Gabi, pantofii sint superbi,
mersi de sugestie,
o sa ma uit prin magazine sa vad ce gasesc dar cu toc mai mic pentru ca eu si sotul avem aceeasi inaltime si nu vreau sa fiu cu mult mai inalta.
Si sincera sa fiu n-am purtat in viata mea pantofi asa inalti. ![]()
Daniela, si eu am aceeasi forma dar cred ca rochita ni s-ar potrivi pentru ca distrage atentia de la solduri si scoate umerii in evidenta.
Ruxi, de ce nu ti-ai cumparat hainuta?
Cum a fost la party?
Tzuni, tot nu vrei sa ne spui nimic? 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delia, si mie imi place mult modelul rochitei si pantofii pe care i-a sugerat Gabi merg super
.
Nu mi-am luat hainuta pentru ca inca vreau sa mai slabesc si sa imi modific putin conformatia prin sport si mi-e frica ca nu o sa imi mai vina. In plus, era scumputa (desi redusa 30%), era bej si mai am inca una bej, cumparata din prostie. Imi sta oribil in bej...
La party a fost plictisitor pentru ca eram obosita si nu aveam chef de socializare.
Gabi
. Tocmai am facut ce ai zis, am niste apa de gura in casa insa nu stiu daca are substanta respectiva pentru ca scrie in ceha. Judecand insa dupa cum mi-a amortit partea respectiva de cavitate bucala, tind sa cred ca o sa mearga figura. Mersi mult!
Daniela, glumeam
.
Uaaa gabi ce pantofi misto ai gasit!
Delia, eu am vazut pe website la Nine West (nu stiu sigur daca nu aberez cu numele brand-ului,Gabi - help) niste sandale superbe, erau unele si pe argintiu. In fine astia au magazin in Baneasa Shopping City ...