Licurici de ianuarie februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Pot sa am ai eu parola noua? Merci

Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Leditia ce asemanare izbitoare!!! Am ramas masca

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA tuturor mamicilor si de la noi
Am fost si noi la dr noastra de fam, toate bune si frumoase. Raportam 1kg luat la 3 sapt. In schimb motanul ne toaca de cap. Am cantarit pisoiul vineri si cadou ne-a trantit cele 2 posibilitati drept pe cantar (deci Dark nu sunteti singurii), iar cand am mers la dr motanul a tinut sa o avertizeze cand l-a cantarit pe pisoi ca ii face pp si kk in direct
Nu va zic ca nu am inteles mai nimic din discutie pana nu a iesit tati cu motanul afara, caci motanul avea multe de zis de fratiorul lui
Si noi stam cam prost cu colicii astia, atata foiala si miscare din maini si picioare...
Dar macar noaptea nu plange de la ele. Acum mai incerc si o alta varianta a dr. Imi zicea dr sa ii dau sa pape cand vrea el, caci daca e nervos mananca si mai lacom si se accentueaza colicii.
Caci la mine cam asta e problema, cand am lapte prea mult, el inghite cu tot cu aer ca il ineaca.
Ca nu cred sa fie de la mancarea pe care o mananc eu, ca nu mananc cine stie ce. A, si mi-a zis dr sa nu mai beau lapte, doar iaurt sau lapte batut.
ieri si alaltaieri ne-am plimbat pe afara si zau ca is mai obosita decat in timpul zilei. Nu mai zic ca inca nu m-am adaptat la noua formula, ca tot uit cate ceva de a lui bb pe acasa:)) Sambata am plecat fara gentuta cu schimburi
IrinaC multa sanatate si sa veniti mai repejor acasa.
Miere, ia nu mai venit tu aici cu laude
Zi si tu ca te-ai ingrasat si Aidan nu doarme
Ca sa nu ne apucam de asta
Cand sa vaz si eu poze cu tine ciuciu parola. Si eu ca si bebelusi bateam ca.. pe acolo si nu stiam de ce nu merge.
Pot sa am si eu pe cea noua va rog. Nu de alta da eu intru tare rar si jur ca nu am sters nimic.
hai ca primesc avertizari, si ati aflat ca nu trebuie sa-l las sa se nerfezeNoroc ca acum nu mai aude tot blocul si a inceput si el sa zica frumos sa merg la el.
Apoi si el mai sta treaz si vorbeste nitel. Tare rau mai era in primele saptamani cand nu stiau prea multe:)
Spic, si al meu al mare a cam regresat. Si din pacate noi ne enervam, desi ne aducem aminte ca e normal. Dar era tare bine cand se comporta mai de varsta lui asa:))
Pupici tuturor.
Am trimis ceva pozici.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am venit si noi de afara. 4 ore am umblat cu bebe care e un cumintel, sta in scaunul lui in spate, in timp ce mama conduce. Am fost la spitalul unde a stat internat la nastere si le-am dus asistentelor care au avut grija de noi un buchet de flori si o felicitare, au fost super incantate sa-l revada pe Aidan. Apoi mi-am luat medical records si am avut o gramada de surprize citindu-le, cica in momentul in care au facut incizia pt c-section, efectiv mi-au iesit intestinele afara, atat de umflate erau, colonul meu a avut 8 cm in diametru si am pierdut un litru si ceva de sange in timpul operatiilor. Placenta era la capatul puterilor, au dus-o la patologie.

Apoi am fost la scoala cu bebe, sa il vada si advisorul meu, pozici mai tarziu.

Daiopri felicitari pt pisoiul voinic! Ma laud si eu cu ce pot.
Leditia ce mult seamana baietelul tau cu tatal, parca e aceeasi poza in varianta alb negru! Uimitor!
Eli, scaunul de masina e un must, nu stiu cum poate cineva sa te sfatuiasca sa nu il iei, mai ales ca ai un drum lung cu masina.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Dragele mele, n-am apucat sa mai scriu in vechiul forum, si vad ca s-au umplut capitole intregi pe care nu stiu daca le voi putea citi...dar mi-e drag sa intru sa va salut si sa pun cateva poze cu micutza mea:

http://s52.photobucket.com/albums/g22/dy_lahav/Maya/

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya-dy

Dragele mele, n-am apucat sa mai scriu in vechiul forum, si vad ca s-au umplut capitole intregi pe care nu stiu daca le voi putea citi...dar mi-e drag sa intru sa va salut si sa pun cateva poze cu micutza mea:

http://s52.photobucket.com/albums/g22/dy_lahav/Maya/

Va pup pe toate!

sa-ti traiasca printesa e o dulcica

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Dya, ai o fetita superba

Ledi, fantastica asemanare a lui bebe cu taticul lui!

Daiopri, sa-ti traiasca baietii! Am vazut pozele, frumosi amandoi! Sper sa treaca si colicile la pisoi, ce frumos se dezvolta si pune in greutate!

Aoleu Miere prin ce ai trecut... offf bine ca au trecut toate si sunteti amandoi sanatosi!

Fil_Lily, si noi trebuie sa-i facem pasaport la bebe. Noroc ca avem passport ofice in Glasgow, deci ar trebui sa se rezolve repede si relativ usor.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Da, si am uitat sa va spun ca baby era angajat si coborat la station +3, adica i se vedea capul (i l-am vazut si eu intr-o oglinda), dar umerii au ramas blocati. La C-section l-au impins inapoi prin vagin si col si l-au scos din burta tot cu forcepsul.
Bine ca am scapat fara urmari.

Diana felicitari pt printesa, este o frumoasa! Cum v-ati acomodat.

Alinuk, poza e la prelucrat acum.

An amazing journey

Mergi la inceput

Alinuk, ti-am trimis 3 poze pe contul comun (gmail). Au iesit super, alege tu una.

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vreau si eu PAROLA!!! pleaseee

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput