* * * Bazar pentru Mihaita * * * (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna!!

As vrea sa retrag cele 2 cutii de Infacol. Tocmai am afalat ca o mamica de pe forum are nevoie de ele, le voi dona ei. Vois depune azi sau maine, cel tarziu bani in contul lui Mihaita pentru aceste produse. Sper ca nu am suparat pe nimeni.

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Mihaela, am pus niste banuti in cont..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

cristina_26 Multumim.

katteryna Te rog sa iei legatura cu mariutza_mea pentru produsele 105 si 111. Hainutele de la SunSmile si de la claudia72 sunt la mine, sa-mi spui cum facem sa ti le dau.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

Fetelor, am primit cartile si oul, toate sunt super, multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Mihaela, am pus niste banuti in cont..

cristina,multumim frumos!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor, mai licitez si eu 259 - 7 lei (pantofiori mar. 18) si 258 - 10 lei (fustita tricotata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Fetelor,

eu nu stiu daca voi avea acces la internet pana luni, asa ca va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi, multa sanatate si fericire.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Kid, Mihaela si restul fetelor :

Sa petreceti Sfintele Sarbatori alaturi de cei dragi cu multe bucurii si lumina in suflete!!! PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Dragele mele,

Va urez si eu toate cele bune, sa sarbatoriti frumos si bine, sa fiti sanatoase si voi si familiile voastre, si absolut toti boboceii!!!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

La sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos ingerii luminii deschid porti, concerteaza, dezumbresc si pogoara spectrul iubirii divine din nou - acest model al intregii creatii - "intru auzitul, vazutul, adanc traitul si intelepciunea truditorului".
Fie ca toate virtutile crestine sa reinvie in clipa aceasta de gratie, in fiecare dintre noi. Cu seninatate, limpede adevar si armonie sa ne cinstim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu.
Pastele este unul dintre cele cateva momente de peste an cand ne oprim putin din agitatia vietii de zi cu zi si ne privim sufletele.
Ne amintim si meditam la cuvinte precum: credinta, speranta, lumina, iertare, incredere, rabdare.
Ne gandim la un sens al vietii si la un nou inceput.
Ne propunem sa fim mai buni si mai ingaduitori cu semenii nostri. Sa le acordam mai multa atentie. Sa le umplem viata de bucurie si sa-i sprijinim sa-si indeplineasca dorintele. Reunim intreaga familie, ne jucam cu copii nostri, ne vizitam prietenii, facem planuri de vacanta.

Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca voua si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, ocrotindu-va casele, iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu cozonac, vin, oua rosii si multe bomboane de ciocolata.

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.

UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput