Leoaicele DC*(32)*-Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

am trecut pe aici doar sa va salut, am avut o zi plina la servici iar acum abia am ajuns acasa.
poate revin mai tarziu dupa ce fac baie la matza mica, va pe toate si multa sanatate!

P.S ieri nebuna a facut pishu pe ea intentionat de doua ori , azi nu a mai facut dar dimineata cand a ramas la gradi plangea si tipa dupa mine "maaammmmaaaa, te iubeeeeesc!" am plecat cu lacrimi in ochi de acolo! zici ca cine stie unde o lasam.stie fata asta cum sa ma joace...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Stiri de la control:
Dr e multumit de Isabelle e maricica ar trebuie sa mai stea musai 2 saptamani la caldurica(colul o ajuta e lung si inchis).Eu nu o prea ajut caci nu stau mai mult la pat cu "picerele mai sus",iar din cauza lipsei de odihna au aparut contractii neregulate.
Indicatiile dr stat la pat,iar urmatorul control 26-27 martie cand probabil stabilim si data nasterii....asta daca-s cuminte pana atunci...si trebuie sa fiu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Gabi , ma bucur ca dr e multumit de bebeloaica ta
tu treci in pat la odihna ca altfel vin peste tine cu , pai se poate ?!? te si ai grija de tine si daca e ceva sa ne anunti

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata

sa-mi fie rusine, am zis ca pun poze dar nu am avut timp sa salectez, au fost facute o gasca de poze aiurea si tre sa le iau la mana, sa vad

dar acum imi pun vopseaua in cap si ma postez la uploadat

dodo, se apropie, cum te simti acuma ca mai ai putin?

Copilutz, te rog nu te stressa , si nu te obosii, fa ca pisicile, nani dupa/ pe cuptor

revin!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

neatza

Daria , ce e cu AMR-ul ala de la mess?

va , revin.....

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
amr 6 pana voi fi domnisoara
In rest ...
Dodo, felicitari pt vestile bune, spor la odihna ... desi nu stiu cum vei reusi, dar e de musai !
Copilutz, hai ca mai ai un pic, Doamne ajuta sa fie totul bine si sa stea puiutii aia lipiti de mami a lor ! Tin pumnii stransi-stransi.
Dany, cum esti ?
Annie, cum stai cu moralul ?
Catutza, sambata trimit poza cu incaltarile !
Adriana ... unde esti de atata timp ?
Revin imediat sa strig catalogu` :-)))
Pentru cine nu ne cunoaste http://family.webshots.com/album/565504804uQmsLM?start=60 sau vi-a fost dor de noi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neata
Scriu pe fuga ca plec in curand si mai revin diseara dupa 8.
Eu sunt bine cu armata rosie dupa mine...azi ma duc sa dau sange sa ma analizeze astia! Sper sa fie ok !
Maine ma duc la spital sa vb. cu doctoreasa...si vedem in functie de ce zice si mneaei ce si cum vom face!Azi sunt happy ca ieri eram cam tuflita asa... iar veneau peste mine norii negrii ai pesimismului! Dar i-am alungat degraba!
Daria in prima poza e pretenul?? Da fa-i si tu o poza intreg sa-l vedem si noi!Daca-ti vine sa crezi -legat de divortul finilor s-a terminat la ei da nashpa ca sa zic asa: desi el a introdus actiunea din culpa lui... au terminat oarecum prin culpa comuna...si ghici cum a iesit hot. de divort: culpa ei! E strigator la ceruri mai!!! Tot ea e de vina! INCREDIBIIIL!!!Va face apel..alti bani alta distractie in conditiile in care nici nu are caci inca nu i-au venit banii de cresterea copilului! Si rata la casa e doar 10 mil! Groaznic!
Asa... in rest nu mai plange.Bucura-te de ce ai langa tine si atat!
Gabi- stai cumintica...si tine fata la caldurica cat poti de mult! Nicaieri pt. ea nu e mai bine decat inauntru la mami !
Aurorra-povestesti asa frumooos despre bebeul tau!!!! Dragul de el!
Katty, Daria - multumim pt. voturi leg. de pb. noastra!
Annie-
Raluca -cum va prezentati la raport? Sanatosi voiosi??
Copilutzul nostru- e bine am vb. eu cu ea ieri- are 2 copilutzi mici in burtik pe 17 face test poate si mai repede cu 1-2 zile !Sa dea DD sa vina cu test pozitiv si cu 2 cojocarei mici !
Cata Si Bia ta e la fel d eincapatanata ca si Teo banuiesc!!! Offf!.
Va pupez
ma duc sa ma imbrac si fug sa-mi ia sange! Nu am mancat si mor de foame! Da mooor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la IAsi!

Noi tare ocupate..smotruiala,curatenie generala,sambata avem musafiri..tre sa fac si ceva schimbari de mobila ca am sa aduc un WII sa jucam jocuri,la bucatarie dau de zor,joi un tort...sambata altul plus ceva antreuri,si bomboane(vreau sa fac fondante si rafaelo),placintele..cumparaturi..toate de-a valma..

Avea cineva o reteta de saratele buna..parca..as dori si eu reteta..pls..

Va pup,fug la bucatarie unde incerc sa fac lapte condensat,imi trebuie la o reteta si nu am gasit de cumparat..

Revin...cu poze cred de la party la gradi joi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...
Cu ajutorul lui DD Bodo e mai bine si azi noapte nu am avut decat o trezire pt el si in rest somn.
Mi s-au dezumflat picioarele

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Dodo, felicitari pt vestile bune, spor la odihna ... desi nu stiu cum vei reusi, dar e de musai !

Daria nici eu nu ma vad stand in pat atata timp cat Donu' e prin zona si sigur nu ajunge undeva,vrea altceva......si vorba aceea unde ai mai vazut mama cat patul.Incerc totusi sa fac doar ceea ce nu poate el in rest sotul din doatrea.

si multumesc de incurajari

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adriana, e reteta aia simpla: 250 g margarina, 250 g telemea sarata rasa, am sa caut eu reteta imediat. Ce domnisorica mare ai, de maine
Dodo, ma gandesc foarte mult la voi
Dany, merci de vorbele frumoase, ai dreptate

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput