Mamici si gravidute de Satu Mare (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Ada_S spune:
Buna fetele, hop si noi
Adriana felicitari pt nepotica...sa creasca mare si frumoasa, sora ta cum se simte dupa cezariana?
Am vrut sa iesim si noi dupamasa dar vine mami pe la noi asa ca ramane pe maine...
Oana, bine ca intrebi suntem toti cu rosu in gat... luam antibiotic pe rupte...... ha ha ha ..... stai linistita ca nu avem nimic.... ma gandeam sa fac o gluma sper sa nu te superi. V-a vazut Arpi intr-o dimineata cand mergeati la laborator.
Distractie placuta la Tesco daca mergeti.
zsuzsu, daca ai eliminat dop poate nu mai e mult.
danuka, vad ca esti mai increzatoare acum ca ai schimbat medicul, foarte bine. Cu greturile cum stai?
As scrie mai mult dar il am pe Alec in brate si e cam greu cu o mana.
IliesClara spune:
Salutare
deocamdata atat:
http://picasaweb.google.com/clara.acs/PozeFeteDeTrimis?authkey=Gv1sRgCJbkm4-9jcq4Hw#
multumim pt sustinere
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din 19 Martie 2009)
Ada_S spune:
Felicitari Clara pt comorile tale... sunt atat de frumoase. Tu cum te simti dupa operatie, cum te descurci cu fetele?
mihaela_s spune:
Dragelor va salut cu mult drag.
In primul rand felicitari Clara pentru fetite, sunt 2 minuni.
Zsuzsu tin pumnii sa ai o nastere rapida si usoara...la al 2-lea merge mai repede.
adriana, sa-ti traiasca nepotica!
Eu n-am mai intrat...din pacate un eveniment trist ne-a dus saptamana trecuta la SM. Socrul meu ne-a parasit pentru totdeauna...
Am plecat duminica dimineata, eu cu sotul meu si cu Silvia. Diana a ramas aici la prietenii nostri. Avea scoala si teste si am considerat ca e mai bine asa, a fost si ea de acord. Am ajuns inapoi aseara, obositi. Din pacate asta e viata...
Va pup pe toate, sa aveti un we frumos!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
DanuKa spune:
Vai Clara ce simpatice sunt fetitele tale , ptiu , ptiu sa nu le deochi si ce zambesc ele , asa devreme
o intrebare , de ce au manusi bebicele ? intreb ptr ca nu am mai vazut ....
Ada, da sunt mai increzatoare ptr ca tratamentul are efect , nu au disparut total scurgerile si uneori mai vad cate un firicel de sange insa au diminuat considerabil , sper doar sa dispara total si sa iasa bine ecografia , desi nu-s eu de acord sa ma indop cu medicamente , ma bucur ca au efect , greturi am destule , in fiecare zi ,dimineata pe la 10 am program , si ma chinui sa vomit si numa apa dau afara , eu vomit foarte greu , si foarte rar , mai nou am observat ca ma si constip , si incerc sa mananc fructe multe .
Mihaela , condoleante ptr socrul tau , sa se odhineasca in pace .
wk-end placut la toate .
Ada_S spune:
Atentiune atentiune, avem vesti
Azi la ora 9 s-a nascut Iulia Petra de zsuzsu, 3800 gr, 54 cm, prin cezariana, amandoua sunt bine, se recupereaza.
Bravo zsuzsu, ati scapat cu bine, felicitari pt printesa, sa iti cresca mare si sanatoasa. Te asteptam acasa.
AdrianaSM spune:
Felicitari Zsuzsu, bine ai venit pe lume Iulia Petra, sa fii sanatoasa, mancacioasa si cuminte! sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume!
Clara, ce frumoase fetite ai tu acolo foarte simpatice si sociabile din primele zile..:) ce frumos zambesc ele! tu cum te simti? cum esti dupa operatie? papa fetitele? ai lapte pt amandoua sau papa lapte praf?cum dorm noaptea?...multa rabdare iti doresc...ca stiu ca la inceput e mai dificil, mai ales cu doi copii deodata...
Mihaela, sincere condoleante.ce pacat ca trebuie sa veniti in Romania pentru asemenea evenimente si nu pentru vacante si lucruri placute... din pacate asta e viata...
Danuka,imi pare rau ca te simti rau...si eu am avut o disgravidie foarte urata in primul semestru al sarcinii..nu putea pune nimic in gura, vomama totul..nici macar apa nu statea in mine...vre-o 3 sapt nu am mancat nimic, numai cu perfuzii am stat...dar trece, astea e lucrul cel mai bun...si cu sarcina anterioara, cu baietelul tot asa te-ai simtit? unde stai in Franta?
Oana, vroiam sa iti spun ca eu nu ma prea descurc cu testul ala de fertilitate...nu stiu unde gresesc..daca ma uit pt rezultat dupa 6 minute cta scrie acolo inca nu e uscata destul saliva, daca ma uita dupa 15 minute e prea uscata... poate imi dai un sfat...
V-am pupat pe toate...merg sa pregatesc ceva papica pentru printesa ca deseara mergem sa facem baita la nepotica mea..pe care o cheama tot Iulia
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
anca_tamas spune:
Seara buna sau buna dimineata mai bine zis. De cand cu vremea asta buna nu mai apuc sa deschid calculatorul numai seara tarziu si atunci daca mai sunt treaza pana il termina sotul de butonat.
Clara sa-ti traiasca comorile,, sunt niste dragalase si scumpele
Zsuzsu felicitari mami,, sa fiti sanatoase si sa veniti repede acasa,
Adriana sanatate multa surorii si nepotelei tale. Sa stii ca saptamana asta am vazut o mobila pentru copii pe Careiului dar sincer nu mi-au placut culorile, maro deschis cu verde crud.
Danuka imi pare rau ca ai atatea probleme, putere multa si sanatate la amandoi.
mihaela_s spune:
adriana, danuka multumesc mult.
adriana nu mai stiu daca ti-am zis sa-ti traiasca nepotica!
zsuzsu felicitari si un bb mancacios si sanatos!
Eu sunt prinsa pana peste cap cu scoala, asa ca dau mai rar pe la voi.
si , o saptamana frumoasa in continuare.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
oanasm spune:
'neata
scurt asa...
mihaela condoleante...uff...rau e cu distanta asta in momente de genu' asta
clara ai 2 fete MINUNATE! sa va traiasca!
zsuzsu felicitari! refacere rapida si laptic pt bb!
adriana citeste testul dupa ce se usca complet! abia atunci e concludent..timpul scris de ei in prospect e prea scurt..nici la mine nu apuca sa se usuce saliva..
Oana
de Raul