MUTATII DUPA DIVORT...
HELLO
am divortat de sotul meu, ultimul termen a fost pe 21 ian. 2009, de comun acord, fetita de 6 ani e la mine. nu am primit hotararea de divort inca. casa e proprietate comuna, dobandita in timpul casatoriei. fostul sot a facut mutatie definitiva, CI uri noi cu domiciliul meu la 2 indivizi, plini de tupeu. cum a fost posibil fara consimtamantul meu?! suntem doi proprietari, satraini acum. nu a fost introdusa actiune de partaj, eu sperand intr-o intelegere. in princpiu, el a fost de acord doar ca vrea banii imediat, nu intr-un an 2, cum am propus eu. cei doi au buletine eliberate pe 4 si 5 martie ac iar el pe 5 martie. pp ca si-a schimbat domiciliu.
eu locuiam cu mama, care are acelasi domiciliu, si cu fetita, el locuind in alta parte. intrucat am refuzat sa locuiesc cu acei 2 pe care nu i-am vazut in viata mea, a zis: ori locuiesc toti aici, ori pleaca toata lumea. asa ca, fortate de imprejurari si neavand nici cea mai mica intentie s-o las pe mama pe fetita si pe mine la discretia lor, ne-am facut bagajele, am sigilat usile casei si punct.
ce pot face acum?
el are o relatie, locuieste acolo si, trebuie s-o spun, si eu am o relatie, iar eu si fetita locuiam acolo 40% din timp. duceam fetita la mama dimineata la 7.30, la 8.00 o ducea la gradinita, o lua la 12.00 si statea acolo cu mama, pana veneam de la servici. uneori plecam seara, alteori nu. ancheta sociala s-a facut acolo. eu urmez facultatea la IFR, asa ca si sambata si duminica, mai bine de jumatate de zi locuia acolo fetita.
CE POT FACE? are dreptul legal sa ne santajeze astfel? eu ca proprietar, copilul minor...nu avem drepturi?
mentionez ca eu am platit, de cand ne-am separat, tot ceea ce inseamna factura! nu a contribuit cu NIMIC!!! nici cu bani pt copil, omeneste, fara hotarare judec.
AJUTATI-MA CU SFATURI, VA ROG! Acolo am lasa catel, pisici, curte, casa nesupravegheate! Avea dreptul sa ne puna sa alegem?
TOATE CELE BUNE TUTUROR!