De ce nu primim testere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IonescuOana

E adevarat ca le vand!
La mine la serviciu se vindeau "pe sub mana" mostre de parfum cu 5 lei bucata!

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!

"Dealerul" vostru ii mai scump decat al nostru. Al nostru da cu 2,5 lei mostra de parfum

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Parerea mea e ca daca cereti mostre (nu testere), o sa primiti. Cel putin eu am primit intotdeauna, mai ales la creme, dar si la parfumuri. Poate nu tot ce as fi vrut sa testez, dar atat cat sa-mi fac o idee despre produs sau brand am primit.
Si la cumparaturi de o anumita valoare am primit si cadouri, mici truse cu un ruj sau o mostra de rimel, o mostra mai maricica (5ml)de parfum, o mostra sau mai multe de creme de fata, de ochi, etc..

Desigur ca nu la toate magazinele se intampla asta sau la toate brandurile, insa exista asa ceva si in Romania noastra Trebuie doar sa cauti...si sa ceri, daca nu ti se da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Nici pe aici nu primesc de fiecare data cand cumpar si le cer de la obraz daca nu se simt.O singura data s-a uitat una chioras la mine mai ales ca am si accent..Dar asta este tot e bun acolo un parfumel.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Mama avea o prietena care lucra la un magazin de cosmetice si vindea si mostrele si testerele (scria pe ele terser si nu aveau capace :)))

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:

E adevarat ca le vand!
La mine la serviciu se vindeau "pe sub mana" mostre de parfum cu 5 lei bucata!

"Dealerul" vostru ii mai scump decat al nostru. Al nostru da cu 2,5 lei mostra de parfum

cristina d.

Ei da Si uite-asa face omul bani gramada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Parerea mea e ca daca cereti mostre (nu testere), o sa primiti. Cel putin eu am primit intotdeauna, mai ales la creme, dar si la parfumuri. Poate nu tot ce as fi vrut sa testez, dar atat cat sa-mi fac o idee despre produs sau brand am primit.
Si la cumparaturi de o anumita valoare am primit si cadouri, mici truse cu un ruj sau o mostra de rimel, o mostra mai maricica (5ml)de parfum, o mostra sau mai multe de creme de fata, de ochi, etc..

Desigur ca nu la toate magazinele se intampla asta sau la toate brandurile, insa exista asa ceva si in Romania noastra Trebuie doar sa cauti...si sa ceri, daca nu ti se da!

Daca politica firmei e ca la o anumita valoare a cumparaturilor sa se dea, trebuie sa se dea fara sa le ceri. Pentru ca la Sephora o data am primit 4 mostre, iar alta data niciuna (la cumparaturi de valoare mare). Depinde de persoana de la casa, depinde daca e sau nu un sef pe-acolo sa vada daca le da clientilor sau le baga-n geanta..etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:

Ei da Si uite-asa face omul bani gramada

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!

Sa stii ca asa-i! Vine cu cate o sacosa plina cu mostre de parfum, creme, fly-ere cu fond de ten... Aaa, si uitam sa zic: respectiva le are de la fii-sa care lucreaza intr-o parfumerie in Italia

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai daca vreti sa nu le mai vanda, nu le mai cumparati! Efectiv noi le incurajam sa faca chestia asta. daca nu ar avea cui sa le vanda...nici ele nu le-ar mai fura!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Stai tu linistita ca si daca noi, cateva fete cu principii, nu le cumparam, restul sunt destule care se bucura ca scapa cu 5 lei dati pe parfum ca sa se dea la nunta lui X sau la botezul lui Y.
Ar trebui facuta o campanie nationala gem "nu dati spaga" sau "nu dati bani cersetorilor" si, doar asa , poate poate s-ar vedea vreun rezultat. La mine la serv. de exemplu s-au vandut in cateva minute. Trist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oliviutza spune:

La Olivo am primit in colet mostre de crema de fata si contur ochi desi luasem sampon si crema de maini. Nu le-am cerut.
Nici eu nu inteleg de ce nu se dau testere si mostre, mai ales la produsele scumpe, ca nu te bagi sa iei o crema de 1 milion daca nu stii daca-ti prieste.

Mergi la inceput