*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (222)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Zoze si Mihai

Daaa ,am pus poze noi in album cu Andreea si Medeea si bebe mic nepotelul meu care imi pare ca seamana cu Medeea

http://family.webshots.com/album/570241252UuTaoc

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Andreiuta draguta mamei!Mi-e dor de voi!
Chiar asa-ce ati hotarat-va mai intalniti?!

butucelu' meu drag!!

Mira ai dreptate-seamana muult nepotelul cu printesa

Bai dar Mimo cand vine?! Fata ma fac si io verde rau daca mai stai mult pi'n dicstractii

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

naty si Andrei e drepti la ore matinale , cel mai mult a dormit pina ;a 7 si 10 , si in schimb maraie toata noaptea, asa ca.. io matinala ta .si bafta in proiectele avute.
Clau , cuscra draga , normal ca se gandeste la REbe , dar daca el e mai mult in provincie din cauza ca are parinti denaturati , ...... printesa mica care umbla cu rucsacul in spinare.Si vezi tu cum se potrivesc , la somn......
Tuchi, felicitari pentru primul "R" io si Sebul Dezastros daca intra in Bucatarie( pai daca mami e muncitoreasa...

Maria speram ca totusi tudor sa nu faca rubeolasi sanatate
RALUca , frumosi copii mai sa-ti traiasca
Luny , m-am distrat copios cu ciocolotosul tau , agitatie mare, breSi eu imi las cupilu fara caciula si inca si la tara unde curentii sunt mai tari , imaginativa ce zic babatiile din sat

trimit si poate mai revin
pina atunci sa multumesc din suflet celei care mi-a pus povestea nasterii pe prima pagina
si mai pupam stolimea

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Poveste:

M-a sunat azi sora lui Dan,Oana,cea despre care va povesteam ca are 17 ani,gagicioi,etc.
Este sora lui Dan..dar nu este..Unele dintre voi stiu de ce zic asta,iar pt.cine nu stie-Oana este fata surioarei soacra-mii,care a murit rapusa de cancer de col,at.cand Oana avea 4 ani. Tata Oanei traieste in Italia,necasatorit,a plecat atunci cand ea avea 2 ani,iar dupa moartea sotiei..nu s-a mai intors,iar micuta a ramas in grija soacrei,era foarte mica,tatal ei nu stia/putea sa o ingrijeasca..Ma rog..asa a fost sa fie..Soacra mea nu a putut sa mai faca bebei,asa ca Oana e fata ei Mentinem legatura cu tatal ei,vorbeste cu el la telefon,se ocupa de partea financiara,de vacante,cea de vara si-o petrece la el,de cele mai multe ori..si noi
Sa revenim la ce m-a facut sa azi..

M-a sunat pe la pranz sa ma roage sa-i dau 500 de mii Ne cere rar bani pt.ca ii trimite tatal ei,stie unde tine socrela banii si e libera sa se serveasca..Doar cand e gol sertarul de acasa si-i epuizeaza pe ai ei..ne suna pe noi
Am intrebat-o pt.ce-i trebuie si mi-a zis ca vrea sa ia flori si lumanari si sa mearga la cimitir si sa-i ia si soacra-mii floriPlang iar...Ea nu a cerut niciodata sa mearga la cimitirNu a mai fost de 10 ani ..cred..Cand a mers socrela,noi..ea refuza..Nu am obligat-o niciodata.Si azi a vrut sa mearga!A crescut!!Acum a inceput sa puna cap la cap totul,sa-i simta lipsa mai tare Ne-a strans inimile!Nici nu stia unde e mormantulI-am explicat si am lasat-o sa mearga singura..Cred ca a fost mai bine asa,nu? Am sunat-o si pe socrela(era la servici) sa-i spunem si a fost foarte emotionata..Se intreba de ce nu i-a cerut ei bani..Cred ca i-a fost teama sa n-o raneascaM-a terminat si am ramas fara cuvinte
Sa ne tina Dumnezeu sanatoase,sa ne crestem copii!!

Mihai creste!!

Mergi la inceput

Ela, si eu, si na ca ai reusit sa storci si tu cateva lacrimi de la mine.impresionant si da sa fim sanatosi sa ne crestem copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Buna fetelor!

Imi cer scuze ca dau buzna la voi, dar as avea nevoie de ajutorul vostru.
Finuta mea implineste un an si am fost sa ii iau "tinuta" de ocazie de la FOX. La papucei cred ca am dat-o gres pentru ca nu stiu exact cum sunt cu numerele de la ei. I-am luat nr.3, dar am impresia ca i-ar fi cam mici. Ea este cam slabuta de felul ei. Are 9 kg...dar nu o pot intreba pe mama ei cati cm are la picior...
Imi puteti spune daca trebuie sa ii iau mai mari sau ar fi ok.
Va multumesc anticipat si imi cer scuze ca am indraznit sa intru la voi!

P.S. La multi ani de 8 Martie!

www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Oana eu cred ca-i vin..Lui Mihai i-am luat marimea 4,dar Mihai are 12 kile si piciorul latSa-ti traiasca finuta!!

Giani!

Ce puturoase sunteti...Sau va petreceti?!

Am uitat sa vazic-am fost la selgros si l-am pus pe Mihai pe cantarul de control Avea 12.4 kileO merge bine?!Fug sa-l cantaresc!

Mihai creste!!

Mergi la inceput

Are 11.8Pe care sa-l cred?! Eu il cantaresc pe cantarul nostru...
Ala de la selgros era cantarul de control Ceapa era cantarita corect
E clar..S-a cantarit Dan de cateva ori la rand..si-i da diferit..
Ce copil grasan am!

Mihai creste!!

Mergi la inceput

Oana , depinde de copil, de ex al meu cupil are piciorul foarte mare poarte deja 15( eu nu le stiu cu 2, 3,4......). Parerea mea este ca cel mai bine intrebi mamica, nu e cu suparare.Sau daca nu vreoi sa intrebi parintii ar fi bine sa te asiguri ca de unde i-ai cumparat tii va schimba in caz ca.... sa-ti traiasca finuta.

Ela gata clatitili? ca vrea si al meu sotz

Mergi la inceput

Ela , eu zic ca al tau cantar este cel mai real. Andrei are abia 10,5 kg.

Mergi la inceput