Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am intrat pe site-ul indicat de Motana (pro bebe) si am vazut intr-adevar niste produse la preturi atractive (carucioare, patuturi, balansoare). Marca "Disney"? Aveti idee cum sunt? Ma tenteaza caruciorul Trophy - usor, tip umbrela, reversibil, dar cum or fi calitativ?

Daniele si caruciorul tau e super si ca pret, dar pt. noi e mai complicat sa il luam de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!!

felicitari pentru vestile bune si pentru culoarea carucioarelor din ultimele zile!!

Ylla, ce m-am amuzat cind am citit 1,20 m :-)

despre burtica tare stiu ca nu e bine, mai ales daca simti tu ca e tare. acum cred ca depinde si de conformatie, a mea e destul de molicica si relaxata. ca marime, inca nu sare in ochi ca sint gravida, dar depinde cu ce ma imbrac. daca ma imbrac cu hainele normale si nu foarte largi, se mascheaza foarte bine, da doar impresia ca am mincat mai mult la ultima masa. si ciudat, daca inainte sa raman insarcinata ma imbracam cu haine mai baby doll sa mascheze suncutza, acum ma imbrac cu cele normale.
in continuare am intre 1 kg si max 2 in plus. dar recunosc ca sarcina din fericire nu m-a transformat intr-o gurmanda si nici data trecuta. adica daca maninc mai mult chiar nu ma simt bine, simt ca ma sufoc si am aciditate, si daca maninc cina la 7 cel tirziu nu simt nevoia sa mai maninc nimic, cel putin deocamdata, si aia trebuie sa fie ceva usor si putin.

Motana, foarte dragute lucrusoarele! sa le purtati sanatoase.
si caruciorul e dragut, destul de scump, cam asa e si pe aici.
O scoica imi voi cumpara neaparat, este ff. utila pina la cel putin 1 an.

danielle, caruciorul pus de tine e super ca pret!!pacat ca nu putem comanda si de aici..

adriana, de la baietei poti sa dai lucrusoare la fetita, dar invers...aproape nu.
eu daca as fi avut baiat acum, as fi folosit 5% din ce am, ca restul se vede clar ca sint de fetita, desi nu sint inzorzonate sau pline de fundite, dar sint clar de fetita. si m-as fi ofticat, ca am saci de hainute..


Patricia s18 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Merci fetelor, si mie imi sunt dragi tare toate hainutele astea de bebe.
danielle, sa stii ca si aici carucioarele is in jur de 100 de dolari, si cand am aflat preturile de la noi m-am cam mirat, dar deh, m-am "aliniat". De ex. carutul www.target.com/gp/detail.html/175-1231557-4200409?asin=B001HLLSTS&AFID=Nextag_DF&LNM=More_Categories|Baby|B001HLLSTS&CPNG=baby&ref=tgt_adv_XSN10001" target="_blank">ASTA sport nu e nici macar o suta. Nu am vazut mai scumpe de 120$ si arata foarte bine, dar ma gandesc ca imi e greu sa ma car pe avion cu ditai carutul, asta in caz ca voi putea veni in Romania. Mai mult, de de la o firma foarte ok, la Evenflo, iti dadea o scioca gratis daca cumparai produse de 70$ sau asa ceva, oricum mai putin decat era carutul lor.
V-am mai zis ca sotul are o problema cu Chicco , ce, daca nu e chicco nu e bun? hehe! Ca ma tot auzea pe mine vorbind cu o prietena din romania despre produse de la firma asta.

Danielle, e fain carutul pe care l-ai luat si da, nu se compara preturille

Cornelia, nu stiu cum is produsele de pe site, doar ca vazusem preturi ok, patut cu masuta inclusa de aia era la vreo 2 mil si ceva. Din cat am prospectat eu e mai ieftin ca in alte parti.

Patricia, si eu ma gandeam sa iau scoica, dar separat. Nu stiu cum o fi mai bine, la pret ma refer.

Cine intreba de portabebe.... asta la ce se refera (caci aici portabebe e scoica de fapt), e marsupiul/sling sau wrap-ul?
De marsupiu stiu ca da dureri de spate, din auzite. Am vazut insa unele mai "safe" tocmai pentru e fi mai comode. Eu oricum, tot vreau sa imi iau si wrap, la noi am vazut cam la 2 milioane... cam scump zic eu, dar vreau neaparat.

mQQm, ca tu voiai wrap, vezi ca e bun elastic dar numai la inceput, cat e bebe mic, dupa 6-7 kg ai nevoie de unul tesut si nu elastic, ca sa nu se lase mult. Daca e, iti mai dau informatii.
Plus ca wrapul e parte din AP, am citit multe chestii foarte interesante, adica "ma prinde", ma ghiceste, mi se potriveste.
E forum romanesc despre www.attachmentparenting.ro/forum/" target="_blank">Attachment Parenting. Eu inca ma documentez. Nix, daca ai timp si chef poti intra acolo ca sa mai dai sfaturi

Ok, serviciu usor sau somn usor, dupa caz!

21+


"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna mamici de zmeurici
am reusit sa mai intru si sa va citesc. Vad ca sunteti foarte active. Dar sunt bucuroasa ca am reusit sa recuperez tot ce ati scris pana acum.
Eu din pacate nu sunt foarte bine. Duminica dimineata m-am trezit pe la 5 din cauza durerilor de burta. Nu am avut niciodata asa dureri mari incat sa nu pot dormi. Toata ziua am stat in pat cu dureri de burta si cap, ameteli. Sotul a fost nevoit sa-mi aduca mancarea la pat. Ieri dimineata am plecat la lucru si pentru ca ma simteam tot rau l-am sunat pe doctor. M-a chemat de urgenta la spital. Mi-a dat doua saptamani de stat la pat, fara efort, si multa odihna. Mai iau si Duphaston, no-spa si magneziu forte. De dimineata la fel m-am trezit cu dureri mari de burta. Nu stiu de la ce. Doctorul mi-a zis ca e bine colul dar din pacate uterul se cotracta si e destul de iritat. nu inteleg de la am contractii. Am inteles ca de la contractii se poate deschide si colul. M-am speriat putin. Doctorul m-a certat ca am stat de duminica dimineata pana luni asa si nu l-am sunat. mi-a zis sa-l sun la orice problema care apare, dar mi-a fost rusine sa-l deranjez duminica. Ma gandeam ca poate nu e nimic grav si o sa se supere ca l-am deranjat. Dar acum daca am aprobarea lui sa apelez la orice nevoie nu o sa mai stau sa sufar pentru ca nu vreau sa pateasca ceva fetita noastra.
Am vazut ca discutati despre greutate. eu am 1.69m, am pornit de la 60 de kg si acum am dimineata 61 si seara 63 kg. burtica se vede dar mai bine spre seara. Dimineata daca imi sug burta nici nu ai zeca ca sunt gravida. Dupa-amiaza in schimb se vede mai bine si mi-e tare draga. In general am trei mese pe zi. mananc destul de putina paine (1-2 feli la masa)si numai prajita. Am probleme cu stomacul. La capitolul dulciuri imi place mult ciocolata cu alune. Dar incerc in aceasta perioada sa nu intrec masura. Cu prajiturile nu ma dau in vant, in comparatie cu sotul meu care ar manca numai dulciuri.
Eu in schimb am o alta problema care ma deranjeaza mai mult decat kg in plus si anume celulita. Probabil kg care le-am pus s-au stran numai pe coapse sub forma de celulita. Ufff ma dispera.
Wow cat v-am scris....sper ca nu v-am plictisit...
Va scriu si mai tarziu ca deja am intrecut masura



fericitaaaaa 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Eu inca mai sunt putin racita si ma mai ustura putin gatul cateodata , insa mi-a trecut tusea ! Sper ca raceala asta sa nu-i faca rau lui bebe ! Mai sunt fete inca racita ? 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


Si eu am burta mare, dar kg nu am pus decat vreo 3. Sotul zice ca numai burta e de mine, caci in rest am slabit. Si cu primul am avut burta mare, acum e mai marisoara, dar nu cu mult.

danielle sunt super scumpe toate la noi ...incepand de la mancare, pana la haine si accesori. Nu stiu zau cum supravietuim, la ce salarii avem.
Ely felicitari pt. baietel si pt. vestile bune de la eco!
Cornelia la noi e un magazin cu produse Disney. sunt dragute, dar nu cine stie ce. materialul din care sunt facute e cam naspa, dar nu stiu cat sunt de rezistente.
Andreea insanatosire grabnica.
Lorelay imi pare rau de dureri si de contractii. Stai pe tratament si multa odihna, vei scapa de ele.
dariaIoana felicitari pt. fetita si pt. vestile bune. Ma bucur ca ai ce ti-ai dorit.

toate burticile, o zi buna si fara probleme.

_
Gio20+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lorellay, imi pare rau ca ai avut asemenea probleme!
asculta-l pe dr si odihneste-te si sa nun iti fie rusine sa il suni de acum incolo.
Greutatea seara poate varia foarte mult, cea fidela este dimineata dupa ce mergi la baie. oricum, esti foarte bine.
si eu tot 3 mese am pe zi, intre ele maninc fructe. mai nou, am facut pasiune pt kiwi, dar merele nu imi lipsesc pe i, cel putin 2.

andreea, eu inca sint racita, ma ustura tot gatul pana jos de tot, tusesc sec, sint ragusita...nu face rau la bebe decit daca facem febra, inca nu am facut, slava domnului. cel mai tare ma ustura noaptea gatul de ma trezesc din somn de durere.


Patricia s18 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Hi again...hmmmm..pro bebe mi s-a parut cel mai accesibil momentan..am agsit un model rock'n'roll care intruneste dorintele mele..si bugetul..din pacate noi inca mai stam cu chirie..
Si body de vara foarte accesibile ..si alte hainute..desi astea le mai achizitionezi si de prin mgazine..nu neaparat online. Inca nu am gasit un model de saltea care sa ma multumeasca. Voi ce ziceti ?? Ma tenteaza acele de cocos..dar mai astept cu saltelutza..pana termina tata patutul..uffff..am zis las' ca-s tanara si iau viata in piept mai usor cu 2 decat dupa 30 de ani...dar nu-mi pare rau,o sa ne descurcam noi ..suntem mari:).
Ganduri bune si sanatate multa pt gravi care nu se simt bine:)
Ylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,mamici de zmeurici!

Eu nu am mai scris cam de o sapt dar v-am citit.

In primul rind,felicitari tuturor care au aflat intre timp ce e in burtica!
Noi nu am aflat ca nu am mAI fost la medic,merg vineri dar nu stiu daca imi spune,daca nu e 99%sigura nu o va face.Sigur o sa aflu in 6 aprilie,cind merg la ecografia morfofetala dar ce mult mai e pina atunci .Eu v-am zis ca cred ca voi afla ultima.

Patricia si celelalte mamici cu dureri de git,probati tablete Emser,sunt admise in sarcina(scrie pe prospect)si sunt cu sare,chiar ajuta.Si eu ma plingeam la un moment data ca ma doare gitul si cu astea mi-a trecut.
Patricia,mai faci amniocenteza?In uikend citisem chestia cu crescutul parului de pe picioare si eu stiam ca asa ar fi,daca e fata creste mai incet pt ca is mai multi hormoni feminini in joc .Eu tre'sa ma epilez mai rar,remarcasem asta de ceva sapt asa ca o sa am fetita,asa-i
Cu hainele cam asa e,cele de fetita nu merg la baiat nu neaparat ca au fundite si zorzoane dar au alta croiala,mai o floricica discreta si un girl pe undeva .Poate body-urile merg.

Cornelia,produsele Disney sub licenta sunt prost facute si cam kitchoase,alea originale sunt bune.

Motana,eu nu sunt cu Chicco la carucioare,chiar nu-mi prea plac insa hainutele sunt dragute,avea fiica-mea niste pantalonasi 3/4 f faini .Sigur,au si multe alte produse faine.
Eu nu am luat nimic?Mai e cineva ca mine?

Cind spun nimic,asta inseamna chiar nimic.Am vrut sapt trecuta sa iau un prosop cu triunghi mare si tare simpatic dar mi-am amintit ca am de la fiica-mea vreo 2 inca nedesfacute,primite cadou.
Mergem de Pastele catolic la socrii,departeeee,in nord-Germania si soacrA-mea deja m-a intrebat ce sa-i cumpere lui bebe .

Ma duc sa-mi iau copilul de la scoala,azi avem balet.Revin dupa-amiaza.

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Nu am mai scrsi de mult dar nu am putut trebuia sa stau la pat. Din pacata am placenta inserata prea jos aplroape de colul uterin , trebuie sa stau mult la pat, sa nu fac efort, sa nu ridic uff. Mai am si diabet,si ma luat si raceala . Bine ca Julia este sanatoasa, merge la gradi. Tuseste putin, dar asta este alergia pe care o are. In rest mai nimic nou, ma voi baga din nou in pat. Nu pot sa stau prea mult. Sotul meu este cam nervos din aceasta pricina. Sper sai treaca. Am citit ca aceasta placenta inserta se poate ridica in pozitia corecta si sper ca acest lucru sa se intample.
la toate

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + 16+ sap.
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput