Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

ely, sa ai grija de tine si sa te menajezi un pic mai mult!

31+

http://bd.lilypie.com/zoHP0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

citeam ultimele postari ale lui DICI! DICI, sincer, ai grija de tine, sot si de familia ta..parerea mea..incercati sa "scurtati" pe cit posibil situatia data si sa redeveniti voi, familia voastra! sincer iti spun, dc mama mea ar fi facut asa, tatal meu sigur ar fi trait la ora asta!! bunica mea, la care stau acum, facea excat cum pove tu..si acum face la fel, dar cu noi..sunt la capatul rabdarii..se poarta mai rau decit un bb de 3 ani, nimic nu ii place, nimic nu ii convine..sotul meu deja o "alinta" cam mult..si ea a inceput sa "simta" asta si deja intinde coarda..iar eu..sunt la limita nervilor; au inceput rautatile de genul "la ce va trebuie copil?"..etc..probabil ca se simte "amenintata" de bb, cind o sa apara el, ea o sa fie mai putina tinuta in puf si cred ca nu prea ii convine situatia..! si pe cuvintul meu, credeti-ma e mai sanatoasa decit mine, nu are nici o problema medicala serioasa!

Cam asa si soacra, a descoperit ce bine e sa ti se caute in coarne. Si la fel...a zis sa nu ii mai luam atatea jucarii lui Matei, da' sa bagam bani in fundul ei putem, si insotitor si kinetoterapeut, pampersi, salvare PUls, ca altfel tuseste si doar sa ii ia glicemia .

Fata ei are sarcina de-o seama cu a mea, dar pe a mea nu o vede. Oricum sta si ea cu maica-sa, ca Adi lucreaza o zi da una ba, dar numai Adi doarme acolo. Cateodata ma mai apuca niste nervi pe el, dar cand ma gandesc ca ii schimba pampersul imi trece.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 26

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

clodyac, sa fii puternica si sa treci cu bine peste toate!

31+

http://bd.lilypie.com/zoHP0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Dici,e bine ca ai mult simt al umorului (m-am distrat la faza cu ceaiul si bugetul de austeritate; si faza cu soacra si muscatul limbii..

elena,26 cu +Radu (21.10.2005)

Daca nu as fi avut as fi innebunit de mult, de fapt eram la mititica, ca sigur o scapam de chinuri pe soacra . Nu v-am zis ca are si pretentia sa-i gatesc si sa-i duc oale de mancare cale de 10 km, cand fata ei sta la 3 blocuri...

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Daniela,acum serios,cred ca sotul tau greseste,ar trebui s-o puna putin la punct ( probabil face asta si pt ca sotia nu-i spune nimic,iar mama il piseaza...nu te supara pe mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

cosminica iti multumesc frumos sa dea dumnezeu sa fie totul bine si sa fim cu totii sanatosi

ideea e ca am colindat spitalele de cand sunt insarcinata

27 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
28 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna albinute harnicute!!

Se pare ca azi e ziua de nervi pe sotii din dotare...Asa ca nici al meu nu putea fi mai prejos..

Carla...imi pare rau ca nu te-ai odihnit..explica-i sotului mai pe intelesul lui ca trebuie sa te odihnesti,ca altfel sufera bebelina!!
Clodyac..multa sanatate tatalui tau si sa treceti cu bine peste problema asta!!Sa ai grija de tine,ca stresul tau se transmite si la bebe!!
Dici...sper sa rezolvati situatia asta cu soacra cat mai repede...pana la urma voi aveti cea mai mare nevoie de tati!!
Anamariacs..superbe pozele...iar tu esti o mamica care radiaza de fericire!!

Revin cu restul de raspunsuri,ca mi-a facut sotul capul calendar...

28+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

maria iti multumesc si tie pt incurajari sa stii ca asa e de cand cu fuga asta in toate partile bebe ma baga si el in sperieti am speranta ca totule ok de abia astept sa il vad si sa ma calmez

in legatura cu sotii : cel putin va povestesc din experienta mea dragul meu sot nu cred ca este constient ca nu imi e foarte usor si nu mai pot face aceleasi lucruri ca inainte si sa exemplific : duminica am fost pana la 13.00 la facultate de la 13 la spital am ajuns acasa la 16 plecata de la 8 dimineata si el cu ce imi vine ca eu vreau turte in tigaie i-am spus cris sunt foarte obosita iti promit ca iti fac dar nu acum si el : bine nu mai am nevoie dar asta e eu astept sa realizeze ca imi e destul de dificil dar am rabdare ca il iubesc multttt

si din astea au fost o gramada dar asta e ...

pe mine mama soacra ma streseaza cu mancarea cand vb cu ea la tel prima intrebare ce mancare ati facut si cu subinteles asa ca si cum nu ii fac mancare baiatului ei dar ma fac ca nu imi dau seama si trece ...

27 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
28 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Clody,imi pare rau,multa sanatate tatalui tau,mai e putin si intri in prenatal

Anamaria,ce multe poze si frumoase ai cu burtica!(mi-a placut cea in care tu faceai poza si colegii tai munceau de zor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Daniela,acum serios,cred ca sotul tau greseste,ar trebui s-o puna putin la punct ( probabil face asta si pt ca sotia nu-i spune nimic,iar mama il piseaza...nu te supara pe mine)

Elena, cum sa ma supar .
Stiu ca ai dreptate, dar cum vroiam sa fiu si sotia perfecta (pe langa mama perfecta ), am zis sa nu incerc sa intervin in relatia cu mama lui, ca ma gandea ca barbatii sunt ca niste copii si au tendinta sa insiste sa faca exact ce nu vrei tu sau ce ii spui ca nu e bine sa faca.
Si ca va fi mai eficient sa se convinga singur, altfel va face ceva doar de gura mea si cu inima indoita ca nu e alaturi de mama lui in clipe grele si ca eu sunt o sotie rea, adica exact asa cum ii spune maica-sa ca sunt.
Nu pierdea nicio ocazie sa-mi spuna "ce baiat extraordinar mi-a dat", ca si cum eu eram de pe centura venita.

Clodyac, ia si tu partea buna a lucrurilor! Atunci cand o sa nasti o sa fii relaxata, ca deja esti obisnuita cu spitalele .

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
s-a foit continuu, mi-a pus funduletul in cap, m-a tras de par, mi-a dat cu picioarele in burta, in timp ce taica-su' sforaia, apoi zicea ca el n-a putut dormi deloc .

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Foarte tare Mai stiu pe cineva care doarme ca lemnul.... cred ca e o trasatura specifica sotilor.

Ioana 32+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Sa stii ca asa este. Probabil ca de aceea ii protejeaza si natura si nu le da copii, ca nu s-ar putea trezi sa-i alapteze.
Acum mi-a adormit Saby in patul mare si el s-a intins langa ea si doarme, m-a lasat cu toate treburile pe cap.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput