Strumfi de iul-aug 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
oaana spune:
Carla,cand am fost oala era in garantie,acum nu mai este,dar nu au vrut nici una nici alta,au spus sa-mi iau alta oala.De azi inainte nu mai cumpar de la ei nimic.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Oaana, nasol cu oala, asta e mitocanie tipic romaneasca, trebuia sa le dai cu legea in cap cand era oala in garantie.
Prajitura arata supeeeeeeeeeer, bravo, nu stiu cum ai timp sa faci si asemenea bunatati.
La Touran nu mai visez, raman fidela Exeo-ului ST, macar dealerii sunt mai civilizati, la fel si service-ul.
Carla, s.26
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Despre ce oala vorbiti,carla si oaana?
N-ai cu cine, bah, tata, bah! Si pe ocupatzii aia de la vw ii deranjeaza frate clientii din treaba ceva ce n-am vazut. M-au mai enervat pe mine unii de la o banca si,cand am auzit ce conditii de creditare ofereau le-am urat faliment placut si sa fie la ei acolo. Nu stiu pentru care motiv fata aia a ras...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
Oaana, ce minunatie de praji e aia??? Yummmmmyyyyyy!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Va multumesc de primire ,chiar ma simt bine venita! musso, wow ,ce bine ,am si eu o mamica din Cta aici.....sau mai sunt? Nu am avut timp sa citesc chiar tot din urma.E musai sa ne facem timp sa ne vedem.
Va multumesc ptr aprecieri.Oana, parca tu ma intrebai de carliontii lui Luca? Pai prima data l-am tuns la 8 luni ,ptr ca nu se mai poate.El este ffff rau de caldura, si transpira ,mai ales n cap ,e jale cand punem caciula ,urla,e musai sa fie subtire.Acum sta in casa in panatloni subtiri si un body subtire si de cele mai multe ori maneca scurta ,in conditiile in care sunt 22-24 grade ,iar noaptea ...nu stim ce este ala invelit!!
Se tragea saracul d epar ,de cald ce ii era ...asa ca ..operatiunea frizer
, ii creste extrem de repede si f cret. Cu cine seamana, poate stiti voi
,ca are par crezt ,ochi verzi si gropite in ambii orbrajori ,ceea ce noi nu avem nici unul
.Am vazut o prajitura tareeeeee buna
Cat despre oala minune nici nu ma mir in tara asta .Eu nu am ,mereu vreau sa-mi iau ,dar sotul nici nu vrea sa auda dupa ce a vazut doua incidente , dar eu nu ma las.M-am saturat safierb cu orele la carnea de vita
Ma duc ,ca "marmota" mea are chef de joaca ,si sa il pregatesc de baie.Va doresc o seara frumoasa si plina de iubire
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
Lulu, bine ai venit!
Oaana eu sunt fan declarat oala sub presiune, o folosesc tot timpul. Am avut una primita din Germania si m-a tinut vreo 6 ani si inainte de sarbatori s-a stricat supapa de pe capac, de la atata abur
... pentru ca nu puteam sa raman de Craciun fara sarmale facute rapid mi-am comandat un set de la Quelle, o oala mai mare, una mai mica si cu sita pentru gatit la abur. Sunt foarte multumita si nici nu a costat foarte mult, sper sa ma tina tot atat ca si cealalta
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
musso17 spune:
lulu,mai este andicu din cta..nu n-am intalnit niciodata,probabil ca trebuie intrat la mamici de cta.
eu oala cu presiune am avut mostenire,adusa din rusia,dintr'aia greoie dar buna tare,tot asa,s-a stricat supapa.
seara buna.eu sunt obosita tare,dar inca pe metereze ca fii-miu e pasare de noapte.
oanamada spune:
Buna seara fete cucuiete...am de recuperat...asa ca o sa fie un mesaj kilometric.
Incep cu mine...de' magarul in frunte! Am fost la coafor! Am stat 3 ore- tuns, vopsit, frezat...ce mai, sunt o doamna!!! Catinca mi-a zis cand am intrat pe usa: "mamiiiii, baiiii (vaiii), palu!" O fi de bine, o fi de rau???? Ideea este ca mi-am mai deschis parul cu vreo doua nuante...ma reapropii de blondul meu favorit!
Taica-su, nu mi-a zis nimic...deci e de bine
ca daca nu-i placea zicea ceva! Maiine ma duc sa-mi iau pantofi!!!! a intrat leafa lu' tati si l-am anuntat!
Gata cu mine!
Carladraga mea...bine ca ati scapat ieftin....si capsuni si cioco....multtttt...ce face printesa acum, e bine? vezi ca maiine este sambata....somn usor si lung....paseaza fata la "tatic" si fa-ti de cap!
Xerxe, tare Razvanel! Eu tot n-am inteles legatura intre vigantol si dinti...da o fi vreuna! Noua Septilinul nu ne-a ajutat deloc! Am luat Isoprinosine si de atunci nu a mai racit, nu muci, nu nimic!
Violetan cand ne "intalnim" la un cascaval????
Nma saru'mana pentru lauda...si vezi ca la concurs se poate vota in fiecare zi, dar trebuie sa treaca cel putin 24 de ore de la ultima votare......oricum multumim pentru vot!
Faza cu "pietricelele" e de milioane...trebuia filmata!
Brazuca...pune castile pe urechi si fa numai si numai ce-ti doresti tu...tu esti "vedeta", este nunta ta si nu a altora...pe mine sarisera ca "vulturii" cu obiceiurile lor si cu toate prostiile pamantului, eram stresata pentru ca eu ma ocupam de tot (de la decorare, meniu, aranjare la mese pana la rochie- nu gaseam neam ce vroiam eu, iar de facut am facut-o cu "lupte"grele ca sa iasa cum am vrut)...pana la urma am le-am spus la toti sa ma lase cu prostiile, nu am respectat decat ce am vrut eu din obiceiuri si nunta mea a ajuns sa fie luata etalon de multi care s-au casatorit dupa noi...relaxeaza-te si gandeste-te in primul rand sa-ti placa tie...restul...
Lulu...bine ai venit printre noi...si eu sunt "nouta" (am cateva luni...cam asa ceva nu, fetelor?), dar ma simt ca si cum le stiu de o viata! Sunt fete de milioane....am vazut si pozele ...ai o frumusete de baiat (cu ochii lui imensi si parul lui de fat-Frumos!!!)..sa-ti traiasca!
Oaana, legili spun cam asa...daca nu are garantie mentionata, obiectul trebuie schimbat in 30 de zile daca par defectiuni care nu-ti sunt datorate...si eu sunt convinsa ca nu ai aruncat cu capacul dupa sotul tau, deci nu-ti sunt datorate...du-te frumos la baieteii aia si explica-le ca tu cunosti legea si ca daca ei nu o cunosc le aduci pe cineva de la OPC sa le-o explice
Maiii...vedeti ca tocmai am facut o prostie....tot dadeam eu in sus si in jos sa nu sar vreun mesaj si din greseala mi-a fugita mana pe mouse si am raportat la moderator un mesaj...nu stiu al cui...dar imi cer scuze la moderatori...nu am nimic sa le reprosez acestor fete
de la coafor mi se trage....
Oana siCati mica (1 an si 6 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,
[size=1]"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume." [/size=1
lorinaoo1 spune:
'Neata!
Azi am chef de vorbareala asa ca dati-i bataie, varsati tot
Mada pup degetelul cu bubita al fetitei dulci sa se faca repede bine.
Carla un vanticel de Moldova sa iti linisteasca puiul si sa te poti odihnni si tu
Lulu frumos puisor ai
Anyaaaa hai iesi de dupa canapea
Karli tu vii, tulburi apele si dispari iar Pai cum era sa faca fata pipi daca nu pe podea
Mai fetelor cu creier mare, nu stiu cum invatati voi, ca pe mine nu ma tine . Ori sunt eu cam obosita, ori nu mai am exercitiu... Dati-mi si mie niste tipsuri, ceva... Luati vitamine, va pompati creierasul cu ceva pt memorie? Of, nu stiu ce fel de prestamta voi avea eu la examen. Bre, nu pot invata, si am carca de materiale care asteapta recitite si studiate serios. Of, va admir ca puteti si mai luati si note mari
Deci molipsiti-ma si pe mine, plzzzz
Lori tocmai a trecut printr-un episod de raceala usoara si diaree in acelasi timp , sa speram ca am scapat de ambele. In patut deja nu mai incape, i-am taiat panza si mai doarme pe jumatate in afara patului sau vine noaptea pe la 3-4 peste mine in pat
As spune mai multe despre ea dar nu stiu la ce sa ma opresc, asa ca fac un rezumat: e o dulceata alintata
dupa care ne topim. A, un episod doar: seara inainte de culcare purtam obisnuita "conversatie"... Eu ii spun "Mami te iubeste mult, mult, mult", ea "Da? Tata?", eu "Da, si tata te iubeste mult, mult, mult", ea "Da? Mama?", eu "Da, si mama te iubeste..." si tot asa
. A, si inca ceva: e o fata educata
, spune "me" (adica multumesc) cand ii dam ceva
oaana spune:
Lorinaoo,scumpa printesa ta,dar niste poze nu ne arati?
Fetelor,cu oala asta e,traim in Romania,oricum eu nu ma duc sa ma cert cu ei,sa le fie rusine,mi-am luat alta oala,ca eu nu pot fara.Prefer sa petrec timpul cu ccc copiii decat sa stau ore sa fierb ceva.Daca in timp o sa-mi gasesc capac pt oala,o sa am doua oale si gata
Hai ca v-am ametit cu cea oala.
Violeta,nu stiu daca vrrei retetadar eu o scriu poate vrei sa faci.E foarte simpla.
Aluat:2 albusuri ou,10 linguri zahar/miere,15 linguri ulei,15 linguri lapte,o lingurita amoniac,faina cat cuprinde sa iasa un aluat elastic.
Intinzi foaie cam de 4mm si cu un paharel tai forme.Le coci la foc potrivit.
Pt.crema:2 galbenusuri,5 linguri zahar/miere,1/2 litru lapte,1 esenta,100gr unt,5 liguri faina
Firbi laptele.Freci galbenusurile cu zaharul,esenta si faina,pui peste laptele fierbinte,amesteci ,incorperezi si untul si e gata.Cand s-au racit rondelele,le unesti cate doua cu crema,topesti cioco la bain-marine si "arunci "cu furculita peste ele.Pofta buna.