Buna ziua
voiam sa intreb aici, poate mai sunt fete in situatia mea: am o intarziere a ciclului cam de 2 saptamani si nu sunt insarcinata(am facut cam 5 teste diferite, toate negative).
Pana acum nu mi s-a mai intamplat niciodata sa intarzie atat, poate 2-3 zile, dar nu 2 sapt.
Simptome am de toate : sani durerosi, dureri de spate, presiune in bazin, dureri ca de ciclu, dar.. nimic.
Poate fi sarcina extrauterina, cu test negativ ?
Sau e dregelare hormonala? Si atunci ce sa fac? sa astept.. si atat?
Multumesc pentru orice raspuns
macrina o sa iti spun ce mi se intampla mie: de fiecare data cand schimb mediul imi intarzie menstruatia urmatoare. eu sunt studenta, si deci locuiesc intr-un oras. cand merg acasa (in alt oras) si stau mai mult de 3-4 zile, stiu ca menstruatia urmatoare va intarzia cu cel putin o saptamana.
mai mult de atat nu pot sa te ajut, nu stiu cum e cu sarcina extrauterina, daca iese sau nu la test. insa, daca zici ca nu ti s-a mai intamplat, ai putea sa mergi la un medic ginecolog.
stiu ca testele de sarcina sunt in general eficiente, insa imi amintesc ca cu ceva timp in urma dirignita mea tot asa a facut n teste de sarcina si obtinea rezultat negativ, insa cand a mers la medic, acesta i-a spus ca este vroba de sarcina. bine, femeia despre care iti vorbesc toti medicii i-au spus ca o sa fie baiat, insa cand a nascut a avut surpriza sa fie fetitza. iti dai seama ca a fost intr-adevar surpriza cand ea cumparase si decorase totul pentru baietzel. din pacate nu stiu daca era vorba de sarcina extrauterina sau nu.
un 8 Martie cat mai frumos!!!
Fa-ti Behcg-ul la un laborator si vei afla sigur daca esti sau nu insarcinata.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">
GAZELE MELE