Dragele mele,
Dupa saptamani de cautari, de telefoane, de sperante si dezamagiri, ma adresez voua ca poate ma scoateti din impas.
Am primit o bursa postdoctorala de 3 luni in Austria si as vrea sa plec de la 1 aprilie. Voi merge o luna la Graz si doua luni la Universitatea din Viena.
Cum am un copil care se tine de fusta mea si acum, la 5 ani (stiu ca nu e bine, dar recunosc ca si mie imi place :) si cum noi functionam bine doar cand suntem toti trei la un loc, voi pleca si cu baietii mei - deci cu toata familia.
Va rog sa ma ajutati sa gasesc si eu un apartament de inchiriat pentru cele 2 luni. Daca nu se poate altfel, voi inchiria pentru 3 luni si voi face naveta la Graz (nu doresc, dar nu am ce face).
Va marturisesc ca am fost foarte aproape sa gasesc ce aveam nevoie, dar discutia s-a purtat in cel mai romanesc stil cu putinta. Doamna care avea apartamentul este romanca si mi-a marit pretul de 3 ori in 5 zile, trecand peste orice intelegere am fi avut. Nu imi permit sa accept o oferta neserioasa. Am raspunderea unor bani dintr-o bursa - castigata cu greu, dar si un copil pe care il iau dupa mine intr-un loc strain. Si stiu ca ma intelegeti...
Va imbratisez pe toate si va multumesc de pe acum pentru orice sugestie. Pupati copilasii de la noi!
Delia