GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)
Raspunsuri - Pagina 10
AnnaBaby spune:
Alina[b] nu prea am mai stat pe acasa saptamana asta, de cand e mai cald am tot plecat la plimbare cu Ioana, chiar daca nu prea are ea rabdare sa stea in carucior si incepe sa miorlaie, o mai iau in brate, o mai pun sa mearga si o tin de manute (dar nu prea vrea, e cam lenesa), in fine, unepri adoarme in carut cnd e super obosita, dar de cele mai multe ori nu vrea si trebuie sa vin repede acasa ca sa se linisteasca in mediul ei cunoscut. Cam asta-i la noi. Nu stiu daca am spus dar Ioana a re un prim dintisor si cred ca in curand apare si al doilea, avem un de Paste!!!
[b]Ramona asa e, calciul nu se ia la intamplaare in sarcina ca provoaca contractii. Bine ca e totul in regula.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
julax spune:
Ramona,e posibil ca deodata nepotelul sa nu mai faca in pampers.Stiu de la o mamica care era in aceeasi situatie,a venit la ei o fetita,baiatul afacut pe el kk,fetita a plecat ca mirosea urat si din acea zi a cerut olitza.Sarcina usoara!
Alina,la noi e problema mare cu trezitul noaptea,care e in contratimp cu pishul lui Alex.De obicei il trezim de 2 ori,dar si asa,se mai intampla accidente.De exemplu noaptea trecuta s-a culcat la 21.30(nu bause lichide de la 20),iar la 24 deja era ud,la 5 de asemenea.Alta data s-a intamplat ca si la 23 sa fie ud.in fine,vom trece si peste asta
Anna,felicitari pentru dintzoc.Si Ioana mea e supermaraita,vad un punct alb jos,saliveaza,dar...nimic inca
Wd placut!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
mihaela amalia spune:
Buna ziua fetelor!
celor ce sarbatoresc Pastele astazi
celor ce poseda nume de floricica
O POVESTE MINUNATA
Karmen_ spune:
Multumim, Ramona de urare! Eu am fost catolica, dar m-am casatorit la ortodoxi, asa ca sarbatoresc Pastele de doua ori!
Multi pentru mamici si pentru toti !
Karmen 33+
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Ce se intampla cu voi?Tot pe program de sarbatoare sunteti?
Si noi ne-am cam plimbat in ultimile zile,am ajuns si la biserica si l-am impartasit pe David,ne plimbam in fiecare zi (aici vremea a fost tare buna).La aer si in masina David doarme foarte bine,cred ca nu vom avea probleme pe drum ,la vara cand vom veni acasa.
Fetelor (cele care aveti bebici)sa va intreb ceva: vi pare normal ca la 2 luni sa mai faca caca de 4 ori pe zi?Cacuta are culoarea galben-floarea soarelui,si e de consistenta cremoasa,uneori spre apos!
Pupici la toate fetele!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
AnnaBaby spune:
Alina nu stiu ce sa zic in legatura cu kk, Ioana cat timp a papat numai lapte facea o singura data pe zi, abia dupa ce am inceput diversificarea a inceput si ea sa faca mai des,a cum sunt zile cand presteaza si de cate 5 ori, da' mananca serios, nu gluma
Ioana povestea nasterii
ramona7575 spune:
Buna fetelor,
Noi avem si o alta farmacie non-stop in Bacau afara de cea de langa Luceafarul ?
Am o diaree si nu am nici un specta in casa... o sa merg acolo dar pana data viitoare poate aflu alta locatie de farmacie...
AnnaBaby spune:
Ramona mai stiu eu una non stop pe undeva pe str Bicaz, cred ca asa se cheama, pe la URA, sau e una cu program pana la 22 la gara, ori la mall la centrofarm, tot pana la 22.
Ioana povestea nasterii
julax spune:
Alina,nu mi se pare anormal sa aiba 4 scaune pe zi,mai ales daca sunt de consistenta cremoasa si,banuiesc ca au un miros acrisor. e diferit.Atata timp cat alaptezi nu e problema.Ioana,de exemplu,in prima luna avea scaun aproape dupa fiecare masa,iar apoi,o data la 2-7 zile.De cand am inceput diversificarea face si zilnic,dar si la 2-3 zile.Atata timp cat au o consistenta ok si au miros specific nu imi fac griji.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete