PRIETENE FARA TITLU (33)
Raspunsuri - Pagina 9
Bee spune:
Buna fetele.
Deea, ce de aventuri cu gradinita voastra! Citesc si ma minunez. Si totusi eu nu cred ca exista "children of hell", ci poate doar parintii. Nu cred ca un copil de 3, 4, 5 ani e rau structural. Poate prost educat, lipsit de afectiune, lipsit de atentie. Ufff ce pacat. SI educatoarea Dariei, poate e prea tinerica si fara experienta. Zic asta fara a fi vreun moment pentru vreo babaciune rigida care sa strige la copii si sa-i sperie. Ma gandesc ca or fi si persoane mai experimentate, care sa stie cum sa lucreze cu o grupa mai dificila (ca e clar ca situatia e dificila acolo: copii multi, varste diferite, probabil situatii delicate acasa). Desi daca nu asa, cum sa capete experienat si o educatoare tanara? Bine ca se pare ca a gasit solutia. Cred ca si ea trebuia sa discute singura cu psihologul gradinitei (desi nu stiu daca avea voie). Chiar nu ai putea gasi in Brasov o gradinita care sa corespunda cu ceea ce vrei tu? Uffff. Vad eu in toamna cand ma voi lovi de toate astea.
Moni, cred ca Diana e competitiva si ca tine si ca sotzul tau. Pe mine nu m-ar deranja sa dau banii si copiii sa se simta bine sis a ia cu totii premii. Eu una sunt total impotriva exacerbarii competitiei, mai ales la varste asa fragede. Cu dintii o fi genetica treaba. Poate dintii definitivi sa fie mai rezistenti. EU am o dantura groaznica. SI totusi chitzaitoarea mea mica are niste dinti perfecti, asta desi mai scapa la dulciuri.
Mira, distractie placuta in tara (desi mai aveti pana la plecare). veniti cu avionul sau cu masina. Mai ce stricti si oamenii aia, sa nu-l invoiasca pe David 3 zile! Cum o fi la scoala?
Denisa, 45 de minute in magazin sa stea locului? La nici doi ani? Si baiat? Nuuuu! Eu pe ai mei ii var intr-un carutz mare si bag viteza. Si la sfarsit tot iese circ. Mai depinde si de ora. Daca e seara, e si mai dificil. Aseara, dupa 15 minute au cedat amandoi. dar era aproape ora lor de culcare(8 seara). Noroc ca eram cu Radu, ca fugeau ca iepurii in toate directiile.
DAniela, cum sunt copiii? Parca iar erau raciti.
Ingrid, sper sa fie ok Diana cu gradi. SI cu pianul, cum o sa faceti? II luati si ei ore? Daca ash avea cum si mi-ar cere copilul, eu una m-ash executa in directia asta (de fapt in orice directie creativa). Momentan a mea ar vrea sa "baleteze". Mai vedem la toamna. 
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Saluti hai sa mai scriu cate ceva si eu pana se uita Diana la "Copiii spun lucruri trasnite"
DEEA in sfarsit o idee buuna la educatoarea voastra
Era bine daca ii venea mai demult ideea asta,dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
BRANDUSA wow la 8 seara se culca? Si Ana??? Atunci nu-i de mirare ca ai ore de trezire asa de matinale ...
Cat despre competitivitate,sa stii ca eu nu-s competitiva.Adica nu am fost deloc, cel putin in scoala.Niciodata nu m-am zbatut pentru note mari sau premii.Am fost printre primii la generala ,dar in mod natural,adica fara sa prea invat cine stie ce
Ghita a fost ceva mai tocilar,se strofoca sa fie printre primii,deci pot sa zic ca era competitiv dar ... la teorie,deci la invatat.Insa nu prea i-a folosit in viata faptul ca stia toate tarile lumii + capitalele lor de exemplu!
MONI
18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Brandusa tu cum te mai joci cu ei? Nu s-au plictisit toata iarna acasa?
Diana mea taare plictisita si miorlaita a fost azi,asta desi au stat vreo ora jumate pe-afara,inclusiv la tobogane si hinte.Adevarul e si ca eu sunt obosita si nervoasa,taica-su nervos,ea face fix invers decat ii zici - inebunesc cand taraie intruna scaunelele de plastic pe parchet de exemplu
I-am dat niste post-it si desi i-am zis sa ia doar unul-doua , le-a desfacut pe toate (stiam ca asa va face
),le-a lipit pe masuta de-a roata si a desprins din cartea-revistutza cumparata de la gradinita cate un abtibild-steluta si a lipit pe fiecare post-it in parte ... Cam cu "lucru manual" de tipul asta se ocupa ea,nu stiu de unde ii vin asa idei
Ce sa fac, iau partea buna,macar e creativa fata 
MONI
18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
LunaNoua spune:
Bee, nu am avut de ales. Chiar nu am gasit. Aceasta este singura NU gradinita, ci SINGURA GRUPA de 4 ore. Mai sunt gradinite la care nu am incercat, dar departe tare. Si asta este foarte departe pentru o gradinita. E buna la slabit, la cat am de mers zilnic
Dezavantajul e ca azi, de exemplu, Daria a fost atat de obosita, incat a cerut sa o iau in brate. Si chiar se vedea pe fata ei, mai avea un pic si adormea mergand. Avea pupilele mici, pleoapele deja la jumatatea ochiului
Am mers cei vre-o 1.5 - 2 km cu 17 kg in brate
Abia mi-a trecut tremuratul mainilor ![]()
www.inana.ro" target="_blank">Art-Biju
monica70 spune:
Evident ca ieri mi-a cerut foarfeca si nu i-am dat-o.Nu prea a insistat ca stie ca e inca pedepsita ...
Vad ca inca tot ii mai vin idei
.Cica "M-AM GANDIT CA LA CALE NU-S LIPITE BINE SA PUN LIPICI" . Adica la post-it-urile lipite pe masa
Asta mi-ar mai lipsi 
MONI
monica70 spune:
DEEA razi tu razi,dar de cand a zis asta tot cu ochii in patru sunt sa nu ia cumva lipiciul din dulap fara sa bag de seama ...
Momentan nu vrea la culcare ,acum cica imparte post-it-urile alea la copii,ii mai intreaba "cale nu a plimit" si d-astea.Deci d-aia le lipise asa,sunt repartizate pentru copiii de la gradi,iar ea e evident educatoarea ...
S-a pus sa faca si prezenta la gradinita
si am profitat sa o filmez.Acum le descarc.
MONI
monica70 spune:
Gata si filmele:http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-12/22:43:01
Masca de vulpitza era pe coperta din spate a revistei de la gradi,i-am decupat-o eu azi.
Am plecat sa o culc,deja a ca depasit ora de nani 
MONI
LunaNoua spune:
Moni, ne-am uitat tot familionul la filmulete. E mortala Dia :))) Cu asa actrita in casa, nici nu mai ai nevoie de filme sau teatru ![]()
www.inana.ro" target="_blank">Art-Biju
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Apar si eu din ceata, ca magarul. Azi a fost cuminte Diana, ne-am dus la gradinita sa predam adeverinta ca e ok sa intre in colectivitate si a salutat foarte degajat pe toti cei de acolo. Desi mi-a spus ca ar vrea la grupa mare, ca e a crescut. Aha. Afara m-a intrebat cand merge la gradi. I-am spus ca luni. Ea cica: nu luni, vreau marti. Eu i-am reamintit ca luni merg la servici, ea: pai tu du-te la servici, eu merg marti la gradinita. Smechera.
Am vazut in sfarsit Tinker Bell. Foarte frumos. Ei nu i-a placut. Ca era cu zane. N-are dom'le tangenta cu zanele.
Deea, sa o cari atat in brate pe Daria, cred ca a fost un exercitiu de forta. Ai facut sala gratis. Ma bucur ca s-a rezolvat putin situatia acolo. Educatoarea a ales o manevra desteapta, separandu-i pe varste.
Moni, azi a colorat si Diana. O pagina. Apoi, s-a pus pe desfacut hartia de pe creioane. Ca le dezbraca. Ce zici de preocupari din astea?
Diana ta e parfum pe langa a mea. O sa ma uit la filme, joaca teatru copila ta? ![]()
Bee, inca nu l-am chemat pe domnul profesor de pian. Astept sa vad cum a decurs ora la nepotul meu. Nu mi-a dat raportul sora-mea. Si am renuntat deocamdata la ideea cu baletul. Peste un an, poate. Am vorbit cu cineva si mi-a zis ca e un chin, daca ii place. Paradoxal, nu? In sensul ca e cumplit de munca...daca vrea sa se axeze pe asta. Plus ca la 30 de ani deja te dor toate oasele, cica esti mai rau ca o babuta. No, tot inotul e mai benefic.
Mira, ce ma bucur ca vii in Romania. Si inca doua saptamani! Super. O sa ne putem intalni. Si pe acolo sunt absurzi, de nu vroiau sa-l lase pe David de la gradinita. In sfarsit..bine ca ai gasit solutia.
Daniela, ce se intampla de nu bagi nasul? Toate sunt ok la voi, nu?
Fug la dus, Diana doarme de o ora.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Chiar !!!