Colectia de toamna - iarna 2005 (231)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Neatza!
Ce mai faceti??? Sper sa auzim vesti bune astazi!
Dariuca e mai bine; am inceput sa-i pun betapioptal de ieri, nu prea-i place, imi zice ca vomita dar ii dau putina miere dupa si trece...Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Big question: ce le aduce iepurasul la copiii astia?
Efectiv sunt in pana de idei. Jucarii au peste masura, carti la fel. Iar haine daca le cumpar nu ma pot abtine sa nu le dau imediat. Dulciuri nu se pune problema; ciocolata oricum cumpar, cu altele nu sunt de acord si oricum primesc de la altii.
O idee ar fi un DVD Disney, de ex 101 dalmatieni sau Pisicile aristocrate. Si mai ce?
Am intrebat-o azi dimineata pe Silvia - a zis ca vrea calculator, din ala adevarat.
Dar n-are rost sa-i luam ei separat, mai bine facem upgrade la calculatorul familiei.
O idee ar fi role noi, ca cele vechi i-au cam ramas mici.
Dar Nataliei?
![](images/user_woman.png)
joy04 spune:
eata.
eu nu prea ma mai bag in seama ca-s cam dusa rau cu pisicu', cu starea sufleteasca, vorbiti de vacante si mi se face rau, nu m asimt in stare nici sa citesc, dar sa ma mai uit la poze.
La Cristi la serv este de kko, s-au micsorat salariile cu 20% nici nu vreau sa ma gandesc cum draq mai scoatem camasa ca si asa eram pe cota de avarie.
Ca sa numai zic ca mi-e frica rau ca nu-mi voi gasi de lucru si ca voi fi nevoita sa-mi las copiii la tara ca nu voi putea sa-i dau la gradinita. (numai scriind si mi-au dat deja lacrimile....imi zice Vlad sa nu plang ).
Vroiam sa mai zic ca mie nu mi-a fost deloc bine cu YASMIN, muuult mai bine m-am impacat cu LOGEST, dar sa vad ce zice dr cand merg la el. (imi vine sa-l schimb pe dr, ca tariful este de 150 ron, mi se pare ENORM, dar am incredere in el. Va rog ce alt dr imi recomandati cu tarif mai mic dar de incredere?)
Am ramas cu durere de cap de la sinuzita aia, nici nu stiu daca este sau nu normal, ma infund in nas cum ies nitel afara.
Ma duc sa-mi plang amarul, imi revin insomniile....dracii de toata ziua si mor de ciuda ca ma abtin cu greu in fata prostiilor facute de copii - cel mai rau ma enervez cand fac lucruri care stiu clar ca nu au voie, le spun zilnic de n-spe mii de ori sa numai faca aia si aia dar parca as vorbi cu turcii!!!
va doresc sanatate multa si va pup.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Joy un de la noi sa-ti ridice moralul, cu altceva nu te pot ajuta din pacate! Or sa vina si zile mai bune, ai sa vezi
Lavi exact asta vroiam si eu sa va intreb, jucarii nu mai vreau sa-i iau ca are o tona si nu le baga in seama, haine abia i-am cumparat, carti la fel...
In alta ordine de idei nu mai stiu ce sa-i dau Mirunei pt tuse. Are o tuse seaca, enervanta de vreo 2 sapt aproape. I-am dat de toate, Mucosin, Prospan, Dr. Mom, ziua nu tuseste decat foarte rar dar seara ne omoara. Ieri a tusit de la 3 la 5 dimineata, i-am dat sirop si niste Wick pe piept si a fost mai bine. Dar tot nu-i trece. Ceva sfaturi?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
HELLO!
JOY , sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau, doar ca ar trebui sa il duci deja pe Vlad la gradi macar pana la 13, in rest multe sa-ti ridice moralul.
Mada , multa sanatate Mirunei, eu pentru tuse ii dau mai nou sirop de patlagina de la plafar si sirop expectorant-tot de la plafar.
ce hainute ai mai luat pt Miru si de unde (eu regret enorm ca nu mai livreaza laredoute la noi
cadou de la iepuras...inca nu stiu, haine ii iau si i-am mai luat si sincer nu o incanta, jucarii are multe-dar nu zice nu la altele noi , carti tot i-am luat si a mai si primit , dulce va fi ceva normal, un ou si un iepuras de ciocolata dar mai vreau si altceva...si nu stiu ce inca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~````
raportez a doua zi fara plans la gradi, da Doamne sa fie tot asa de acum
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
ioana_77 spune:
madau:
humex dextrometorfan (nu carbocisteina) sau SINECOD. Noi l-am incercat pe-al doilea si nu prea a mers, azi mergem pe Humex. Amandoua sunt antitusive, recomandare de la pediatra pe care am vizitat-o acu doua zile, cand maria nu adormit din cauza tusei
si eurespal pastile, ca siropul nu-i mai ajuta, sunt prea mari pt el. 1/4 de pastila de trei oi pe zi. asta-i tratamentul nostru.
sanatate maxima la toata lumea
lavi02 spune:
Daca tuseste sec, iritativ, NU Mucosin, expectorante pt ca stimuleaza un pic de secretie la infint. Astea sunt bune daca secretia e groasa si greu de eliminat.
Trebuie antitusive: Paxeladine, Sinecod cum zice Ioana.
Joy cum zice catutza, macar la o gradi cu program scurt (unde nici nu trebuie platit) sa-l duci pe Vlad!
soanso spune:
salutare,
eu sunt gripata de sambata , Sorana are muci si conjunctivita
cadou de paste,sigur ii cumpar bicicleta cu doua roti si doua mici ajutatoare!http://www.veloteca.ro/Biciclete-pentru-copii
lavi,cat e acum costul unui pasaport?unde se achita taxele ?
(nepotumeu merge iar la nationala la info)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Multam de sfaturi, ma duc sa iau SINECOD
Cata in magazinul Titan, la et 2 in spate e un magazin cu hainute de copii, lichideaza stocurile si toate produsele sunt 15 ron, indieferent daca-s costumase din 2-3 piese, geci, pantaloni subtiri sau grosi...totul e 15 ron. Hainute frumoase, eu i-am luat Mirunei o groaza. Mergi si vezi ce mai gasestiMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
lavi02 spune:
catutza galeria mare Biancai cu gradi!!!
soanso 2 chitante in total total aprox 1 milion; se platesc la CEC, stiu tantile de acolo ce si cum.
Sanatate voua si bafta nepotului!! Ma bucur pt el!