cadouri oferite/primite de 8 martie
Ce cadouri ati oferit sau ati primit de 8 martie? Eu am primit si am oferit cutii de bomboane, esarfe si bine inteles flori.
Mai am de oferit la cateva prietene si parca as vrea sa le dau ceva mai deosebit, insa nu prea mai am nici tim de gandit si nici prea multa imaginatie, in putinul timp ramas.
Poate ma inspir de la voi.
Raspunsuri
adarius spune:
Buna,si eu,adica sotul va oferi un pic mai tarziu,flori si cutii cu bomboane.Eu am primit inca de ieri un trandafir,o papusa de portelan,eu fac colectie cu ele,imi plac foarte mult si m-am bucurat enorm de ea si binenteles petrecerea de aseara intr-un local,dar am fost o masa numai de femei si a fost super.Ti-as da idei dar la capitolul asta nu ma prea descurc,nu stiu niste brose,papusi de portelan mai mici ca alea sunt mai ieftine,nu mai stiu acum,ma gandesc si poate iti trimit raspuns.
XIO spune:
Doar flori , asa mi se pare frumos.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
catale spune:
La gradinita am dus bomboane si flori... De primit, am primit o placa de baza de la prietenul meu, a mea se arsese.
nma spune:
Am primit multe flori, o fata de masa (de la soacra, am eu o obsesie cu fetele de masa ), un cosulet cu chestii pt aromaterapie si un parfum.
Sotul a dat flori la toate cunostiintele, iar la soacra o iconita pe langa flori.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
ioanaiub spune:
eu am primit flori: ghiocei de la David, de la mama o orhidee, de la soacra o crizantema si de la sot o primula
mamei mele i-am dat un parfum si soacrei tot un parfum si un set de baie
cam atat dar poate pana diseara mai primesc
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Tala spune:
De la puiul meu o zambila, de la sot un set de cosmetice si o plimbare cu elicopterul impreuna cu baietelul meu - pt ca si pe el il sarbatorim azi (de 8 martie face <si jumate> , adica azi are '2tate' anisori) - bineinteles ca nu stiu care s-a bucurat mai mult...pt ca numai de 'ptelu sus-sus' vorbeste
Bucurie!
lisaelisa spune:
De la barbat am primit o orhidee.
A cumparat peste si tot el l-a curatat si fript.
A facut si mamaliga.
Am trimis mesaje de La multi ani pe la toate rudele, cunostintele, prietenele. Am si primit o multime de mesaje.
Am preferat ca ziua asta s-o petrec alaturi de sot si copil.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
cait spune:
Eu nimica ca pe aici nu prea se sarbatoreste doar niste mesaje de la cateva persoane cu mult bun simt.
Cait
Home is where heart is...