Matreata

Matreata | Autor: Irina20

Link direct la acest mesaj

Cum scapam de matreata?

Mia spus cineva ca cica dupa ce te speli sa clatesti un pic parul in un pic de apa cu sucul de la o lamaie,cica ar topi matreata si nu sar mai vedea,am incercat dar nu are nici un efect

Cum scapam de ea...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Eu am facut matreata dupa ce am folosit alt sampon, dintr-o pura intamplare (foloseam pantene) ca nu am mai avut pe-aproape sa cumpar, cand mi s-a terminat, asa ca am folt wash 'n' go. Apoi, am revenit la pantene.. - nimic! Am incercat toate sampoanele din magazine (antimatreata, mai ales) si.. nimic! Crede-ma ca aproape doi ani am tot incercat degeaba. Pana cand o cunostinta m-a intrebat de ce nu incerc samponul antimatreata de la Life-care (ala pe baza de plante). Nici nu e scump (in jur de 13 lei). L-am folosit si, de atunci, nu ma mai despart de el. E singurul care a functionat. (La mine! Asta nu-nseamna ca te-asigur si pe tine de reusita... Dar merita sa-ncerci.) Bafta!

(Vezi ca nu se vinde in magazine, cauta un distribuitor Life-care in oras).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

ufff.. acuma am vazut ca esti in Italia...
Poate iti trimite vreo cunostinta din Romania...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genia spune:

irina, si eu am avut aceasta problema, am incercat zeci de tipuri de sampoane, din magazine, farmacii si erboristerii. la mine a dat rezultate selsun blu, il gasesti numai la farmacii, pt par gras si par normal. mai este un sampon, tot de la selsun, cu vitamine, si acesta este bun. eu acum locuiesc in germania, dar am stat in italia pt 16 ani.
succes!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genia spune:

selsun blu este intr-o sticla de 200ml si costa in jur de 11-12 euro, iar cel ale vitamine parca este sticla un pic mai mare si costa in jur de 10-11 euro.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

In primul rand trebuie sa stii ce tip de matreata ai.N-ai pomenit daca ai si una din simptomele: mancarimi, roseata, cojite, cosuri pe pielea capului asta ar insemna si o dermatita seboreice care necesita tratament mai special.Sfatul meu daca nu vrei sa mergi la dermatolog, macar du-te la farmacii si dupa ce-i explici farmacistei, iti va arata produsele.Mai ales ca in Italia sunt originale rata sa ai esec e mult mai mica.
Eu ma lupt cu matreata de ceva timp, am perioade cand am pusee.Ideea e ca as putea face o lista cu produse dermato/cosmetice si profesionale incercate, dar sincer pana tu nu stii ce tip de matreata ai nu e bine sa iei din auzite.Pentru faptul ca iti sensibilizezi pielea capului si nici nu ai rezultate.Tu poate ai o forma usoara si vei scapa cu un sampon obisnuit.Din pacate in afectiunile scalpului daca nu ai succes, nu-ti ramane decat sa incerci mai multe sampoane.
Atat eu cat si alte persoane am folosit Selsun blu si nu ne-a priit. Sincer nu l-as mai incerca pentru ca are o compozitie care mie chiar nu mi-a placut.Daca poti, mergi la dermatolog, sa vedem ce-ti mai raspund fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Daca vreti produse life-care sau hemmel, care si acesta e f. bun impotriva matretii si a caderii parului, va dau nr. de tel. al tipei de la care cumpar si eu.
Eu nu am probleme cu matrata, dar sotul meu da, si de cand alterneaza aceste doua marci, nu mai are matrata! Sa folosesti doar un produs, la infinit, nu mai da rezultate, dar acestea doua, desi au compozitii diferite, punctul comun este ca sunt organice, cu produse naturale, fara prostiile care se gasesc in mod normal in produsele cosmetice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si euAm incercat j'de mii de sampoane antimatreata si nimic!Mai nou,ma spal cu sapun cu sulf,por'ma cu sampon antimatreata si apoi cu balsam!Vad ca nu-mi mai curge chiar asa rau!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput