Leoaicele DC*(32)*-Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 9
Dodo-pui spune:
sunt prin zona si tot la oferta "2 in 1"![]()
Un sfarsit de saptamana placut .
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
LiliaToma spune:
Salutare
si noi ca si Katty, am zis sa stam azi pe-acasa, desi m-a tentat un teatru pentru Amelia, sau o alta iesire, dar pe urma am zis ca mai avem timp in celelalte we-uri.
O sa discut si eu cu cei de la noi din firma, eu nu am auzit discutandu-se asa subiect cu cei 2%. Pana la urma cum se face? Daca cei de la contabilitate de la noi nu pomenesc nimic, trebuie sa cer ceva de la ei, sa completez ceva? Daca nu o fac, e posibil sa o faca ei fara sa stiu eu?
Daria, e interesanta si Giulica ta. Cred ca in general, copiii sunt o enigma pentru noi.
Vad ca s-a deschis un subiect si o regasesc pe Amelia in ce scrie o mamica despre copilul ei. O sa incerc sa urmaresc subiectul.
Catutza, sanatate Biei. O sa fie si bine intr-o zi. Uite, o sa imi notez sa te intreb la anul pe vremea asta cum mai e cu bolile Biei, cu unghia lui Mihai, etc. Sa vezi ca o sa fie mult mult mai bine
Merci de sfatul legat de Amelia. Noi mergem mereu la cineva in vizita, si chemam si noi pe cineva. Speram sa se amelioreze in timp.
Katty, eu azi fac ciorba de varza si spre seara salata de cruditati cu crutoane( eu si sotul am manca toata ziua numai salata)
Site-ul de care zici, il stiu, e a unei membre de pe DC ;)
Si mai gasisem un blog destul de bogat in retete, ma mai uit si acolo.
Gabi, pupici si voua.
Ma duc la smotruiala, gatit, spalat, etc... uff, sper sa o scot repede la capat
Un we frumos sa aveti!
katty spune:
Lilia,
Aici ai tot ce trebuie sa stii despre acesti 2%, legislatia, intrebari, raspunsuri, inclusiv formularul 230 (forumlarul 200 daca aai si venituri din alte surse decat salariul: chirii, drepturi de autor etc.) in pagina de resurse, angajatorul nu trebuie sa-ti dea nimic altceva decat fisa fiscala pe 2008 (daca ai mai multi anagajatori, nu e cazul la tine, de la toti anagajatorii), tu trebuie sa te hotarasti cui vrei sa ti se directioneze acesti 2% din impozitul retinut pe stat din salariul tau din 2008, completezi formularul, atasezi copie dupa cartea ta de identitate si dupa fisele fiscale si trimiti la administratia financiara de care apartii pana la 15 mai.
Spor la smotruiala
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
aeperju spune:
Un we frumos va dorim (la noi e vreme urata, sunt si cativa fulgisori de nea...unde e vara?)
------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
szivarvany spune:
Salutare si de la noi.
Daca ieri a nins ... azi e soare dar foarte frig.
Vreau sa fie cald ![]()
Eu am terminat fasolica cu ciolan, diseara fac paste cu sos de rosii, maine pui la cuptor. Inca n-am facut curat 
Catutza, doar de marti incolo, a spus omu` sa asteptam ![]()
Va pup pe toate, we frumos si insorit sa aveti 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
salutare!
Lilia , sa te auda Dumnezeu si la anu pe vremea asta sa nu mai avem probleme nici cu bolile Biei nici cu unghiile lui Mihai 
Daria , nu e graba, eu astept
am vazut la tv ce ningea la voi...ca in povesti!
Gabi , va
sa ne dai vesti de la voi cand o veni momentul ![]()
Katty , cum a decurs ziua de azi? a-ti stat in casa sau nu pana la urma? (noi cand ne propunem sa stam in casa nu reusim, mereu intervine ceva...)
Annie , pe unde umbli azi? 
Emma , voi ce faceti, cum sunteti?
Adriana , cum a iesit petrecerea? ce cadouri a primit Catalina ta, ce ia placut cel mai mult?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
azi am facut mancare si curatenie, asa ca am stat numai in casa, va
o zi buna!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
raportez a doua noapte nedormita
.Bodo si-a dorit prod Mc l-am rugat pe cumnatul mic sa-i cumpere si ...
a mancat cu pofta apoi a vomat pana la 1 azi noapte cand ar fi vrut in continuu sa bea ceva.Prin urmare toata noaptea am dat ceai cu saruri cu lingurita
Mi-s varza
,dau acum doar comanda husbandului ce sa faca
Astrele spun:
Toata ziua o vei dedica treburilor casnice. Ziua va fi lipsita de evenimente deosebite.
Seara te vei delecta impreuna cu persoana iubita la un film sau o plimbare. Din punct de vedere financiar nu aveti de ce sa va faceti griji.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
katty spune:
Neata!
Vremea de aici e foarte frumoasa, din casa vazuta! Daca ai deschis geamul ingheti instantaneu! ![]()
Gabi, imi pare rau sa aud de Donu, sanatate multa!
Catutza, ca si voi, ce ne-am propus nu s-a realizat, dupa-amiaza am plecat la niste prietenti, dupa care la cumparaturi in Cora, hipermarket si galerie...am stat in toate magazinele aproape, am ajuns azinoapte acasa pe la 11, franti! Si tot am uitat sa ne luam betisoare parfumate
ca in Bamboo n-am intrat!
Azi iar ne propunem sa stam in casa nu stiu daca vom reusi!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
adi69 spune:
Salutare de la IAsi!
Si la noi e frig tare si cam innourat.
Sanatate multa la bolnaviori,Bodo si Giulia!
Noi ne-am terminat de petrecut,am avut musafiri de la 17 aseara pana la 1noapte,au mancat,jucat,dansat,jucat WII,iar mancat ,baut si tot asa.
Am facut placinte sarate(branza si spanac),pateuri(ciuperci/spanac),slaninuta cu ceapa si cas de doua feluri,apoi fripturi de pui si pork,salate de cruditati si de ardei copti si desert,tort si patru feluri de bomboane,suc,bauturi..
Am pus poze,tortul ,placintele , si bomboanele retsul n-am pozat ca nu era nimic deosebit.
A ramas WII-ul la noi pana maine si Catalina sta pe capul nostru sa jucam intr-una..tre sas ma fofilez ca nu mai am chef.
Mi-e cam somn,cred ca ma duc sa motai putin.
V-am pupacit!
danyalo spune:
Buna fetele
eu tot prin casa...dormitez mai fac una-alta.
Am facut tort de mere ca mai ramasesera si se uscau pe-acolo cu crema de zahar ars si niste biscuitei cu ovaz pt. Teodor al nostru!
Ieri am cam haladuit .Mi-am luat o camasutza super faina
ghiciti ce are ea...loc pt. burtica...crescatoare.
Am luat-o razna!Si niste balerini ca vine primavara si nu prea am incaltari.La acest capitol stau f.f. prost!
Mi-am facut aseara o baie cu spume ...a fost suuper. Relaxare totala! Am si motait prin cada ca de obicei !Hi-hi ! Stiu nu e bine dar as apatesc mereu!
Ref. la intalneala..oricand sa ne convina tuturor ora/ziua/locatia.
Daria-ciolan -yamyyyy! Ce ati facut in we?
Ledivoi cum va mai prezentati?Ati mai crescut un pic?
Aurorra, Emma, Anca, Raluca
-ce mai fac copilasii vostri? Sanatosi?
Adi- gata petrecerea? F.frumoase dulcegariile dar nu avea cum sa fie altfel!! Mi-a placut si cadoul pt. Catalina!Asteptam poze cu party-ul de ieri!
Lilia- nu am apucat sa-ti scriu nimic legat de ceea te framanta pe tine legat de Amelia.Parerea mea este ca asa este ea...
E prea mica insa acum si o sa vezi ca nu va fi mereu asa! Mai tarziu ea va schimba cand va crede de cuvinta cate ceva !Ai un copilas bun si dragalas si asta e tot ce conteaza!
katty- da' ati umblat ceva ieri!Cand facem un joc? eu acum intru sa-mi exersez mana cu 2-3 jocuri!Ma gasesti pe contul sotului!
Annie-cum ati petrecut in we?? Care mai este starea ta de spirit??
Copilutzule- am asa un feeling ca te-ai dus azi sa faci testul...hai cu vestile te rugaaam!!!!Doamne ajuta sa fie bine!
Gabi- offf... cum se mai simte Bogdan? Dar tu? care e data limita de nastere??
Cata- o sa vezi ca o sa se termine toate astea...Si cu unghia sotului..si cu bolile Biancai...
Va urez un sf. de we placut!
toate felinele!
DAny