Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)
Raspunsuri - Pagina 19
CarlaV spune:
Maria, grozava replica, imi place sotul tau (nu ma bate
)
Ana-Maria, nu stiu cum e sa ai soacra dar mie propria mama imi face astfel de faze. Inca nu-mi iese din cap cum statea langa patutul fetei cand am adus-o de la maternitate si ii zicea "lasa, ca te faci tu mai mare si vii la bunica, ca prostii astia nu stiu sa te creasca" 
Mi-am luat analizele, sunt toate bune, in afara de colesterol care este marit, dupa cum ma asteptam. Deci raul de dupa crema de zahar ars era de la oua sau de la pofta prea mare, nu de la zahar.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
DanaMi spune:
. Maria ai dreptate oarecum ....insa asa m-am plictisit de stat acasa..
Am vazut ca dezbateti subiectul soacre
, vreau sa va spun ca soacra mea e o specie pe cale de disparitie si ma mir ca am avut atat de mult noroc in ceea ce o priveste,nu stie cu ce sa ma mai aute si ce sa imi faca, nemaipunand la socoteala ca inainte de a intra in concediu venea o data pe saptamana sa-mi faca curatenie, acum vine doar la o luna sa spele geamurile iar daca-l vede pe baiatul ei ca m-a suparat e vai de el
, iar cu bb ea a fost cea care a insistat sa-l facem acum cat e "intreaga la cap" (expresia ei)ca sa ne poata aiuta
, sa-i dea DD sanatate 
30 +
Bianca Maria / Ema Andreea 
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache
dicirstea spune:
oanaalex, tinem pumnii again!
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
26
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
DanaMi, iti dau eu o idee de superafacere: cloneaza-ti soacra si vinde-o, iti comand din prima vreo 2 bucati!
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
26
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Maria, grozava replica, imi place sotul tau (nu ma bate Ana-Maria, nu stiu cum e sa ai soacra dar mie propria mama imi face astfel de faze. Inca nu-mi iese din cap cum statea langa patutul fetei cand am adus-o de la maternitate si ii zicea "lasa, ca te faci tu mai mare si vii la bunica, ca prostii astia nu stiu sa te creasca" ![]() Mi-am luat analizele, sunt toate bune, in afara de colesterol care este marit, dupa cum ma asteptam. Deci raul de dupa crema de zahar ars era de la oua sau de la pofta prea mare, nu de la zahar. Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
aoleu Carla! chiar asa???

nu te supara ca te intreb, dar nu a luat-o nimeni de o "aripa" sa o dea afara pe usa? ca eu una asa as fi facut! si nici ca ar ne-ar mai fi vazut vreodata in viata ei..ca sa vada cum e treaba cu "prostii"!

stii ca mai povesteam eu ca mama m-a "uitat" de tot..nici nu stie ca vine bb, serios..a fost impotriva casatoriei mele cu Gaby si de atunci fiecare e pe trotuarul ei..ca sa zic asa..ee..acum, de curind, vb cu gaby si ii spuneam: nu crezi ca ar fi bine totusi sa ii spunem mamei de bb? si el: eu zic ca nu! oricum, indiferent ce ii spui sau nu tu, eu atit iti spun de acum ca s anu avem vorbe dupa..o sa vada copilul asta cind o sa vreau eu si cum vreau eu si cit vreau eu!"
fara cuvinte, intr-adevar..dar il inteleg..sunt convinsa ca in locul lui as face la fel! e mama, dar ce sa fac..nu pot schimba nimic! e mama mea, o respect pentru asta, dar atit, din pacate!
..trebuie sa fim tari, toate si sa ne gindim la bbii nostrii, trebuie sa fim sanatoase pt ei- inclusiv la cap- si sa incercam sa nu facem aceleasi greseli cu ei pe care le-au facut ai nostrii parinti/ socri cu noi! doar asa evoluam..zic eu!

ana-maria
28 weekshttp://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui Deea_24 dani3lla esti sigura de prenatal??? eu am intrebat la salarizare (ca stiu ca nu e impozitabil)si mi-a spus ca intra sigur in cele 12 luni... ![]() Deea, 32+ cu bebel mic Darian RafaelCel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24 |
Eu am intrebat la noi la HR si asa mi s-a spus.Am primit si niste "ordonante de guvern" dar nu am avut rabdare sa le citesc.Initial vroiam sa merg mai mult la serviciu ca sa-mi creasca indemnizatia dar daca nu se iau in considerare....abia astept sa scap de colegi
Cand ajung acasa am sa le pun pe mail-ul comun si va anunt poate voi intelegeti ceva din ele

DANA
26+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
DanaMi spune:
| citat din mesajul lui dicirstea DanaMi, iti dau eu o idee de superafacere: cloneaza-ti soacra si vinde-o, iti comand din prima vreo 2 bucati! mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 26MINUNEA MEA A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |

Dici crede-ma daca ar fi posibil as clona-o si as da-o gratis 
30 +
Bianca Maria / Ema Andreea 
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache
maria_bunica spune:
Oanaalex...ma bucur ca vestile sunt bune de la medic!!Tinem pumnii pt intalnirea cu cei de la asigurare!!
Carla...nu te bat..ca sunt constienta ca are si parti bune sotul meu,chiar daca ma mai enerveaza el cateodata(ca azi de ex)..dar acum cica se revanseaza si merge cu mine sa imi caut rochite de graviduta!In general nu prea are rabdare sa se tina dupa mine la cumparaturi..
Ma bucur ca au iesit analizele bune...o scoti tu la capat cu colesterolul!!
DanaMi..felicitari pt o asa soacra!!O astept si eu pe a mea la cotitura,ca ne-a zis ca in functie de cum decurg lucrurile la serviciu ,poate va veni sa stea cu bebe pana il dam la camin,ca sa merg la serviciu!!![]()
28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
yioanna_s spune:
relusha:multa sanatate in continuare pana la termen!
dici : imi pare rau ca ai o soacra asa de rea si egoista,cred ca ai dreptate cu ,,muscatul de limba''
fetelor eu nu pot sa cred ca sant asa de rele fiinte pe pamant!mai ales ca si fac parte din fam voastra.De ex: soacra mea nu sh ce sa-mi faca pe plac(imi face papa,ma suna mereu,imi face cumparaturile:haine-mancare,imi lasa bani de fiecare data pt Stefania:de pe acum si nu vede clipa sa-i face si o nepotica) e o draguta ba chiar o DOAMNA.Si in schimb e si bolnava si merge si acum la birou doar sa aibe ce sa le dea si nepotilor nu sa-i dispretuiasca cum fac alte bunici.
in schimb mama e cea mai buna fiinta de pe pamanat..ma alinta la max cu de toate ..mai ales ca am sa-i fac o nepotica(in fam mea si a iubi meu nu sant fetite)
Nu vreau sa fiu rea zicand :anamaria nu cred ca meriti asa ceva,eu nu as rezista sa fiu 2 zile in pielea ta...esti superba si radiezi de fericire
Yioanna
25+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
happymum spune:
imbratisez tot
de mamici de albinute.
clody
. imi pare rau ca ai atatea probleme. ii doresc tatalui tau multa sanatate si sa se faca bine repede ca bebe are nevoie de bunicutul lui sa il duca de manuta in parc...
si imi pare rau ca sotul tau e un alintat egoist. trebuia sa ii pui tigaia in cap, sa se sature de turte
.... iarta-ma dar chiar asa merita... tot greul il duci tu, si cand ar trebui sa te ajute sa iti fie mai usor, el ce face? mofturi? iarta-ma ca-s asa rea... dar imi aduc aminte de tata cum fu cu mama... si ma enervez iar.
te pup dulce si sa iti dea Dumnezeu putere sa te ridici deasupra tuturor relelor si necazurilor si sa le invingi.
eu am fost la doctorita cu rezultatul de la biopsie si mi-a zis ca nu e nimic grav. si mi-a dat libeeeeeeeer la bebeeeee... mai am eu de reglat niste valori ale analizelor care sunt mai carcotase, dar cat e post oricum nu vreau sa raman, si poate ma reglez. mi-a zis ce vitamine sa iau: acid folic, E, A si elevit. sper sa fie bine.
ai grija de voi doi ca sunteti cei mai importanti acum din toata familia voastra
.
carla mersi mult de tot. o sa caut ceaiul cu siguranta. mie mi-a recomandat cineva un ceai din amestec, dar e din nenumarate plante si habar nu am de gasesc. ce mi-ai zis tu, pare mai rezonabil. o sa intreb la plafar maine. 
si pupici la burtici, poate ma molipsesc si eu....
stiti, cand va fi vremea sa apara albinutele voastre, sper ca eu sa vin sa ma laud ca e bebe in burtica si sa dea DD sa fie bine atunci.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie