***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)
Raspunsuri - Pagina 15
lbelciug spune:
Lavini, o sa-ti fie din ce in ce mai usor pt ca te vei adapta la 2 copii, ai sa vezi! E f bine ca micuta a apaurt in prag de sezn cald, vei face plimbari pe afara cu amandoi si va fi ok! Imi amintesc de mine in 2007, in parc, cu B de tzata si cu gura dupa M sa nu se indeparteze.
Didi, chiar ca asa patanii nu poti sa le uiti. Robertel stie si romana, nu? Frumos se mai iubesc baietii tai. Si M are grija de B - chiar ieri ne amuzam cum B o luase rara pe camp - la primul gratar in fata casei - si M s-a dus sa-l recupereze. Am ras de m-am prapadit. M era cu gura plina de placinta insa il coordona pe B precum cainele de paza oaie, prin maraieli si semne cu mainile. Sambata s-au dus socrii cu nepotii intr-o vizita la un sat de langa Bucuresti. Baietii mei au dat spectacol pe gratis acolo, au fugit dupa animale, s-au urcat pe scara de metal, au "condus" tractorul! O sa pun si poze sa-i vedeti ce mortali erau.
Elteka, frumos mai povestesti despre copilul "intens", eu mai cred ca un frate/sora i-ar prii f bine! Faza cu ghicitul sexului e grozava, chiar n-am mai auzit de asa preocupari. Ai scris f bine despre arta de a fi parinte. Ma bucur ca reusesti sa-ti faci timp pt asta, ne ajuta pe noi toate!
Si B al meu face progreze dpdv lingvistic, e asa scump cum zice el "tratoru" (tractor).![]()
La Multi Ani (cu intarziere) pt Ioana13! Fericire, putere si sanatate! Poze de la party?
Kristina, FELICITARI pt masinutza! Sunt tare fericita sa vad mamici cu vise implinite! S-o folosesti sanatoasa!
Eseea, FELICITARI pt bb baietel, multa sanatate!
CristinaMaria, sarcina usoara in continuare, o sa fie bine cu 2!
Ralucami, cum a fost la speech contest?
Ella, se vede ca a mai crescut Bobitza ta, e mai inalt si pare mai baietel. Imi plac toate pozele cu tine, radiezi de feminitate si iubire materna. As veni si eu la Kidex, poate duminica, sa vad cum il induplec pe sot, mai ales acum ca suntem prinsi cu casa.
Chris27, gand la gand! La tine ma gandesc des, caci ne-ai scris multe despre progresele la casa ta, iar eu acum sunt in aceeasi situatie. E greu, dar nu exista bucurie mai mare. Sunt atat de fericita sa vad cum prind culoare peretii, am ales gresia si faianta, urmeaza sa fac picturi in camerele copiilor si nu numai. Sa ne tina D-zeu sanatosi caci le vom face pe toate. Ce de patzanii cu Albert al scoala, probabil le vom experimenta si noi in viitor. Hai RAZI, mamic curajoasa, nu lasa zambetul sa dispara nici macar cand esti obosita!
Carmen_So, iar m-ai amuzat, fain de tot cu sorcovele - sa nu zici ca nu-ti dau fetele prilej de veselie.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
bettyR spune:
Carmen, si eu m-am simtit bine ca am procedat normal la o faza: stau eu langa Andreea sa adoarma, isi bea laptele sau apa ce avea si imi arunca sticla peste gura, din instinct i-am tras una peste manuta (nu tare), iar ea mai ia o data sticla si imi mai arunca o data, eu iar ii mai dau una, atunci s-a linistit. Nu a plans deloc, pur si simplu a vrut sa vada ce se intampla cred.
Si asa face, ii zic, ai grija ca te dai cu capul de usa, se duce singura isi trage un cap de usa, zice au si gata, a fugit a cazut in genunchi, s-a ridicat, s-a mai trantit o data sa vada probabil daca o doare iar. Altfel nu intelege. Atata mai mangaie prizele, si tot zice au si ca nu are voie, dar ma astept sa incerce sa scoata capacele, acum spune ca au gura si rad.
Cand se joaca plange destul de des ca se enerveaza ca nu-i iese ceva, uneori o mai ajut, alta data nici nu vrea sa o ajut, ori ii dau pace, ma fac ca nu vad. Cel mai tare ma enerveaza ca tot vrea sa ia flori desenate, sau sa apese si unde nu-i buton, si atata plange de fiecare data, are deja cateva luni de cand incearca aceleasi chestii.
Betty
24+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
ancamari spune:
Si eu citesc pe aici, mai scriu cate un rand, asa nechemata.
Andrei a racit, sambata la pranz tusea uscat si rar, am dat noi cu oscilo, cu paxeladine si apoi cu eurespal de ieri de la pranz pt ca tusea productiv, un pic febril dar azi noapte deja nu a mai dormit deloc, a tot tusit, plans, etc. L-am imbarcat la carut si am fost la doctor, coada si acolo, toata lumea bolnava. Il asculta si pe fata si pe spate, rezultatul: "De cand tuseste asa rau?" Asa ca o sa-i dau summamed 3 zile si erdomed 5 zile. Si niste vitamine pe care nu le-am gasit in farmacie dupa ce se face bine.
Unde a racit nu stiu sa va zic, vineri si sambata nu am iesit din casa. Sa fie de miercuri-joi din parc? Poate i-a dat socrela miercuri, ea de vineri e cobza, miercuri era doar un pic racita in gat... Nu stiu de ce Andrei tot raceste asa de rau, nu face si el forme mai usoare. In ianuarie i-am dat Lantigen B si 2 luni am avut pauza de boli.
Essea - felicitari pt nasterea baietelului tau! Imi amintesc cu drag ce frumos scriai pe vremuri.
Ioana - LA MULTI ANI! scuza intarzierea, nu ma lasa piticania sa scriu un rand, nici sa citesc de multe ori.
Elteka - super ce ai scris!
Miniuta - sunt cu gandul la gandul tau, cred ca noi reactionam la fel in multe situatii si copiii sunt asemanatori. Al meu deschidea fisetele azi la dr si a iesit cu 4-5 jucarii in brate, nici nu stiu cum de putea sa le care. I-am zis dr ca asa de curios e tot timpul, nu prea te intelegi cu el, face numai ce vrea.
DidiAlex - zi-ne de reguli ca eu innebunesc aici fara! Mi-e drag fiecare mesaj al tau!
Ella - eu joi seara ma duc la Kidex. Am fost in Parcul Carol ieri si m-am uitat de voi dar degeaba. Nu am stat mult, tot incepe vantul din senin.
Kay - ma gandesc la voi!
Sa nu va mai zic ca toata familia da vina pe mine pt comportamentului lui Andrei.
Sunt in urma cu vizionatul de poze, sper sa nu stergeti link-urile pana diseara! Si eu trebuie sa mai incarc.
Eu citesc seara tarziu dupa ce adorm terorikul.
Va pup pe toate!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
mihamora spune:
Eseea -felicitari! sa-ti traiasca comoara! O sa fie un norocos!
Ella - ma bucur ca ti-a placut checul aperitiv , eu folosesc orice aluat foietaj gasesc, ce e drept nici mie nu mi-a placut Linco ultimile dati.
Faina faza cu ursul polar
E mare si frumos Bob al tau ![]()
Cat despre zbor o sa fie mult mai usor decat iti inchipui. In plus Bob sta sa ii desenezi si sa ii spui povesti, ceea ce noi nu putem face, asa ca sigur va puteti juca linistiti pe scaun. Cu cat iti faci mai multe griji, cu atat o sa fie mai usor, ai sa vezi.
Vad ca esti mult mai optimista cu bebe 2, cred ca iti doresti si o fetita
Ioana - multumesc de urari, m bucur ca te-ai distrat de ziua ta. SI noi am fost la teatru de papusi , tot punguta cu 2 bani si ne-am mirat ca sta cuminte si atent, ca la povesti nu il pot prinde.
Ckristina - felicitari! sa folosesti cu placere masina!
Ralucami - multumesc frumos!
Madaiulia - ce frumos si mult vorbeste Andrei.Al meu urla la clatit parul cu dusul, la mare nu urla sub dush chiar ii placea foarte tare, acasa am incercat cu galetusa dar tot nu avem succes...
Motanel -si Domi ii trimite un pupic Teodorei
O adevarata domnisoara ce sa mai, isi schimba si bijuteriile deja, e foarte dulce.Se vede ca ii place f tare cu copiii.
Didi - frumosi copii ai, nu se poate sa nu aiba David o julitura sau ceva
Ce frumos se joaca ei cu marionetele.
Chris- ce frumos povestesti despre copilasii tai, deja Daphne il paraste pe frate-su
Oana - am vazut poze cu frumoasa Sonia , ma bucur ca e bine.
Elteka - si eu ma bucur foarte tare cand scrii, mie mi-ai facut o mare surpriza chiar de ziua mea

Michelle si DOMINIC
mihamora spune:
Diana - felicitari lui Toni cel vorbaret!
Carmen - super povestile cu printesele tale 
Ancamari - multa sanatate lui Andrei!
Michelle si DOMINIC
vas spune:
deci, dupa ce a adormit minunea mea , citesc vreo 6 pagini,ma uit la pozele noi, crosetez cred cel mai lung mesaj de cand scriu eu aici (ca dupa atatea noi aparitii aveam ce sa scriu), dau copy si se intrerupe curentul.

. MMMMMaammmaaa imi venea sa urlu.
Asa ca reiau in mare acum.
cu intarziere LA MULTI ANI!!!!pentru MIHAMORA, IOANA!!!!!!!!Sa fiti sanatoase si fericite.
ESEEA, felicitari de bebe!!! Sa ne mai scrii cum te descurci.
Elteka, sa stii ca imi voi aminti si la 60 de ani de pataniile tale cu Elias plimbaretul.
Tu da sfaturi , lasa modestia!!!!!
Am admirat pozici noi cu puiuti care mai de care mai frumosi, unul roz din cap pana in picioare, unul la gradi, unul cu puzzle multe (oare cine?), si multi altii superbi.
Asaaaaa, acum despre noi.
Vorbeati de haine si pantofi. Sa va povestesc. Am o pereche de pantofi eleganti pe care Eliza ii tot incalta prin casa si deranja vecinii , ca vroia numai pe gresie sa mearga cu ei. Asa ca intr-o zi i-am ascuns. Totul a fost bine pana cand sa plec la un botez si i-am scos. Cand m-a vazut incaltat cu ei au inceput crizele. Ma credeti ca urla in asa hal incat mi*am scumbat toata tinuta sa ma pot incalta cu altceva???? Nu am putut sa o las urland in urma mea, avand in vedere ca si asa era suparata ca plec.
Cu lucrurile ei ii dau tot timpul doua optiuni. Ii arat doua perechi de incaltaminte si o intreb pe care ii vrea. Asa cred ca are impresia ca i-a luat pe cei care vrea ea. Sincer ma ghidez destul de mult dupa cartea Irinei Petrea - si tu poti fi Supernanny, si se pare ca la noi functioneaza.
Madaiulia cu spalatul pe cap la noi functioneaza asa. Am ceva cutii de la creme de par cu care o tot ud in timp ce ea se joaca. La inceput ii dau doar pe spate si incet incet o rog din cand in cand sa lase capul pe spate. Apoi o mai las sa joace, dupa care ii pun sampon, o mai las un pic si cu mana sau cu cutia o limpezesc incet. Mai are momente in care se enerveaz si cere POPU ( prosopul ) sa se stearga pe ochi, dar in general o linistesc.
Cu unghiile incepe si la noi problema dar din cauza ca vrea ea sa le taie. Ii mai spun ca iesim afara la copii si nu e voie sa ne vada cu unghiutele lungi.
De vorbit incepe sa lege cate 3 cuvinte. Imi zice HAIDE MAMI, VII?????? e atat de scumpa. Ma distreaza cum poceste anumite nume, la cumnatul meu ii zice BUMBI (GABITA) , la fratele mamei GOGO (Aurel).
Nu am reusit sa o intarc in schimb avem o alta realizare. Am scapat de pampers 99%. Adica ii mai pun noapte, in cazul in care face pipi sa nu o trezesc sa o schimb.
Azi a fost prima zi cand am plecat afara in chilotei (TZOI- e tare mandra de ei) . Am mers pana la cineva si chiar eram curioasa sa vada daca se cere la pipi , si spre surprinderea mea a facut chiar la wc, tinuta de mine .
Gata ma bag in pat, as mai avea o gramada de povestit dar ma duc sa dorm si eu.
VA pup!!!!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
angelabv spune:
La multi ani SARBATORITELOR LUNI !!!!
Imi cer scuze ca nu sunt la zi cu felicitarile...nu sunt in cele mai bune "ape"...Am o durere de cap care se incapatineaza sa-mi strice buna dispozitie, tot dau vina pe vreme si toate cele dar cred ca trebuie sa merg la medic...
La noi s-a incalzit, 12 grade e "cald" dupa atitea luni triste...Am iesit in curte dar Nicole vrea sa se joace numai in balti, 3 la numar...asa ca dupa 30 minute am bagat-o direct in vana...
Vas, cum ai procedat cu invatatul la WC? A durat mult? Am incercat si eu, a mers vreo 2 zile, am pus-o si facea, acu, NIMIC, imi spune dupa ce face KK, iar de pipi nici nu-i pasa...
Elteka,sfaturile bune sunt binevenite oricind ! Eu mai bag cite o carte si pentru sufletelul meu, dar stau rau cu timpul...
Am vazut poze cu Sonia, Bobita , flacaii Livianei...si ma uit sa vad daca sunt poze noi, am sa mai pun si eu poze noi cu Nicole, PROMIT !!!
Madi spune:
Elteka, e intr-adevar o incantare sa iti citesc mesajele 
Eu citesc cam tot ce se scrie pe aici, vad si poze, dar nu am timp sa scriu. Cred ca dorm prea mult ![]()
Nici poze cu Ana nu am mai reusit sa urc pe net, dar poate voi pune intr-o seara.
As vrea sa incep sa ma duc si la gimnastica, macar o data pe saptamana, sa vad daca imi iese...
(e o incantare sa citesc si mesajele lui Mami de Ana - mi-ar placea sa ne vedem prin IOR, cand se face mai frumos afara, Carmen So, Gravi - ai reusit sa iti schimbi ID-ul?! - Lbelciug, Chris, Arcadia si ale multor alte mamici pe care nu le mai scriu aici, sper sa nu se supere)
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ankaa spune:
Salutare si de la noi...Am tot citit de 3 zile,dar de scris mai greu.Ieri toata ziua am avut treaba,am zugravit camera,spre seara am inceput curatenia si s-a dus ziua.A fost o incantare pentru Alex sa ne vada cum "coloram" peretii.Mai ca vroia si el sa incerce
.
Mi-am tot notat ce si cui sa raspund,numai sa reusesc.
Madaiulia-cu taiatul unghiilor noi avem o mare problema.La manute e usor pentru ca sta cat de cat.La picioare in schimb e teroare.Are niste unghii lungi si nu ma lasa nici macar sa ma apropii de ele ca a si inceput cu "au,doale ughia",de imi vine sa ma urc pe pereti.
La spalat pe cap si clatit sta,il ud cu o canita sau cu o batistuta cate putin.Daca ii mai vine apa in ochisorii striga "sterge",dar deja nu mai plange.
Motannel-am vazut poze cu printesa ta.Ce frumos era ea imbracata in roz.Am vazut si poze cu Bob de Ella,a devenit un adevarat baietel.Imi place f mult cum il imbraci
.In legatura cu soacra...si a mea mai are tendinta de a-l infofoli,dar il dezbrac eu.Avantajul meu e ca stam in aceeasi casa.
Chris-ma bucur ca ai revenit.Imi era tare dor de mesajele tale si de povestile despre Albert
.
anka,
fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni