* * * Bazar pentru Mihaita * * * (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

preety,am primit PM-ul de la tine .Ramane sa vb in una din zilele astea si sa ne vedem.O seara cat mai buna

Eu inca nu am reusit sa deoun banutii pt produsele castigate,sa vedem cum are timp tati sa ajunga la vre-un BRD in oras ca eu aici nu prea am cum sa ajung cu amandoi teroristii dupa mine.Dar intr-un fel sau altul rezolv saptamana asta.I-am si scris lui Joy sa imi trimita lucrusoarele doar dupa ce achit,sa nu fie nicio suspiciune

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

20sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

preety, denisamada Felicitari pentru licitatiile castigate. Va rog sa luati legatura cu persoanele care au oferit produsele, sa stabiliti cum intrati in posesia lor.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

leditia...imi cer mii de scuze dar abia azi am ajuns la posta sa iti pun coletul. sper sa ma ierti.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Am depus si eu aseara banutii, astazi vor intra in cont. De asemenea am luat legatura si cu Laureta pt rochita cea frumoasa.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am primit dovada plati de la nona_denis, urmeaza sa i dau rochita

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Atasat dovada platii pentru:
- rochita nanette 9-12 luni 10 lei madaluta;
- salopeta raiat 12-18 luni 10 lei madaluta;;
- Lapte Humana 1, 300 g, 10 lei kid;

Kid ne putem vedea cand vrei tu si unde zici.
Ref la acvariu, acesta s-a licitat la bazarul pentru Sonia si Andrei. Te rog sa-mi spui cum procedam in continuare, il retragem de aici???

Nu am primit inca coletele de la Umflatel (Mihaela) si Joy21!!!

Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Astazi au plecat coletele si de la mine, imi cer scuze de intarziere, insa m-au refuzat la posta saptamana trecuta din cauza... ambalajului. Maine vor ajunge cele din Bucuresti iar joi cele din tara, asa mi s-a spus

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

preety Sper sa ne vedem zilele astea, in weekend s-ar putea sa nu fiu in Bucuresti. Iti trimit PM.
Acvariul il trec in lista la celalalt bazar, cine il va castiga, va decide unde sa depuna banii.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Emma INVINGE!

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Kid imi trimiti PM si stabilim ptr sapt asta. Eu cred ca e bine ca cine castiga acvariul sa imparta banutii la cei trei copii... cred ca asa ar fi corect ptr ca am licitat acvariul in ambele parti!

Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am primit azi coletul de la Misha71. Multumesc!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput