Prajitura cu ... bulion
Raspunsuri - Pagina 3
luny spune:
Kid, dar o las la frigider sau nu?..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kid spune:
Eu nu am lasat-o la frigider.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Emma INVINGE!
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
luny spune:
Kid, mersi! am scos-o si eu!
A, si in crema, nu am avut decat o lamaie, am pus-o intreaga, fara coaja, si am pus si sucul de la o portocala, a iesit super, super buna si aromata!
kid spune:
Ma bucur ca iti place. E aceeasi pe care o facea si bunica ta?
Eu inca mai pun si coaja de la lamai in crema, cu toate ca nu stiu daca e o idee chiar asa buna, avand in vedere ca mai toate fructele sunt tratate cu diverse.
Emma INVINGE!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
luny spune:
Aia e, fetelor, am nimerit-o!!! sa-mi traiasca sotul, de fapt, el a nimerit-o, eu doar am ajutat pe ici pe colo!..am papat dimineata, am baut si o cana cu lapte, si e delicioasa, asa cum mi-o aminteam!...
kid spune:
luny Ma bucur ca ai regasit reteta si multumim ca ne-ai spus-o si noua. Abia astept sa o fac si eu. Am sa revin cu impresii.
Emma INVINGE!
luny spune:
uite aici, am pus reteta mai detaliat
http://www.bucataras.ro/prajitura-cu-crema-de-rahat/comment-page-1/#comment-1916
mika12 spune:
Luny, ma tenteaza si pe mine reteta ta, dar nu am masina de tocat carne. Crezi ca rahatul se poate pregati si cu mixerul?
mika12 spune:
Luny, intre timp am vazut reteta pusa de tine, pozele sunt superbe si ...foarte folositoare, asa voi avea si eu o idee despre consistenta si prezentarea cremei. Tu ai facut-o cu mixerul sau cu masina de tocat carne?
In curand o voi face si eu, deocamdata imi lipseste rahatul; aici se gaseste doar in magazinele cu specific oriental.
Asa ca, pana una, alta, ma duc sa pun niste pahare cu apa pe noptiera...
luny spune:
am scris in reteta,am facut crema cu mixerul vertical, Mika, suntem mai moderni, na! se si vede in poza cu rahatul! a meritat munca!