* * * Bazar pentru Mihaita * * * (2)
Raspunsuri - Pagina 20
preety spune:
Neata
Licitez si eu costumasul de la 299 - 15 ron, oferit de Cristina
Madaluta inca nu a sosit coletul... luni ma duc la posta sa tip dupa el ca iar or fi incurcat aia ceva pe acolo
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
babytza spune:
Buna seara. Nu am mai intrat de ceva timp aici pe subiect. Am observat in seara asta ca a castigat o cineva niste hainute oferite de mine. Dar nu m-a contactat inca. Kid, ai vorbit cumva cu Titi ? Sa stiu sa ii trimit hainutele daca ai tu confirmarea. poate mi-a trimis pe Pm si nu am vazut ...
Titi , te rog sa mai trimiti odata daca am gresit eu si am sters...
In cazul in care nu mai sunt licitate hainutele oferite de mine, as dori sa le duc pe toate la Kid , pentru a fi donate de ea unui bebic.
Babytza si puiiValentina David
Poze
titi143 spune:
Fetelor scuzati de intarziere, dar nu m-am simtit prea bine zilele trecute, dar maine o sa platesc toate hainitele licitate. Ca sa fiu sigura ca nu gresesc imi confirmati va rog cat trebuie sa platesc, dupa calculele mele trebuie sa platesc 74 lei. Asa este?
15+ cu
kid spune:
titi143 Dupa ce am scris aici la topic ti-am trimis PM, apoi am anuntat-o si pe babytza. Da, 74 de lei este suma.
de
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
kid spune:
AnnaBaby Am pus aseara jucariile la posta, te rog sa ma anunti cand le primesti.
de
preety spune:
Kid anunta-ma si pe mine castigatoare la licitatie
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
kid spune:
preety Scuze pentru intarziere.
Felicitari pentru licitatia castigata. Te rog sa iei legatura cu cristina_26 sa stabiliti cum intri in posesia costumasului castigat.
de
preety spune:
Fetelor am achitat ieri cei 15 lei pentru costumasul de la Cristina... o sa pun cat de curand dovada.
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!