Nou stil de viata (261)
Raspunsuri - Pagina 15
madelaine77 spune:
Neata natiune!!!
Meph, sanatate
Delia, acum ma catar pe banda si am de gand sa urc la 45 de min azi. Sunt cumintea...dar seara, in fiecare seara fara exceptie, ma porcesc cu ceva interzis.
Va scriu de la birou ca sunt in viteza si nu vreau sa renunt la sport pe ziua de azi.
ancadragoman spune:
Neata
Hai sa va spun meniul zilei si poate ma ajutati si pe mine sa numar caloriile.
2 bucati budinca facuta in casa,sa zic cam 100 de grame.
3 mere
un kiwi
o salata de rosii,castravete,salata verde,sunca si branza
Atat pana ajung acasa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Hopes spune:
neata fetele
Semnez si eu condica
Eu m-am urcat dimineata pe cantar si aveam 61.1KG. Nu stiu de ce. Poate ptr. ca fac bazin si masaj, altfel nu-mi explic.
Carmen multa sanatate. Of tare urata treaba cu pneumonia. Ia si ceva ptr. intarirea sitemului imunitar. Tu lucrezi cu copiii care vin care mai de care cu virusi. Zic si eu
Gabi ce pofta mi-ai facut de amandina. Am facut si eu dar nu ca tort (e vreo diferenta?).
Ma cam abtin sa mai fac prajituri pana la Paste. Desi mi-e greu sa cred ca o luna intreaga nu o sa fac nimic
Gusta...treci incoace. Nu sta singurica acolo. Ce face Mara?
Anda ce faci bun in wk asta?
Puskin, Tzuni, Delia sa aveti o zi buna
Hai, va pup, mai vin daca tre' sa zic ceva
gusta spune:
Neatza.
Carmen sanatate multa si sa scapi repede de buba.
Hopes Mara e in parametri normal zic eu,de la medicamente are o energie innebunitoare si eu ma simt depasita de situatie.De la tratament se poate sa slabesti.
Gabriela eu am facut tort amandina cu o reteta de pe culinar si mi-a placut mult.Tinand cont ca aici nu se gasesc prajituri.
Ruxi si Anda nu va mai zic nimic ca ieri v-ati suparat ca v-am trimis la treaba,asa ca la mare cu voi daca vreti.
Marilena si Mara Augusta
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
tortul amandina - nu cred ca este o diferenta intre prajitura amandina si tort, doar de dimensiune - vreau sa-l fac folosind reteta de la http://mayas-esprit.blogspot.com/; este un forum culinar care imi place foarte tare si ma inspir des din el. O sa va spun cum iese, vreau sa-l fac in seara asta si sa-l las peste noapte la rece.
Gusta, sanatate Marutei. A mea Mara s-a trezit la 6 dimineata, ca pe jetix este un film care se numeste Oraselul Lenes si era disperata sa nu cumva sa-l piarda... Nu o las sa se uite pe Jetix, asta este singura exceptie, caci este un film educativ, unde toata lumea face sport, le spune de ce e bine sa faci sport si sa mananci "bomboane sport" - adica fructe. Si ca urmare a mesajului filmului, la 7 dimineata Mara imi arata ca si ea poate sa faca flotari!
Hopes, super greutate! Felicitari! Eu doar o sa gust tortul! De fapt vreau sa-l incerc sa vad cum imi iese, ca as vrea sa-i fac Marei de ziua ei.
Anda, saracuta de tine ce de probeleme cu dintisorii.... Of of nu se mai termina?? Super ultimul post pe blog... azi noapte pe la 1 muream de pofta citind.
Pepene, felicitari pentru lupta cu Coca-Cola!
Tzuni, cum esti azi? Bravos pentru lansarea de carte! Ce face Meri?
Ruxi si Carmen, multumim pentru micul dejun! Vreau si eu zapada!!
La treaba cu mine!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Buna dimineata, doamne frumoase! tortul amandina - nu cred ca este o diferenta intre prajitura amandina si tort, doar de dimensiune - vreau sa-l fac folosind reteta de la http://mayas-esprit.blogspot.com/; este un forum culinar care imi place foarte tare si ma inspir des din el. O sa va spun cum iese, vreau sa-l fac in seara asta si sa-l las peste noapte la rece. Gusta, sanatate Marutei. A mea Mara s-a trezit la 6 dimineata, ca pe jetix este un film care se numeste Oraselul Lenes si era disperata sa nu cumva sa-l piarda... Nu o las sa se uite pe Jetix, asta este singura exceptie, caci este un film educativ, unde toata lumea face sport, le spune de ce e bine sa faci sport si sa mananci "bomboane sport" - adica fructe. Si ca urmare a mesajului filmului, la 7 dimineata Mara imi arata ca si ea poate sa faca flotari! Hopes, super greutate! Felicitari! Eu doar o sa gust tortul! De fapt vreau sa-l incerc sa vad cum imi iese, ca as vrea sa-i fac Marei de ziua ei. Anda, saracuta de tine ce de probeleme cu dintisorii.... Of of nu se mai termina?? Super ultimul post pe blog... azi noapte pe la 1 muream de pofta citind. Pepene, felicitari pentru lupta cu Coca-Cola! Tzuni, cum esti azi? Bravos pentru lansarea de carte! Ce face Meri? Ruxi si Carmen, multumim pentru micul dejun! Vreau si eu zapada!! La treaba cu mine! Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
Merci Gabi. Si eu urmaresc blogul Mayei.
Tare simpatica Mara ta
rolo spune:
Ola chicas,
Gusta, sambata viitoare (adica pe 21 martie) ajung in olanda si stau pana joi (26 martie) Sambata si duminica mi-am facut plan cu colega cu care merg sa vedem (de fapt io sa le revad ca am mai fost odata) Madurodam-ul, Scheveningen (nu stiu cat de corect am scris dar intelegi tu ) si Amsterdam. Am telefoanele tale, dar ma intrebam daca ai vrea sa vii si tu cu Mara cu noi. M-am uitat putin pe harta si daca am gasit orasul corect inseamna ca esti la 22 km de Rotterdam. Eu o sa te sun sambata cand ajung in hotel si facem planuri cum ne vedem. Io sincer abia astept. Si mai gandeste-te daca vrei ceva de pe aici zi-mi sa iti aduc.
gusta spune:
Rolo nu imi trebuie nimic.Acolo unde aai vazut pe harta locuiesc exact 22 km.Si am inteles(ai scris corect) si unde mergi sa vizitezi ,daca ma suni vedem cum ne vedem.Si eu debea astept sa ne vedem.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rolo Ola chicas, Gusta, sambata viitoare (adica pe 21 martie) ajung in olanda si stau pana joi (26 martie) Sambata si duminica mi-am facut plan cu colega cu care merg sa vedem (de fapt io sa le revad ca am mai fost odata) Madurodam-ul, Scheveningen (nu stiu cat de corect am scris dar intelegi tu ) si Amsterdam. Am telefoanele tale, dar ma intrebam daca ai vrea sa vii si tu cu Mara cu noi. M-am uitat putin pe harta si daca am gasit orasul corect inseamna ca esti la 22 km de Rotterdam. Eu o sa te sun sambata cand ajung in hotel si facem planuri cum ne vedem. Io sincer abia astept. Si mai gandeste-te daca vrei ceva de pe aici zi-mi sa iti aduc. Rolo Alba ca Zapata pozele mele si Albumul frumoaselor "Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy |
oo lume noua
Numai atata ne spui?
Nu ne spui cum esti cu greutatea, ce mai faci? Ce mai face Ileana ta?
puskin spune:
Neata din nou,
Made....eu ti-am zis, iti bati joc de munca ta. Da-le incolo de dulciuri.
Ancadragoman, e greu de estimat caloriile fara cantitati.
Hopes o zi buna si tie.
Gabriela, mi-ai ignorat invitatia la intalnire sau nu ai vazut-o? Stiu blogul Mayei, mai arunc un ochi din cand in cand. Nu imi place insa ca foloseste amidon in aproape toate prajiturile...
Gusta .