Fiecare gramulet se pune ...

Fiecare gramulet se pune ... | Autor: Roxana

Link direct la acest mesaj

Din prima, scuzati diminutivul sensibil din titlu ... problema este insa esentiala! VIne primavara, ergo, vara. In ce costume de baie incapem fara sa ne paleasca sufletul interior de slabanoaga, din spatele trupului plinut in care ne aflam?
Ce mancam deci? Mi-ar place sa vorbim deschis, concret - despre ce anume intra in alimentatia celor perfecte ochiometric. Deci, ce aruncam din frigider? Ce boicotam de la supermarket? Cum topim rapid kilutele de pe solduri si cum anume reusim sa ne re-vigoram elastic coapsele si gambele - exact in timp pentru a ne etala la bronzajul verii?

Cum arata un meniu ideal?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Consumarea unei diete bogate in fructe, legume, cereale si produse lactate degresate. eliminarea din alimentatie a produselor cu un continut crescut de sare, grasimi saturate, colesterol si zahar. Activitatea fizica de orice fel este o parte importanta,insistat pe zona/zonele cu probleme!!!Mai conteaza pe langa toate acestea si starea de spirit,mentalitatea,trairile interioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia00 spune:

Macar de ar fi atat de simplu; problema e ca in ziua de azi sa mananci fructe, salate ... sanatos - costa! Daca ar fi dupa mine as trai cu salate pentru ca eu una sunt inebunita dupa ele. Cert e ca tb. sa astept pana apar legumele romanesti la tarabe (la pret acceptabil). :)
Asa ca, sa traiesti sanatos nu inseamna numai vointa, ci si un buzunar gros. (Asta din experienta proprie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca nu schmi titluletu, ma indoiesc sincer cate va ajut f multa lume cu meniuletele

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca s-ar pune fiecare gramuletz pe funduletz ar fi super

Eu mananc salate , legume la cuptor , cartofi prajiti pe gratar (mai intai sunt fierti si dupa aceea prajiti) , natur sau piure(cei piure imi plac doar "cu furculita" ) , carne de peste sai pui , paine neagra cu ceva seminte (e dementiala) , lactate.
Daca am chef de ceva dulce nu-mi mai cumpar ciocolata ci mananc iaurt de fructe sau mananc iaurt de fructe 0.1% grasime(de la Ypghinos, unt super) cu putina dulceata sau cu branza dulce si miere.Fructe, ciorbe de legume , supa de pui , paste , pate vegetal(alt lucru bun de care n-am stiut).
Si am inceput sa mananc asa pt. ca vreau sa mananc sanatos , m-am saturat sa mananc tampenii.

Am observat ca ce mananc eu este profilaxia pt. cancerul de colon , de care a spus doctorul ca decat sa manance asa mai bine isi face colonoscopii si scoate un polip cand il gaseste

Pt. topirea tesutului adipos sport , sport , sport.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ai intrebat cum arata un meniu ideal:
dimineata un bol cu salata de fructe
la pranz un gratar de peste sau de pui cu salata asortata
seara ori o salata ori din nou o masa ca la pranz doar mai inlocuiesti unele produse pt diversitate
gustari intre mese: maxim cate un mar sau un ou fiert
Asta este regimul Claudiei Schiffer - la 40 si ceva de ani dupa 2 copii arata bine?
Nu spun ca este perfect meniul insa este destul de usor nu cere sacrificii uriase...
Xio sa fi atenta cu pateul vegetal- de cele mai multe ori este atata de plin de chimicale! plus ca la noi cred ca se folosesc soia doar modificata genetic si din cine stie ce culturi de mana a sapte-a.

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

daca nu schmi titluletu, ma indoiesc sincer cate va ajut f multa lume cu meniuletele

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Cu* este cumva din aceeasi categorie cu pu**? Eu cred ca da.
Pentru pu**, din cate stiu, s-au inventat ****. Ar fi ok daca, in loc de pu**, am folosi **lita?

Roxana, titlul subiectului domniei tale e titlu de forumu' Autobazei Militari. Credeam ca DC are standarde mai inalte de atat.
Nu sunt tocmai o sclifosita, dar tin totusi la respectarea anumitor limite. Si cred sincer ca limitele astea sunt tare folositoare.

P.S. Poate ca userul care a primit avertisment pt. "du-te in p. mea la culcare!", a vrut sa spuna "du-te in p***ita mea la culcare". Daca vine si declara ca a folosit diminutivul, va fi iertata si i se va ridica avertimentul?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si mie mi se pare un titlu... cam.... colorat...
si neadevarat.
adica daca mananc 100 grame de ... orice.... gata, se pune pe fund?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

si mie mi se pare un titlu... cam.... colorat...
si neadevarat.
adica daca mananc 100 grame de ... orice.... gata, se pune pe fund?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

hmmm ori autoarea a schimbat titlul intre timp...ori gramulet e colorat si nu am stiut eu...
Cat despre rugamintea ca cele 'perfecte ochiometric' sa spuna ce intra in alimentatia lor...ajuta oarecum.Nu numai dieta si sportul contaeaza ...ci si constitutia, metabolismul.
Eu incerc sa mananc cat mai sanatos dar pot sa zic ca ma abtin de la nimic.Insa fara excese .Dar am un metabolism f , bun, nu ma ingras.Am slabit in 10 zile dupa nastere fara dieta si fara sport.
Degeaba iti spun ce am mancat in astea 10 zile , nu te va ajuta cu nimic(poate dimpotriva pt. ca mancam mai mult deoarece alaptam)
Si in aceeasi masura, degeaba vine Nicoleta Luciu si imi spune mie cum a mancat ea salate cu lamaie si a facut 3 ore de sala in fiecare zi...si tot mai are de dat jos...
Acum sigur toata lumea stie ca e bine sa consumi gratar, salate, ulei de masline, paste (da paste, nu inteleg de ce au reputatia asta de a ingrasa??)peste, fructe, etc.Nu e greu de pus in practica, dar, parerea mea este ca nu tb sa devenim frustrate la restaurant sau sa refuzam colegele care ne invita la o pizza.Esential este sa mancam doar putin , cat sa ne facem pofta.Si un alt truc al meu, care il aplic mai mult pt sanatate decat pt frumusete: la cina mancati jumatea din portia pe care o puneti de obicei pe masa.Daca va e foame mai tarziu puteti sa mancati si cealalta jumatate.De cele mai multe ori veti observa ca nu va mai e foame deloc.Seara de seara se aduna...

Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink

www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana spune:

dragelor, dar sunteti mult prea formale. V-a deranjat cuvantul curulet? Scuze atunci, nu am stiut ca sunteti asa de pudice.

Noi mancam seara pe la 6 - dupa ce ne strangem de la serviciu. Iar sotul meu nu se bucura cu una cu doua - deci trebuie sa imi gatesc si mie separat - ca degeaba ii dau salata cu mango - el vrea ceva consitent.
Aveti idei de salate de primavara, mai consistente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lara , pastele sunt glucide , ca si painea ingrasa.

Deus ....superBine ca nu am mancat mult .
Uite , ai zis o chestie pe care o stiam , dar nu o pot aplica: fructe la micul dejun.
In cel mai bun caz la micul dejun mananc o jumatate de felie de paine neagra cu seminte(jumatate pt. ca e felia mare de tot) , cu telemea rasa deasupra sau iaurt de fructe 0,1% . In cel mai rau cazz doar un ness.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput