Licurici de ianuarie februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Lisa, fain textul invitatiei!Sa fie intr-un ceas bun

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Fetelor, fetita mea doarme continuu de dimineata....o fi normal?????s-a trezit doar de 2 ori si a mancat si a adormit inapoi...
Am vrut sa o scot afara, dar e asa de inourat ca nu m-am putut hotara si in plus doarme dusa...

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vreau si eu parola

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Veronica, de la cumnata-mea (mamica de 3 copii) citire:

"Nu trezi niciodata un bebe care doarme" (io completand "bebe sanatos"). Odihneste-te si tu un pic si profita de momentele astea

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am uitat sa va spun ca Aidan a dormit de la 11.30 aseara pana la 8.30 dimineata. s-a trezit, a papat si s-a culcat la loc pana la pranz. doarme mai mult ca mine:)). daca imi garanteaza cineva ca si al doilea copil o sa fie la fel de somnoros ca primul, acum ma pun sa-l fac.

Dark voiam sa te intreb ceva. Cum e spottingul la tine?

Eu initial am crezut ca mi-a venit menstruatia, dar nu cred.
E sange rosu, dar curge numai dimineata, destul de mult cantitativ, ca sa poata fi considerat spotting.In restul zilei tamponul e curat. E frustrant, ca m-am saturat de tampoane, dar in acelasi timp mi-e teama sa plec undeva fara.
Eu am mai luat si alte pilule in trecut si am avut spotting, dar era doar o pata, doua ....
Oricum menstruatie nu este, sigur.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Miere, cam asa e si la mine. Numa' ca dupa vreo 2 zile din astea in loc de rosu e mai maroniu (tot asa, doar in prima parte a zilei)... si apoi pauza... ca dupa cateva zile sa apara la loc. Pe prospectul meu spune ca pot aparea atat "spotting" cat si "bleeding" iar doctorita cu care am vorbit mi-a confirmat ca e normal si ca lucrurile se vor stabiliza "in doua-trei luni" Om trai si om vedea... da' si eu ca tine m-am saturat de tampoane ... vorba aia 9 luni nu am avut nevoie da' recuperez acum!

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Inimoasele mele mamici,

As vrea sa promovez si sa sustin alaptatul cum imi sta in putinta si de aceea vreau sa ma implic intr-o astfel de campanie.

Exista site ul www.attct.ro, despre care v-am mai spus si care face acelasi lucru ...
Impreuna cu dna Musat - cea care acorda sprijin mamicilor in minunata lume a alaptatului, dorim sa facem un mic montaj de imagini pt a fi prezentat mamicilor ca si "Putere a exemplului" in spijinul alaptarii.
(de fapt eu il voi realiza iar dna Musat il va utiliza in acest scop)

asa ca, rugamintea este urmatoarea..

care dintre voi doreste sa-mi trimita imagini, poze cu voi alaptand pt a le utiliza in acest filmuletz

va rog sa-mi scrieti pe PM sau sa-mi transmiteti foto direct la mailul:
am2000ro@yahoo.com

multe multumiri din partea mea si a viitoarelor mamici care-si vor alapta pruncii si datorita exemplului vostru!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Eu!! EU!! Pick me! ma bag! stii ca sunt la fel ca tine, adepta alaptatului.
Zi-mi cum trebuie sa fie poza?! adica doar cu bebe la san sau sa ma vad si eu?!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

nu a vazut nimeni mesajul meu? voi ce saltele aveti la patul lui bebe? are cineva din paie sau a auzit de o astfel de saltea?

botezul in ce zi il faceti/ l-ati facut? cumatria e in aceeasi zi? mama ma bate la cap ca botezul se face vineri dupa=amiza, sambata se face baita si sambata seara cumatria.
aa, si-mi mai zice ca s-ar putea sa trb sa duc apa calda de acasa.
hainutele trb sa fie neaparat albe?
pe bb il baga cu totul in apa?

Selene, frumoase pozele de la botez. ce mi-a placut costumasul Dariei.

vazut o gramada de bebei frumosi, okioshi, mici crestini. pupicei multi la toti!

miere si celelate fete, succes la slabit. eu in sfarsit am trecut de pragul de 61 kg, ma blocasem acolo.

stiu ca s-a mai discutat, in Rom ce banuti se dau pt bebe? alocatie, mama -pt concediu de maternitate, trusou nu stiu cum si ajutor nu stiu cum. mai scire cineva o data? multumesc!

de maine ma apuc de facut bagajul. am emotii. nici nu stiu ce sa iau si ce sa las.

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Vin si eu sa va dau Buna ziua.

Clara e bine. Noi avem probleme cu constipatia. Nu iese indiferent ce ii dau (pe gura). Mi-a mai ramas doar supozitorul. Mi-e asa mila de ea mititica.
De cantarit nu am mai cantarit-o de 10 zile. Atunci avea o luna, si luase 1kg.

Ii dau doar laptic de la mine. Noaptea e cel mai greu. DE 2 nopti insa, imi ridic tricoul, o apropii f mult de mine, si ea cauta singura pieptul meu. O simt cum cauta si o ghidez si eu. Si asa adorm. Cu ea la sanul meu. Nu mai rezist altfel.

Are si ea bubite rosii pe fata. Si am remarcat ca apar cnd plange. Asa e si la voi?
Si are si cojite in cap. David nu avut nici bubite nici coji!

Are inca icter; cel putin asa mi se pare mie, ca albul ochilor nu e f alb; si e mult mai galbena fata de noi; diferenta e frapanta intre ea si fra-su - David e aaaaalb alb!

Damiana - eu o tin la un san pana vad ca nu mai iese lapte din el .
Cnd scapa ea sanul, presez pe sfarc si daca vad ca iese usor lapticul- o pun la acelasi san. Daca vad ca ma chinui sa scot ceva - o trec la nr 2.

Cele care aveti 2 copii: aveti impresia ca cel mare e din nou mic? Ca eu am impresia ca il am pe David in varianta actuala, si miniaturala.

Lumi de: David Andrei (11/03/2004) si Clara Theodora (25/01/2009)

si al meu are inca icter...
maine mergem la spital sa facem analiza la bilirubina sa vedem ce nivel are..
sper sa nu fie mare ca nu vreau sa stau cu el in spital...

bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna fetele,

Nu prea mai tin pasul cu voi...UFFF.

Am racit!!! . Mi-e frica sa nu-i dau Sabinei...cred ca o sa-mi pun masca din aia medicala. Si ma simt ca naiba

VREAU SI EU PAROLA NOUA, PLEASE!

Selene, Billy, FELICITARI pentru evolutia bebelinelor voastre . Ma bucur cand aud lucruri bune si frumoase.

Miere, tu esti o NOROCOASA sa ai un bebe asa cuminte! Mai rar asa!
Iar la al doilea...ce sa-ti zic...e cam cum iti e norocul. Uite sa-ti zic cum e la mine. Sabina seamana cu Ana la somn (adica ambele au dormit bine de mici), insa Ana nu a avut colici mai deloc...in schimb Sabina inca are si plangeeeee destul de mult dar macar in timpul zilei. Daca primul bebe e cuminte atunci o sa-l faci si pe al doilea, ca ai curaj. Si sa-ti mai zic ceva. Se uita lucrurile mai putin placute.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput