Ce nu va place la DC?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

3. b.nica .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

ce imi vine acum in minte este reclama din coltul din dreapta care se deschide ca o foaie de carte... cred ca stiti la ce ma refer... ok, inteleg ca este nevoie de reclama, dar acolo este deranjanta ca se tot deschide cand vreau sa dau click la subiecte actve sau contul meu...
in rest sunt de acord cu restul fetelor care au mai postat: lipsa de corectitudine gramaticala (dar asta e chiar greu de impus!), si modul in care unii useri "sar la gat" fara motiv serios.

altfel este ok, si mult superior fatza de alte forumuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

ma inerveaza uneori ca sunt niste raspunsuri atat de arogante si fara rost,dar imi place uneori chiar sunt dependenta ,dar mai e treaba si prin casa si copii dar seara sunt pe dc

mami de andrei si miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Pe mine ma enerveaza regula cu gramatica . Nu vreau sa fiu rea, dar sunt useri care scriu "romane" fara virgule, spatii, liniute - groaznic.
Si ma enerveaza nedreptatile care se intampla uneori, la subiectele in care exista de obicei doua tabere .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Mai am ceva de zis: unii chiar vorbesc prostii . Pe bune, s-ar face o dezinformare crunta daca ne-am lua dupa unele aberatii scrise de useri care au auzit de la X, care e varul lui Y, vecin cu Z etc.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

In acest moment nu imi place ca nu e concurs...Nu am castigat niciodata, nu am fost nici macar pe aproape, dar, de cate ori deschideam forumul ma uitam cati bani mai sunt de castigat si ma gandeam ce as face eu cu ei....

Nici mie nu imi plac unele reclame, dar au fost altele mai rele decat cea de acum.

Moderarea nu e intotdeauna moderare, uneori e aruncat-paie-pe-foc. Si avertismentele le iau mai mult unii decat altii. Iata, cel-ce-nu-ia-niciodata-avertismente nu a intrat la acest subiect, nu are de ce sa se planga

Asta ar fi despre forum...In ceea ce priveste user-ii, am si eu o problema. Nu-mi plac cei care intra la un subiect si explica de ce acel subiect nu ar trebui sa fie deschis. Ii apreciez pe cei care cauta si dau link spre un subiect/subiecte pe aceeasi tema, fac o treaba buna. Dar pe cei care scriu doar "asta s-a mai discutat" chiar nu-i inteleg....

Si, revenind la forum. Nu-mi place cand se inchid subiecte. Daca cere autorul, e firesc, dar altfel....Chiar daca subiectul s-a schimbat sau s-a ajuns la glume mai mult sau mai putin bune, poate fi mutat la ZZ (sau acolo se muta doar pentru discutii contradictorii?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Nu ma da pe spate titlul subiectului de la femina care e vesnic pe prima pagina 'Aveti o rochita neagra'? despre ce rochita e vorba?

Ce e asa de important subiectul ala de tre' sa fie vesnic pe prima pagina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Fiindca nu pot sa-mi editez mesajul, adaug :

Vorbiti cumva despre faptul ca o persoana ar putea sa aiba 2 pseudonime diferite : unul de la serviciu, altul de acasa ?

Uau ! Cata duplicitate si distractie pe capul celor care fac asta...

Parerea mea despre asemenea persoane.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Imi amintesc de o intamplare la unul din subiectele la care activez.
Intotdeauna cand scria o anumita pesoana, sa zicem X ,aparea userul Y cu foricele si pupici si draga mea si scumpa mea. Aparea si userul Z care o facea albie de porci pe forumista X.
Asaaa.....se tot organizau intalniri. Userul X se si intalnea cu userul Y in prive , ca de, erau pretene.Userul Z se intalnea cu restul fetelor la intalnirile organizate. La una din intalniri a venit si Z, nestiind ca vine si X. Si apare X, fetele saritoare sa ii faca cunostinta cu Z, X de-a dreptul bulversata incerca sa explice ca nu, nu poate fi adevarat. Y nu poate fi Z, aia de o balacareste ,ca Y este Y, pretena ei, aia cu floricele si pupici.Nu stiu daca ati priceput ceva, dar in concluzie Y era Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Catalina, nu ne lasa cu uokii in soare Cine, cine, cine ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Intamplarea povestita de Catalina mi se pare de-a dreptul amuzanta. Pana la urma este unul din avantajele net-ului fata de viata reala. Aproape ca imi vine si mie sa imi mai fac un cont. De fapt, chiar mai am unul, nu l-am folosit niciodata, l-am facut dupa o pauza de forum cand nu-mi mergea contul. Si dupa mult timp am aflat ca mai exista. Doar ca cele doua nume au...aceeasi legatura cu mine.

Mergi la inceput