Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

simina eu iau utrogestanul 2 dim 2 seara si stau intinsa minim o jumatate de ora dim dupa care plec la munca si seara inainte sa ma bag in pat pup pe toate burticutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gabitasica, si eu am vreo 4 teste la activ cu a doua liniuta abia vizibila...Si sunt !!!
Dar daca ti-au iesit macar 2 teste de astea...sigur e pozitiv!!Si surecheckul la mine tot asa avea a doua liniuta mai roz..da vizibila! Deci, FELICITARI, duto!

Mergi la inceput

Mokutza, si eu cam tot in jur de 20-21 febr am ovulat. Si am avut UM pe 2 febr. Am fost alaltaieri la eco si la fel, mi-a zis ca e ft mica sarcina...abia abia s-a vazut o pata mica neagra..Si m-a chemat sa repet eco peste 2 saptamani! Si sa am rabdare pana atunci!
Deci e prea devreme si la tine sa se vada ceva, nu mai fi asa stresata!
Eu zic ca e bb, dar e ft mic..trebuie sa mai creasca sa se arate lu mami'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata la gravidute,
dau un suculet sau , cu va simtiti? eu as mai fi off, urata zi e lunea, si afara e frig, le invidiez pe cele ce nu am mers la munca azi...
eu m-am hotarat sa ma programez la medic spre sfarsitul saptamanii, se fac aproape 6 sapt, sper sa nu ma expedieze ca e prea devreme...

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Mokutza, si eu cam tot in jur de 20-21 febr am ovulat. Si am avut UM pe 2 febr. Am fost alaltaieri la eco si la fel, mi-a zis ca e ft mica sarcina...abia abia s-a vazut o pata mica neagra..Si m-a chemat sa repet eco peste 2 saptamani! Si sa am rabdare pana atunci!
Deci e prea devreme si la tine sa se vada ceva, nu mai fi asa stresata!
Eu zic ca e bb, dar e ft mic..trebuie sa mai creasca sa se arate lu mami'!

Sa dea Dzeu sa fie asa cum zici tu. Se vede o kestie mica cam de 3mm, ca un punct negru, atata mi-au zis.
Am fost azi dimineata la medlife si mi-au recoltat sange pentru a face din nou beta hcg-ul. Rezultatele abia maine, pana atunci, ma sui pe pereti!
Oricum miercuri ma duc la ecografie din nou.

Are cineva idee daca e obligatoriu ca valoarea hormonului hcg sa se dubleze la 48h??

Mergi la inceput

Menics, neata!
Eu am fost aici in mangalia la consult, e o dr-ita din cta, Tatiana Martinescu. Si a fost super de treaba..si consult si eco..da tot asa..m-a chemat peste vreo 2 sapt, din nou la eco sa vedem mai bine..ca acu doar mi-a aratat ceva ce seamana a pata neagra cu presupusa sarcina si ca e fooarte mica..
Tu ramai cu programare la dr STanca? Sa imi zici cand te programeaza..dac e ft ocupat..cum e..ca poate o sa merg si eu la el!

Mergi la inceput

Citat:

Menics, neata!
Eu am fost aici in mangalia la consult, e o dr-ita din cta, Tatiana Martinescu. Si a fost super de treaba..si consult si eco..da tot asa..m-a chemat peste vreo 2 sapt, din nou la eco sa vedem mai bine..ca acu doar mi-a aratat ceva ce seamana a pata neagra cu presupusa sarcina si ca e fooarte mica..
Tu ramai cu programare la dr STanca? Sa imi zici cand te programeaza..dac e ft ocupat..cum e..ca poate o sa merg si eu la el!

da, te voi anunta ce am facut, oricum eu nu sunt sigura ca voi naste cu el, imi doresc sa nasc in clinica particulara, nici nu stiu ce alti medici vor mai fi acolo... pana atunci mai vedem ...

Mergi la inceput

Citat:

Menics, neata!

da, te voi anunta ce am facut, oricum eu nu sunt sigura ca voi naste cu el, imi doresc sa nasc in clinica particulara, nici nu stiu ce alti medici vor mai fi acolo... pana atunci mai vedem ...
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ce fac burticile astazi? cum va simtiti?

eu n-am nimic...inca...semne clare...da nici nu e nevoie

sapt. asta merg si eu la control, m-am abtinut inca, deoarece fiind asa mica sarcina cred ca nu vedea nimic medicul..

dar ma gandesc ca acum la 6 sapt si cateva zile (cat va fi pana la control) se va vedea ceva...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

buna burtici
In primul rand bun venit noilor gravidutze, sarcini usoare si la termen.
Eu ma invart pe acasa, adica fac papa, curatenie,alea alea....si jucat intre timp cu David.
Simptome...usoare greturi, nimic mai mult.Cred ca nu ar trebui sa ma plang , din contra sa ma bucur ca poate scap cu o sarcina usoara si frumoasa.
La dr ma duc de azi intr-o saptamana cand voi avea 6 saptamani si vreo 3 zile...sper sa se vada si inimioara.

VA pe TOATE...fug sa-mi termin treburile casnice , ca apoi sa-i dau papa lui David si pe la13:30 la somnic.

Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 5+

Mergi la inceput