*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (222)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sara buna!
V-am citit pe diagonala...ca acu am aparut pe acasa. Am fost la soacra-mea si ne-am intins pana acum, spre nervii mei pt ca Iulia nu a dormit, nu a mancat mai deloc si cred ca iar ii sapa alt dinte...Si randunoiul a tinut mortis sa mergem in vizita la niste vecini ai maica-sii, f draguti de altfel dar tipa era MOARTA de racita. Ei si cand domnisoara a adormit, la 18.30 (prima data pe ziua de azi), am lasat-o pana la 19 dupa care am trezit-o pt ca trebuia sa si plecam si, normal, as vrea sa-mi doarma si la noapte, mai ales ca maine dimi avem kineto si mi se face parul maciuca gandind ce ne (ma) asteapta iar...Ei si trezind-o, va dati seama urleteSi acum ghiciti cine circula voioasa prin patut, cu ochii cat cepele...
Giani, de ce zici ca Andrei are "abia"? Mi se pare f bine pt un an, uita-te si tu pe grafice, e fix pe la mijloc, nici gras nici slab, cum e mai bine...
Asa, ce am mai vazut? Pe Amira care si ea merge, betiva-nebetiva, nu conteaza, MERGE!
Si chiar m-a impresionat povestea cumnatelei Zozelei...
Si n-am inteles de ce Tuchi mananca si plange...deci mai am de "sapat" din spate...Dar pana una-alta ma duc sa spal una bucata copil ca sa incerc sa o pun din nou la nani...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna seara! am fost la pediatra cu Tudor si a zis ca nu e rubeola, ca eruptia nu seamana cu nimic ce-a mai vazut contagios ...si a mai zis ca nici vorba de rosu-n gat si ca doza de antibiotic era prea mare asa ca am intrerupt antibioticul, i-a dat o doza de siropel anti-alergic si a zis sa-i cumpar maine de la farmacie si sa-i dau...probabil e `reactie la antibiotic

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna fetele!

LA MULTI ANI dragi mamici randunici de 8 Martie!! sa fiti iubite, fericite si apreciate! ca maine ne canta puii nostri de 8 martie, precum Ilincutza lui Tuchi!

fetele va multumesc pt entuziasmul pt o eventuala intalnire.. dar zau ca nu stiu daca o sa avem timp.. avionul aterizeaza in Buc pe 29 apr cam pe la ora 17 si ceva (nu mai retin) si ne asteapta cumnatul meu la aeroport sa ne duca la Humor.. in Craiova sigur ajung (Ela ), dar nu stiu cu ce o sa mergem din Humor in Craiova si nici traseul.. o sa vedem atunci..

iar ati scris o gramada.. mai ales ca ieri am lipsit.. ca am fost in excursie cu ginerica si cuscrii.. vai ce frumos a fost.. piticii au marait ei un pic, dar acceptabil pana la urma .. am fost la Grand Canyon.. e imens frateee.. am facut multe poze.. tre sa le descarc..
Adrian e un mancacios, asa cum vrea el cu manuta, dar baga papica la ghiozdanel.. si stie multe sa faca, tot cerceteaza el sa vada cum functioneaza.. are talente ingineresti, banuiesc .. si ce se mai minuna cand se uita in prapastia denumita Grand Canyon, tot facea "oaa".. aaa ca sa nu mai zic ce haios e cand il intrebi "ce iti da mama sa mananci?", la care el rade si zice "caca" .. va zic e figura mare..
aseara cand am ajuns acasa al meu l-a luat pe Adrian in brate si Andra cand a vazut si ea hop-tzop la tati in brate.. mai si de nu il strangea in brate ca si cum ar fi zis e tati al meu.. deh un pic de gelozie.. pe urma am zis hai sa il iau eu in brate pe Adrian, gata si Andra nu mai voia la tati ci la mine in brate, normal.. off ca dulci mai sunt astia mici..

hai ca mai citesc din urma.. dar trimit mesajul asta cat mai doarme Andra..

aa si pana vin pozele de la Canyon am ultimele aici, inclusiv filmuletul cu dansul de care va ziceam

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Roxana, am vazut si io pe Amira mergatoare, de cand merge???
Cum e vremea pe la Rio???
E o scumpa

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

vreme insorita la Rio, numai buna de
Amira merge de pe la 10 luni jumate, adica de vreo luna si un pic
ma bucur ca esti mai bine cu gatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

bau!
de fericire plangeam, Naty! ca manacam mucenici!
Moldovinesti!

zoze,

Mihaita e un grasan baban numa' bun de mancat!

Giani, si fasi? Andreiul tot la Waslui city sa-nteleg?

mai, am fost si-am vazut bbeul...fetelor ce mica e!
Doamne, nu poci crede ca si ai mei au fost asa!
Frumoas, buzata, falcoasa si cu gene lungi...si colici evident!
Nasa arata si se simte minunat, in curand o sa fiu mai grasa decat ea!

scriu de juma de ora...intre timp am bagat Ilincoasa in cada, Surubul e deja parcat! sau insurubat!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am uitat sa va zic ce era mai important:
puiutzii nostri au avut parte de primul pupic si e si pozat! ginerica a facut miscarea decisiva!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mihutza, am vasut dansatoarea suparata!
v-ati plimbat cu cuscrii! sa va fie de bine! daca tot s-au pupat copii, vreun precontract ceva?

ma bag la un dus, un film un somn....ceva!
sa aveti o saptamana minunata!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, ma faci sa rad, zau! Tu, grasa??? nu mergeee...unde esti, fata, grasa? ca ma si enervezi?
Asa deci, ati facut covrigi dulci moldovenesti, bun! ma bucur tare ca au fost buni. Dar eu parca tot cu aluat de cozonac as vrea...si nu stiu face...hmmm...

Mihutza, ce frumos ca v-atiintalnit! abia astept sa vad si eu valea mare, ca e super acolo

Zozelici, si pe mine m-a impresionat povestea

Maria, dupa ce zici tu sigur e reactie la antibiotic, fiind doza prea mare...sil-a luat si degeaba , of...

Oooof...si sa va zic si eu una . Eu stateam pe covor si Vlad cocotat la mine in brate si ne uitam la Oraselul Lenes...si Stef pe langa noi se juca, patrula...si mergand in patru labe s-a grabit si si-a prins o mana sub el si a venit cu fata de parchet atat de tareee , l-am aruncat efectiv pe Vlad sa ma ridic...saracul, a zis "nu-i vina mea!"...mi-era si mila de Vladutu...l-am luat pe Stef si l-am pus cu fata pe obrazul meu sa-l linistesc si m-am dus la baie cu el Cand l-am dezlipit pe mine eram numai sange...muult de tot si el era rosu la gurita . Acum are buza de sus umflata rau si muscata pe dinauntru...si tocmai ce-i trecuse! in acelasi loc se mai lovise inca de 3 ori! TREI! mi-e o mila de el...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mihu am aruncat si eu un ochi scurt pe forum si am vazut minunea dansatoare. deliiiirrr! cat poate sa fie de scumpa!

Bubu, imi pare tare rau de Stan patzitu pup sa treaca repede! Sper ca ai dat pup la Vlad sa-l asiguri ca el n-are nici o vina.
A, si bubu, am luat de la DM maia praf bio din secara pt paine! nu ma asteptam sa gasesc asa ceva la noi. cred ca merge facut si bors din ea, doar e acritura! poate o sa ma incumet si eu si fac cubulete pt la congelator, ca e o idee buna, si la cat bors consum eu, tot timpul arunc 3 sferturi de sticla.

SI mi-am mai luat de la DM crakersi bio din faina integrala ca sa dau ce e mai bun si Zanei.

Si nu in ultimul rand, cat mai este 8 martie,
La Multi Ani femei, La Multi Ani mamici!

Muah! Noapte buna!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,eu nu pun zahar in aluat.siropul si miere ii indulcesc destul.si cum am scris,eu asa ii fac fac,cu aluat de paine.am sunat-o pe mama sa o intreb cum face ea,dar tata mi-a zis ca doarme.asa ca abia maine o sa aflu!
Giani,bine ca mai dai pe aici.dar tot vreau poze cu Andrei
Zoze,saracuta fata.offf.cata durere
Oana,multi lui Stef,sa ii treaca repede!dragutul de el.si ce scump e si Vladut:parca il vad pe David cum face cand pateste ceva frate-su
as mai scrie,dar pana acum Sam s-a trezit de 2 ori plangand.nu stiu ce o fi..dinti????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput