Licurici de ianuarie februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna ziua!
Alinuk, e nemaipomenit filmuletul! Merci ca ne-ai inclus si pe noi!
Miericico, felicitari pentru kg pierdute, pentru hotarare. Eu nu pot manca cum mananci tu, n-am timp sa fac gratare si alte cele. Am vazut pozele, arati tare bine. Da' sa stii ca nu e relevanta comparatia. Si-n prima poza e o femeie superba, o viitoare mamica pe care eu n-o vad deloc grasa.
Alina, felicitari si tie pentru silueta. Eu, vorba Adei, ca sa ajung la greutatea dinainte de ambele sarcini trebuie sa slabesc 10 kg.
Cristi, vreau si eu parola noua de la e-mail. Pentru Baby Einstain da click pe Y de sus de pe bara mesajului meu, sau da-mi adresa ta de mail si cand am timp trimit ceea ce am.
Damiana, se mai intampla. Nu te speria. Ai grija sa pui bb mereu sa eructeze. Cu toate astea tot se mai poate intampla.
Bee, un wrap ar fi bun. Da' nu-ti fa idei ca o sa poti face prea multe cu el. E bb in fata ta si nu poti face mare lucru. Dar ajuta la apropierea mama-bebe si nu te dor mainile tinand copil non-stop in brate. Marsupiul e mai greoi decat wrap-ul.

Azi facem si noi 2 lunite! In luna a doua Ilinca a luat aproximativ 800 gr. Eu zic ca e bine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cami si Nadia vomita la fel; acum parca i-a mai trecut dar pana la 2 luni a fost teroare. Tine-o cat mai mult in pozitie verticala si incearca sa ii ridici patutul cat mai sus, sa fie la 45 grade. Vomita fiindca nu are stomacelul bine format si cand se screme sau face alte miscari iese lapticul afara.

Voi vorbit de scutece nr. 4 si noi suntem inca la nr. 1!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Naty, si noi tot la nr. 1 suntem. Avem 4050 g. Dr Culcer zice ca e ok, desi eu cand citesc ce scriu fetele despre bebeii lor ca au luat 1 kg intr-o luna, ma cam ingrijorez. Noi avem 1,5 luni si am luat 1150 g. Incet-incet.

Alinuk, trimit si eu poza! La cat am luptat ca sa pot alapta...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Naty imi pare rau ca a racit Ioana si sper sa nu ia si Nadia . Si mie mie o frica sa nu se imbolnaveasca Ana mai ales ca ea merge la gradinita . Sper ca Ioana sa se faca bine repede . Vreau sa te mai intreb unde o sa o duci pe Ioana la inot ? Si noi ne dorim mult sa o ducem pe Ana . Eu ma gandeam sa o duc la Medlife dar nu stiu ce conditii au .

pentru Ilinca Maria ! Sa cresti mare si sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

fetele, intrebare: cat timp ar trebui bb sa stea la un san, ca sa ajunga la laptele satios, sa nu mance doar pe ala de sete? si la fiecare masa ar trebui sa pape ambii sani? sau bb meu e mai fomist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Damiana, eu am citit ca un bebe sta la san intre 15 si 40 min, majoritatea stand cam 20 min. Dar eu cred ca tine f mult si de bebe.Mie dr Culcer mi-a zis sa mulg primul lapte care curge f usor(ca sa nu se umfle cu apa si lactoza), dar nu stiu cat sa mulg, ca nu vad mare diferenta intre primul si al doilea lapte. Asa ca dau de mai multe ori la pompa si apoi o pun la san.Oricum, sunt curioasa sa vad si eu cam cat sta un bebe la san. A mea bea 70-80 ml in 10 min si de aceea se umfla, ca e haplea.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Vin si eu sa va dau Buna ziua.

Clara e bine. Noi avem probleme cu constipatia. Nu iese indiferent ce ii dau (pe gura). Mi-a mai ramas doar supozitorul. Mi-e asa mila de ea mititica.
De cantarit nu am mai cantarit-o de 10 zile. Atunci avea o luna, si luase 1kg.

Ii dau doar laptic de la mine. Noaptea e cel mai greu. DE 2 nopti insa, imi ridic tricoul, o apropii f mult de mine, si ea cauta singura pieptul meu. O simt cum cauta si o ghidez si eu. Si asa adorm. Cu ea la sanul meu. Nu mai rezist altfel.

Are si ea bubite rosii pe fata. Si am remarcat ca apar cnd plange. Asa e si la voi?
Si are si cojite in cap. David nu avut nici bubite nici coji!

Are inca icter; cel putin asa mi se pare mie, ca albul ochilor nu e f alb; si e mult mai galbena fata de noi; diferenta e frapanta intre ea si fra-su - David e aaaaalb alb!

Damiana - eu o tin la un san pana vad ca nu mai iese lapte din el .
Cnd scapa ea sanul, presez pe sfarc si daca vad ca iese usor lapticul- o pun la acelasi san. Daca vad ca ma chinui sa scot ceva - o trec la nr 2.

Cele care aveti 2 copii: aveti impresia ca cel mare e din nou mic? Ca eu am impresia ca il am pe David in varianta actuala, si miniaturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

selene felicitari pentru tinutul jucariei, cred ca esti foarte incantata de asta

Ttenzika sa stii ca si noi ne innecam des, dar eu nu m-am ingrijorat, cred ca e normal

Carmen eu pentru brobonelele de pe fata folosesc Stelatria de la Mustela si are rezultate sa stii. Tratele stiu ca sunt bune pentru iritatia de scutec, si mie mi-a zis medicul sa pun tarate in apa de baie.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

multumesc cristi pt parola!

Carmen nu e un termen pt montajul cu alaptarea...insa cand imi pun ceva in cap...tb sa rezolv in timp rezon
Acum m-am gandit ca maine, poimaine sa-l finalizez..e ok?

cu regurgitatul ..eu zic sa nu va faceti probleme...tb sa se maturizeze sfincterul acela de la stomacel (cred ca asa se cheama) ...la momentul diversificarii se va regla pb, o sa vedeti.
Dupa masa incercati sa tineti bebelusii in poz verticala mai mult sau in cosuletz, in patutz...la o inclinatie (cu coloana dreapta!)oarecare.

Si eu am avut pb cu regurgitatul la Teo...stiu ca murdaream babetici si bluzite ... de numa', acum cu Andu deocamdata nu ne confruntam cu asta!

Miere abia astept poza prelucrata!
poate-mi pui o vorba buna la al tau... sa imi prelucreze si mie una ..in princip si eu lucrez in corel si photoshop (asa ca amatorul) ...insa nu am acasa instalate programele (si nici nu le voi pune ca stiu ..ocupa multe resurse)

pup fete!

sa aveti zi faina!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Nu mai suport pompa asta, nu iese nimic, ma pompez de ma dor sfarcurile si nimic

Va rog sa-mi recomandati si mie o pompa electrica buna, da' nu foarte scumpa

Mersi frumos

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput