M-am hotarat.........adoptie(59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Mmaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Anca, ce situatie revoltatoare! La mine gradi' e un subiect tare sensibil, imi aduc aminte si acum cu cata neplacere mergeam si ce prost ma simteam...asa ca daca Miruna ar trece prin asa ceva eu as cauta alta gradinita. Sunt convinsa ca e ceva in neregula cu doamna...offf, sper sa se rezolve si sa nu mai chinuie copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

sigur e ceva in neregula cu educatoarea (foarte in neregula, as zice... si as mai zice cateva, da'ma abtin).
eu tocmai am mutat'o pe fii'mea la alta gradi (din cu totul alte motive, dar tot nasoale), si a fost cea mai buna decizie pe care o puteam lua. la gradi noua sunt doua educatoare tinere, foarte dragute, avem aceleasi idei legate de cresterea copiilor... ce mai, compatibilitate perfecta ! iar alexa e extre de incantata !

ar fi tare bine daca ai putea sa o muti... dar inainte, incearca sa aflii cat mai multe despre educatoare, si eventual sa discuti cu ea, si sa "te impui" din start. mentalitatile oamenilor nu se schimba nicicum. smecheria e sa nimeresti o educatoare cu care sa poti comunica si sa te poti intelege...
si intre timp, poate iti poti lua un medical sau ceva, sa stai cu dana acasa, sau daca nu, poate vine o bunica/matusa ceva...
noi am avut "noroc" (ca in toate lucrurile rele e si un bine) ca am stat acasa cu alexa mai mult de o saptamana, ca a fost bolnava tare, si asa a fost tranzitia mai usoara...

va tinem pumnii si va pupam !

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

In sfarsit am atestat!!! S-a produs o neintelegere... Dansii credeau ca ne interesam dupa copil si noi ne interesam de soarta atestatului...
Gabi, Sunny, Simo multumiri pentru sustinere.
Manuelita, nu te-am vazut de mult

Anca, eu zic, ca si Diciu, Gabi si Irene, cautati-va alta gradinita, urgent. Daca-mi amintesc eu bine, aveti o bunica cine va ajuta din cand in cand, daca poti s-o lasi la ea, pana gasiti o alta educatoare, ar fi si mai bine. Poate SoriLea te ajuta
Ianaalice, din experienta sorei mele zic ca sunt copii care au nevoie de mult mai mult timp pentru adaptare. 3 saptamani pentru majoritatea copiilor poate e de ajuns, dar sora mea a ajuns la faza de adaptare dupa 2-3 luni. Copilul nu a lasat pe maica-sa sa plece, le verifica daca mai e acolo din 10 in 10 minute, dar in fine acum ramane acolo fara probleme si s-a adaptat de tot.

Fetelor, ce ati zice de 3 frati deodata ;-) ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

sal!stie careva ce lege este cea referitoare la cic pt copilul aflat in plasament?

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maribela

sal!stie careva ce lege este cea referitoare la cic pt copilul aflat in plasament?

doar cei ce cred,inving!

e OG148/2005, cu modificarile ulterioare. nu exista, din cate stiu eu, o lege speciala pentru cic pt copilul aflat in plasament.
daca citesti legea 148, la "categorii de beneficiari" e inclusa si persoana care are copil in incredintare, plasament simplu sau plasament de urgenta.

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Salviae, felicitari!!!!!!!

Doamne ajuta pe mai departe, sa aveti ingerasul cat mai curand acasa.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Citat:
citat din mesajul lui SalviaeFetelor, ce ati zice de 3 frati deodata ;-) ??
Acuma am citit si finalul. Sa inteleg ca vrei sa iei trei copii frati?Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salviae felicitari pentru atestat si succes in continuare.
Cred ca daca esti hotarata cei 3 frati ar fi un lucru minunat, poate cel mai frumos lucru care ti se poate intampla.Ce varste au copii?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Buna fetele,
Desi nu imi mai vad capul de treaba, tot nu renut la a va citi si a va scrie. Va pe toate.
Anca, imi pare rau pentru cele intamplate. Eu chiar mi-as muta copilul de la aceea gradinita.
Ce vreau sa va spun fetelor este faptul ca atunci cand vrem sa integram copilul intr-o gradinita, scoala si in alte locuri educative nu trebuie sa-i spunem educatorului sau altei mamici ca ,, baietelul/fetita mea este adoptata,,. Odata cu auzirea acestor cuvinte persoanele au anumite comportamente unele pozitive altele negative, iar eu una nu sunt de acord nici cu cele pozitive, nici cu cele negative. Vreau ca cei din jurul copilului meu sa se comporte normal. Nu vreau sa aibe o educatoare care sa zica ,,Vai ce lipici are, asa sunt copii adoptati tanjesc dupa dragoste, iubire" sau o alta sa-l marginalizeze intr-un fel sau altul. Asa ca mai bine tac si nu ma intereseaza daca educatoarea stie ca puiul meu este adoptat sau ca stie X-uleasca sau Y-uleasca. Pana vor afla totul va intra in normal, iar diferentele pe care le-ar fi facut educatorul la inceput, nu ar mai exista sau daca ar exista ar fi minime.
Iar ceilalti parinti (unii dintre ei) nu vor mai face acele comnetari poate vor fi doar acele curiozitati legate de provenienta, legate de origini, legate de asemanare (culoarea ochilor, a pielii cum spunea o mamica ), etc. Sunt multe de spus dar nu prea mai am timp. Aceasta-i parerea mea.
Salvie, felicitari pentru atestat!

Mergi la inceput