine, paste, cartofi, orez, nici un fel de suc aiurea.
Fac acasa mincare de legume si carnita de pui / peste, supe si ciorbe cu legume si carne, fara adaosuri de glucide. Maninc 1-2 iaurturi in fiecare zi (e adevarat ca unele cu fructe, am gasit cu ananas si grau incoltit). Merg mult pe jos, mai fac acasa miscare (nu prea des, 1-2 ori pe saptamana) si cam asta. In orice caz, sunt dezamagita, caci cu toate ca ma abtin de la orice tentatie (deja am trecut de pragul psihologic si nu mai ma atrag "prostioarele") , cu toate ca beau apa si ceaiuri, nu sunt constipata deloc, si totusi nu merge inapoi cantarul Nu mai stiu ce sa fac...

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput