Regasiri(32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Angi, nu, n-am plase in casa, dar daca nu-i nimeni in camera aia o tin inchisa ( si copilul afara). Pe birou se urca de mult, ca-l pasiona butonarea la CD-ul de pe raft.

Dastefa, din carti ....a "citit" cateva, acum nu-l mai intereseaza. Eventual il mai apuca uneori si le da jos de pe raft.

Am fost si astazi la locul de joaca, era sa-mi adoarma in masina, si de acolo pana acasa n-am facut mai mult de 5 minute. Acum doarme dus, ma duc si eu sa calc.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Neata!

Am trimis un copil la scoala(Ana) cu taica-su, l-am trezit pe celalalt copil( Oana) ca la 10 plecam la psiholog si la 11 intra la scoala, Calin nu stiu cum dar s-a trezit adineauri si i-am dat laptele( el de fapt e primul care se trezeste) si mi-am aruncat un ochi pe forum.

Va doresc o saptamana frumoasa si daca vreti, am cu sau fara lapte/frisca, si ceai.

Gata fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutam si noi de inceput de saptamana,

nimic nou - toate vechi - suntem ok. am pus niste poze din ultimele zile - de aici in colo
Sunt si pozele de la Flore acolo. enjoy!

va pupam pe toate si pe toti

Roxana - m-a dat gata alpinistul tau. Dani al meu l-a privit si a exclamat un "vai de capul meu ce ma asteapta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

a nascut cumnata mea - la ora 2 i s-a facut cezariana - la 4 era deja in salon. Bebe Silvia e ok - 2580 sau 2850 - n-am inteles eu prea bine - dar fetita e ok. Mamica se resimte. va tin si pe voi la curent.

Sa fie intr-un ceas bun! Bun venit pe lume mica printesa!

va pup
M

Mergi la inceput

Mirona, sa-ti traiasca nepotica!

Incarc pozele de la locul de joaca, de-abia le-am primit, cand sunt gata, pun linkul.

Gata, de aici .

Ma duc sa vad poze cu Karina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Miro sa-ti traiasca nepotica si s afie sanatoasa! am vazut pozicile. Pup mamica, printesa si burtica,
Roxana mare alpinist e baiatu! Si ce frumosi sunt toti la locul de joaca.
Despre Iulia ce sa mai zic!
pe toata lumea si fug la treaba
Sa aveti o zi super!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Miro sa-ti traiasca nepotica sa fie sanatoasa si refacere rapida cumnatei tale.

Eu incerc sa fiu cuminte pana pe 31 daca nu-mi iese merg vineri pe 27 la eco +control.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miro sa-ti traiasca nepoata!

kara si iulia sunt doua dulceti

calin e un adevarat barbatel. Cand Dani mi-a excaladat mobila odata s-a desprins o bucata din perete, am crezut ca mor...noroc ca intre el si bucata de mobila era un scaun...ca alftel i-ar fi facut nitica buba...Am vazut si poze cu prima zi de scoala a Anei..ce emotii, vai ce ne asteapta. Eu a fost premianta primii 8 ani, dar vazand pozele cu bancutele de la scoala, ma apuca dracii, nu stiu de ce

dodo stai cuminte, sa mai stea Isabelle nitel la caldurica

miro stii ceva de koko? tot nu m-am prins de pozele lu' marani am vazut si pozele cu Flore, sunt pretene bune kara si alesia? va vedeti des?

angi a papat iulia peste? somon eu inca nu i-am dat lui Dani, doar peste alb...

dastefa, ank999
dayanara gata-i valizu?
dolores?

noi suntem bine, azi au plecat gostii, dupa 25 de zile, dani e ok, putin constipat, eu sunt mai bine, inca e amoxicilina. ieri m-am trezit cu partea stanga umflata...si ureche, si ochi, si dureri de dinti...Noroc ca amoxicilina-i de 3 ori mai ieftina ca aspirina

Pup mare

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am uitat...facuram niste www.flickr.com/photos/dbunny/3367562517/in/set-72157601714415387/" target="_blank"> poze , joia trecuta

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O zi frumoasa si numai bine,va ofer cu drag si .

Azi la 12 in rugaciune alaturi de Emma
Emma INVINGE cancerul!

Eu sunt treaza de la ora 3,Isabelle a avut program de miscari-ritmice in program si cum locul ii stramt am admirat "spectacolul".

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput