Regasiri(32)
Raspunsuri - Pagina 4
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirona Dodo cand punem majoretele la bataie? Sa ne anunti cand pleci spre spital - sa-ti tinem pumnii, da? |
Ok,da-mi pe Pm nr tau sa-ti dau semn
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ank999 spune:
si buna dimineata. va doresc o zi mai buna decat cea de ieri, dar mai putin buna ca cea de maine.
Diana felicitari! Ar trebui sa te felicit in fiecare zi pt vointa ta.
Angi imi pare rau ca o dor maselutele. Sper sa iasa cat mai repede. La noi stau inca cuminti, dar va veni si randul nostru.
Miro hai ca mai ai un pic. O sa fie un berbecut frumos. Cat despre muste...acum au aparut o tona afara si nu stiu ce o sa ne facem.
Dodo
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Buna dimineata!
Angi, mai "trecusi" si tu pe aici, ia sa filmezi data viitoare, sa o mai vedem si pe Iulia in actiune. Eu cand pun mana pe camera nu mai vrea sa colaboreze deloc:).
Miro nu cred ca viciile se copiaza de la parinti, adik eu o adoram pe mama si nu a fumat never, nimeni in neam nu fuma, si eu tzop m-am apucat ca fuma cea mai buna prietena a mea. In schimb verisoara mea a crescut in petreceri, ambii parinti fumau de rupeau, era jale la ei in casa si detesta fumatul, nu suporta nici sa-i fumez in preajma, si mai stiu cazuri concrete. E o chestie de anturaj pana la urma, anturajul pe care si-l va face cand va fi mare.
Dianarus felicitari pentru ambitia de a nu fuma si pentru reusita!
Dbunny Ana papa si singura, dar ii mai curge si pe ea, nu are precizie f mare, dar oricum e bine.
Mi-am dat seama de ce nu suporta Ana sa rada lumea de ea, cred ca de la soacra i se trage, femeie batuta in cap o compara mereu cu verisoara ei, adica, daca Ana refuza sa manance cand ii spune ea incepe 'hahahaha, o sa ajungi mai mica ca Ioana, vai ce rusine, hahaha" si o dispera pe saraca fata. Inainte nu avea treaba Ana, chiar ii placeau oamenii care erau veseli, radeau, acum mereu crede ca rad de ea. Aseara i-am explicat iar ca oamenii rad de incantare, pentru ca apreciaza ce spune ea si ce face etc. Pana la urma a inceput si ea sa rada, eram la o petrecere, la ziua unui baietel, si a facut pace cu adultii care radeau la ea.
Ma oftic ce femeie batuta in cap e soacra, i-am explicat de zeci de ori sa nu o mai compare cu nimeni, sa nu o jigneasca sau sa o forteze sa faca ceva asa ca vrea ea, in fine, noroc ca o duc rar pe acolo.
roxana c. spune:
Neata!
Mirona, cand am nascut prima data normal, am nascut in acelasi timp cu o alta tipa care tot asa, nu i-a iesit placenta singura si am vazut ce manevre facea ca s-o scoata. Si tot pe viu. Te inteleg de ce ti-e teama, vorbeste cu medicul tau , insista ptr cezariana.
Angi, foarte rau ca n-ai filmat "serbarea". Iulia parca nu-i la cresa, nu?
Apropo de cresa, vreau sa-l inscriu pe Calin din toamna. De fapt vreau sa-l duc macar cat va fi timp frumos, ca in iarna sigur il tin acasa.
Ank, si Calin il imita pe tac-su, si cand ii prindea pachetul de tigari i-l facea praf, le lua el si le" fuma" la rece, dar vad ca acum i-a trecut cheful de "fumat", in schimb cand prinde geanta mea imi ia rujul si se "rujeaza", parca aveam si o poza cu el cu boticul plin de ruj.
Diana, felicitari! Ce metoda ai aplicat , spune ca sa i-o aplic si io lui Marius. Vrea sa se lase si spune ca nu poate, a-ncercat cu plasturi, cu Nicorette, degeaba. Eu i-am zis ca daca n-are vointa degeaba ia tot felul de rahaturi.
Mayaione, imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea, sper sa rasara odata si soarele pe strada ta, cat mai repede.
Dodo, ma pregatesc sa scot majoretele. Tu cum spuneai ca nasti, cezariana sau normal?
Dbunni, asta-i viata. Si mie mi s-a intamplat sa stau de vorba cu o cunostinta, era bine, n-avea nimic, iar dupa 2 zile sa aflu ca a avut accident de masina si-a murit. Eu cred foarte mult in destin, ca ce ti-e scris aia ti se intampla.
Trimit si revin
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Dodo, ma pregatesc sa scot majoretele. Tu cum spuneai ca nasti, cezariana sau normal? |
Eu vreau normal fara nici o epi...fis
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
roxana c. spune:
Sunt la servici si mi-a fost frica sa nu pierd mesajul , ca am mai patit-o, asa ca l-am trimis, mi-am facut treaba si m-am intors.
Dolores, chiar ma gandeam la tine. Ce mai face David, tot la soacra il tii?
Saptamana asta lucrez de la 9 pana la 18, iar saptamana viitoare sunt in concediu fara plata, ne-a obligat sa ne luam cate o sapt fara plata, cica sa nu dea din oameni afara. Cat sunt la servici stau pe net, dar acasa...n-am timp, asa ca saptamana viitoare e posibil sa nu prea intru.
Dodo, sa ma astepti si pe mine, sa nu te grabesti cu nascutul, ca sa fiu si eu cu majoretele pe aici.
Mirona, tu mai ai, asa ca de tine nu-mi fac griji ca nu te prind.
Gata, am scris un roman intreg.
Aaaa, am uitat sa-i raspund lui Dbunni, la faza cu mancatul singur: Calin mananca cu lingurita in general, dar il mai apuca si pe el cand le vede pe fete ca mananca cu lingura/ furculita, vrea si el tot la fel. Si acum nu te gandi ca mananca asa....perfect, se face la gura de mancare, si pe el, si pe langa el...Uneori nimeste gura, alteori nu....cu mana nu-i prea place sa ia, cand se murdareste pe mana se stramba de parca are ...cine stie ce si vine imediat sa-l sterg.
A-nceput si el sa mai spuna cuvinte noi, mai stricat dar macar le spune ca pana acum nu vroia si pace. Pana cand va ajunge sa spuna poezii ca ai vostri....mai are, oricum nu-mi fac griji, ca asa a fost si Oana, foarte greu si-a dat drumul la gurita, dar si cand si-a dat...
Kokoriuna. tu pe unde umbli?
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
danita spune:
salutare
va scriu pe scurt despre noi :
eu am cazut acum 2 sapt in inconstienta adika calciu mik , tensiunea mika, hipoglicemie ...etc . stat la urgenta , venit home , dat concediu sa ma ingrijesc si hodin ...pe naiba copilul a fost f bolnav cu febra, diaree, voma .......rau cum n-a fost niciodata .
acum am inceput serviciul , sunt tare bagata in butoi dar sper sa pot scoate capul .
dr mi-a recomandat sa ii dau niste vitamine lui P si ea s-a expriamt de sana-sol . mi- amai zis ca sunt si naturiste dar nu mi-a dat nume . voi ce imi recomandati ?
miro si dodo : va doresc sa va fie bine si puilor mici sa fie o experienta nu neaparat placuta dar sa decurga totul normal ! va pup si va imbratisez .
angi : pupici
dbunny : mi-ai facut pofta si noi suntem la regim ptr ca dl sotz are probl cu ficatul ....
va pup ca nu mai pot continua , a venit sefu'
D
carla2005 spune:
Tot zic sa intru si eu pe net si nu reusesc! Acasa calculkatorul il tin inchis, iar la serivicu e nebunie! Alex se culca numai la 12 noaptea, m-a disperat, am avut si musafiri doua saptamani-cumnata cu familia veniti de prin strainataturi si a fost nebunie!
Una peste alta suntem bine, sunt fericita ca au trecut 3 saptamani decand alex nu a mai luat niciun medicament, la gradi ne place cu mici incidente cand se mai cearta cu cate un copil (a inceput sa riposteze cand o supara cate un copil) a avut si cateva crize de gelozie ( a venit o fetita mai mica la gradi si probabil i s-a dat mai multa atentie- pana atunci ea era cea mai mica de acolo) mi-au zis fetele de acolo ca de cate ori o prindea pe fetita cea noua o impingea si o brusca, acum si-a mai revenit!
Sunt duparata ca din decembrie ni s-a stricat aparatul de fotografiat si nu am ajuns sa-l trimit la reparat-ca cica e in garantie...si pieeeerd o multime de faze frumoase!
Ce sa va mai spun ca suntem pasionati de cartile cu autocolante, lipim tot, mai sta cu cate o carte in brate si cica ne citeste si spuuune verzi si uscate ce-i trece prin cap, cata melodiile preferate...ii place rau aia :"am bani de dat, am datorii la stat" cum o aude cum incepe si ea sa fredoneze....
........revin cand mai am liber
va puuuuuup pe toate si puii!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
dolores spune:
dragi fete cucuiete,
miro,stai linistita,nu ma supar..sunt acceptate scuzele
dbunny,roxana_c.....maine pun poze cu davidosul meu...de altfel joi si vineri sunt in medical...azi iar mi-a fost rau...iar o doamna doctor mi-a luat tensiunea care e maare..mi-a dat o pastilutza..nu ma simt bine nici acum,dar sunt fericita ca stau cu puiul meu
va pup si mai revin si apropo`: NU AM CUM SA VA UIT SI NICI NU VREAU
dani draga mea, eu ii dau lui D pikovit plus sirop de imunitate si facut vaccinul prevenar...multa sanatate si multi pupicei
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Ar trebui sa fim recunoscatori oglinzilor .... pentru ca reflecta doar exteriorul "
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
o zi frumoasa si numai bine.
Noi suntem ok ceea ce va dorim si voua.
grup] si va ofer cu drag
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!