Nou stil de viata (261)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Anda, Mara a inceput sa se joace si cu papusi cand "a intrat in viata ei" o fetita, cu 2 ani mai mare, care numai papusi, printese si zane are in cap. Pana la ea, nu s-a jucat. Iar acum, cand se joaca singura, rar alege papusile.

A avut si perioada puzzle-urilor; avem sute de cutii acasa!

Dar vrea sa se faca balerina...

Gusta, lui Uti!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Poftiti doamnelor si domnisoareleor pe prima pagina. Ce cautai pe a doua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Puskinoasa si Delioasa.....offf ce ma mai certati...Ei bine, azi am fost de pus la panoul de onoare din 2 motive:
-este prima zi fara tigara
-nu am mancat nimic aiurea
Diseara promit sa fac abdomene daca ma apuca pofta de dulciuri. Va fi un week-end greu pt ca nu mai vreau sa fumez deloc, dar promit ca nu voi substitui tigara cu prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Made, bravo, asa te vreau.

Am fost si eu la sala, am avut un avint de zile mari. Azi am facut exercitii pentru brate, abdomene si cardio.

Zuzi, de ce apar in lista alaturi de numele lui Lai o si una linga alta? De obicei se dau pentru cine nu raporteaza in saptamina respectiva...

Tzuni, esti la film cu don Juan?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

eu ma pregatesc la party, nu am nici un chef pentru ca stiu ca o sa fie plictiseala si pentru ca sunt obosita.
Am fost la sala azi...

Va pup, pe maine,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Sara buna!

Anda mersi de info! O sa o caut!

Made ca sa te incurajez iti spun ca mama mea s-a lasat de fumat de pe o zi pe alta...deci se poate...Repeta asta tot timpul!
Mai ales ca esti berbeaca...sigur poti...Pune-ti toate ambitiile!

Pepene iti dau o bataita cu Cola ala...pai imi trezesti nostalgii cu Pepsi

Tzuni si io iau magneziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara si de la mine!

Aici iar a plouat azi , deja nu mai suport vremea asta, e de-adreptul Bacovia, cum zicea si Anda.

Carmen, sanatate!

Made, succes la lasatul de tigari! Io nu stiu cum e, ca nu fumez, singura mea dependenta e cafeaua (din cauza tensiunii ff mici, dar si pentru ca imi place gustul).

Pepenas, nu-i asa ca azi iar e o zi fara Cola? :)

Delia, felicitari pentru sport!

Azi am mancat multe verdeturi, sper sa se si vada la cantar.

No, ma apuc de treaba inapoi, ca mai am ceva de facut pentru birou.

Va pup pe toate!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Am aparut si eu.

Daniela, ai ghicit : inca o zi fara Cola!

Mihaser, pai tocmai, ca eu incerc sa ma las

Delia, de vinerea trecuta n-am mai baut nici un strop. Deocamdata, nici nu imi e pofta. Cand o sa imi fie pofta sau voi fi foarte obosita ( la mine Cola era si substitut de cafea ), o sa mai beau, nu sunt adepta extremelor. Dar atata timp cat nici nu mi-e pofta si n-am probleme cu oboseala, de ce as bea? Nu-i asa ca va place rationamentul meu?

Ruxi, have fun la party! Voi cauta pe net exercitii de Pilates. In ce sens sa am grija - pot fi periculoase?

Rolo
, drum bun in Olanda!

Gabriela, ce matinala e Mara ta! Si eu eram ca ea la varsta ei, acum ce n-as da sa mai am atata timp sa dorm.

Gusta, Uti e Mara, nu-i asa?

Voi ce mai faceti in weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Stie careva cum pot edita un mesaj o data postat? Acum de exemplu am bolduit un rand intreg catre Ruxi, in loc sa ii bolduiesc numai numele? Dar nu stiu sa modific...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Pepene, ai deasupra mesajului tau niste icon-uri, unul arata ca o foaie de hartie cu un creion pe ea. Daca treci cu mouse-ul peste icon-ul respectiv scrie "Editeaza raspuns".

Daniela

Na, ca am editat si eu, ca scrie "Editeaza raspuns", nu "Editeaza mesaj" .

Mergi la inceput