PRIETENE FARA TITLU (33)
Raspunsuri - Pagina 16
irinatunza spune:
Buna dimineata!
Moni, da e scumpa lampa; sigur gasesti mai ieftin prin Dedeman sau Practiker . Oricum cam toate sunt scumpe de pe site-ul ala, insa daca iti doresti ceva f f mult si nu gasesti nicaieri, merita sa iei, asa ca Ingrid cu creioanele.
Daniela, s-au facut copiii cu o multime de jucarii iarasi. Felicitari Ioanei pt A !
Sabina nici de desenat nu prea mai deseneaza, si atunci cind o face mai mult mizgaleste, nu vrea deloc sa respecte conturul imaginii. De scris nici vorba. Insa cunoaste aproape toate literele alfabetului si cifrele pina la 10.
Ingrid, deci Diana s-a distrat pina la urma la petrecere.
Sabi navaleste peste orice fetita sau baietel de oriunde; ii ia de minuta, le vorbeste, ii ia la joaca; e f prietenoasa acum. Si mai mult de-atit, sta de vorba si cu oamenii pe strada si cu vinzatoarele de pe la magazine.
Saptamina trecuta am fost la cosmetica si am luat-o si pe ea. A avut parte gagica inclusiv de masaj gratis, s-a conversat cu fetele acolo, le-a povestit despre toate si despre orice, le-a spus si cum a iesit ea din burta de la mama scoasa fiind de dr-ul care i-a taiat burta mamei.
Conversatie intre Sabi si tipa de la coafor:
Sabi: "Ai copii?"
Tipa: "nu, dar am facut o cerere la Doamne-Doamne sa-mi trimita si mie unul asa ca tine blond cu ochi albastri"
Sabi: "nu mai are Doamne-Doamne asa" ![]()
Sabi: " La Gradina Zoologica sunt animale salbatice"
Tipa: "Da? Sunt si gaini, ca si gaina e animal salbatic" Sabi: "nuuuu, tigrul e animal salbatic, nu gaina"
Ingrid S spune:
Buna dimineatza!
Dau o cafea big si neagra, ca am dormit doar 4 ore noaptea asta, am baut pe la 20 una la chef si gata cu somnul. Iar la 7 s-a sculat mandra si m-a strigat ca vrea laptele, nu intelegeam ce e aia lapte..
Denisa, eu cand faceam comanda online, plateam la livrare. Nu stiu cum e pentru strainatate, insa inainte n-ar fi bine sa cauti prin librarii si papetarii sa vezi daca au? Eu am cautat, dar pauza. Poate ai mai mult noroc.
Nu cred ca gresesti cu nimic, poate e Emma mai diferita, pe nepotul meu nu-l intereseaza pupaturile si dragalaseniile, alta fire. Asa a fost de mic. Diana e foarte lipicioasa, face ce face si hop, sare la mine in brate sa imi dea pusi. Nici nu numar de cate ori pe zi se intampla asta...![]()
Am primit bancuri pe mail. Vi le pun si voua. Primul e cel mai fain.
- Tata, imi cumperi, te rog, un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth cu camera video, GPRS si cu aplicatii java si mp3?
- Fiule, nu te-ai putea droga si tu ca si ceilalti copii?
La olimpiadele de la Beijing . In prima zi romanii au luat o medalie. In a doua zi romanii au luat alta. In a 3 a zi au fost prinsi.
In Japonia a fost inventat un aparat de fotografiat digital cu o asa viteza de lucru, incat sunt sanse de a fotografia femeia cu gura inchisa.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui irinatunzaConversatie intre Sabi si tipa de la coafor: Sabi: "Ai copii?" Tipa: "nu, dar am facut o cerere la Doamne-Doamne sa-mi trimita si mie unul asa ca tine blond cu ochi albastri" Sabi: "nu mai are Doamne-Doamne asa" Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006) http://www.dropshots.com/irinamav filmulete cu Sabina |

...vaai, nu mai pot!Ingrid S si Diana
irinatunza spune:
De imbracat Sabi nu se imbraca cu nimic pentru ca nu vrea, zice repede ca nu poate daca nu are chef s-o faca. Oricum nu poate decit sa isi traga sosetele si alea ca Ioana, daca-s mai largi, pantalonii si cite un sarafan. De dezbracat reuseste mai usor, dar tot asa alandala cind pe cap cind pe jos.
Cu gradi n-am mai rezolvat nimic; vreau sa merg saptamina viitoare la alta gradinita din zona si poate rezolv acolo ceva. Daca nu, o sa incerc cu o pila si gata. Pentru ca daca nu reusesc s-o inscriu in toamna asta, la anul sigur nu mai reusesc nicaieri la grupa mijlocie. Cumnata a gasit o gradi particulara cu program scurt,pina la ora 13 cu 200 de ron pe luna, dar e departe de locuinta mea asa ca am renuntat.
Deea, ma gindesc cu groaza ca exista astfel de copii ca Nikita prin mai toate gradinitele. Saracuta Daria, sa vina bubuita acasa de salbatica aia. Uite eu am auzit de la o mamica pe-afara de un caz din asta. S-au adunat parintii si au votat sa-l exmatriculeze pe un baietel f f violent; educatoarele au spus ca se poate face asta, numai ca una dintre mamici care avea votul decisiv a preferat sa se abtina si astfel a fost paritate si copilul a ramas in continuare in grupa respectiva. Oricum parintii ai caror copii sunt batuti in mod regulat de baiatul acela incearca in continuare sa faca ceva. Sper sa si reuseasca. Astfel de specimene needucate si needucabile ar trebui sa fie marginalizate si poate astfel si parintii lor ar vedea ca tre sa schimbe ceva si-n comportamentul lor si in al copiilor lor. Poate sunt eu prea "fascista", dar sincer nu stiu cum as reactiona daca un coleg de gradi ar bate-o asa pe sabi.
irinatunza spune:
Si Sabi e pupacioasa tare. Dar si noi o pupacim destul de des si o dragalim mereu.
Vine tati de la serviciu si se apuca sa-mi povesteasca ceva, Sabi tot pe linga el, el era prins in conversatie, ea il trage de mineca, el zice sa-l lase unde pic sa termine de povestit, ea "tati, te iubesc" asa mieros ca si-a intrerupt omul toata povestea.
dar am uitat sa va povestesc ca are Sorin un coleg la serviciu, de vreo 24 de ani, dar micut de inaltime si arata asa ca un copil mai mare. Si Sabi e inebunita dupa el, la toata lumea povesteste de el, se converseaza la telefon cu el, dar si cu prietena lui pe care n-a vazut-o niciodata.
monica70 spune:
Buan "dimineata".Vad ca deja v-ati baut cafeaua pe-aici ... matinale nu ca mine.
IRINA deci e clar , nu mai are doamne-doamne asa 
DENISA ce te necajesti mai,depinde de copil daca e mai lipicios sau ba.Eu am fost intotdeauna o mare ne-pupacioasa,in schimb frate-meu tot calare pe mami era
Dupa cum se manifesta Diana cand era mica - nu voia in brate mai deloc,cred ca seamana pe mine.Acum mai vine ea destul de des si se mai linguseste cu texte gen "MAMI MI-E DLAG DE TINE" ,dar nu pot zice ca toata ziua e asa.Nici eu nu-s genul sa ii fac des declaratii ... asa ca nu are nici cine stie ce model.
Se pare ca numai Diana mea e mare fan imbracat-dezbracat.Poate o fac manechina
.E-adevarat si ca ea a inceput de dinainte de doi ani sa se apuce singura de treaba ... Vai ce ce mai chinuia sa isi ia ciorapii in picioare si zbiera "NU POOOT!" de ma inebunea de cap
Am gasit un filmulet din septembrie 2007 in care isi tragea ciorapii ... vai ce caraghios vorbea
Avea doar un an si 8 luni !
http://www.dropshots.com/moni1#date/2007-09-21/18:24:44
MONI
18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Am gasit creioanele alea pe un alt site :
http://www.ookee.ro/jucarii-384-Rechizite-p-1604-Creioane-pentru-pictat-Galt---Painting-Pencils.html
Ma uit sa vad ce mai au,poate mai gasesc ceva interesant si le iau de-aici.
MONI
18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
S-au intalnit Diana si Ghita la tobogane cu DANI - colegul ei de gradinita.Era cu maica-sa si cu bunica-sa.Si nu stiu ce naiba au zis ca il duc pe Dani sa vada ceva masini de concurs ... iar Diana acum nu mai tace ca sa o ducem si pe ea.Da' macar daca am stii unde si cum
Ce chestie am aflat,pai respectivul Dani e fix cu un an mai mare decat Diana! Tocmai a implinit 4 ani si trei luni! De-aia e si asa de inalt fata de ea.Dar acum la serbare am vazut vreo trei baieti si mai inalti decat el ... aia cati ani or avea oare ??? Nu mai zic de fete cate-s inalte.
MONI
monica70 spune:
Diana doamre si eu caut intr-o veselie pe site-ul ala ceva jucarii interesante ca tot vin Pastele.Si nu gasesc nimic care sa mi se pare potrivit
Voi ce le luati fetelor de Iepuras??? Ce jucarii le mai atrage pe fetite?
Singurul lucru ce l-am mai gasit deocamdata "demn de cumparat" in afara de creioanele alea, sunt niste carioci tot de la firma aia,carioci pentru tablite magnetice,se pot sterge deci dupa ce scri cu ele.Ca pe aia de la masuta ei a avut grija sa o distruga in 3 zile,i-a rupt varful 
MONI
Ingrid S spune:
Moni, ai gasit creioane cu maaare diferenta de pret.
Nu pricep de ce sunt asa de scumpe, dar treaba producatorului.
Eu nu stiu ce sa-i cumpar Dianei de Paste. Grea intrebare. Stai ca vine si de la mine una. Cand e Pastele?
Al meu copil doarme. S-a pus in pat, si-a luat pernita in mana si a spus: te iubesc mult de tot! Eu fericita: si mami, la fel! Ea: dar nu cu tine am vorbit, cu pernita! 
Tot azi m-a intrebat ceva si eu nu ii raspundeam, eram aeriana, la care ea: mami, dar de ce esti asa de ganditoare? Uite de aia, ca sa ma intrebe ea..
Tu te miri ca Dani ala e inalt, dar nu stiai cati ani are...
Si a mea e micuta, eu tot zic ca va creste. A mancat azi ca sparta la pranz, deci are toate sansele sa se inalte. ![]()
Ma duc la culcare langa ea, mi se inchid ochii.
Ingrid S si Diana

citat din mesajul lui irinatunza