Mamici si gravidute de Satu Mare (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

marsy imi pare tare rau ca daria nu este bine. sper sa-i treca cat mai repede.
eu am nascut in 11 august un baietel de 3929g si 56 cm. deja suntem mari. la inceput a fost mai rau cu colicile, dar acum e mai bine, e destul de cumintel. il alaptez, noaptea manamca odata pe la 4-5 dimineata si apoi mai doarme
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Didiloo- Felicitari pt bebe cuminte!sa cresteti mari si sanatosi!
Noi suntem bn,Daria are deja 3dintisori,mai iesim si la plimbare dar mai greu ca e frig.
Pupici sa aveti o zi frumoasa!

Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_sm spune:

Buna ziua, fetelor!
Mai primiti o satmareanca gravidutza intre voi?
Ma numesc Claudia si abia astept sa se nasca si ingerasul meu! Am 28 de saptamani de sarcina, peste care am trecut foarte bine (fara greturi, dureri, fara nici un fel de probleme), baietelul meu e bine, se dezvolta normal si e tare, tare jucaus... Toata ziulica se misca, de fapt se joaca cu cordonul ca l-am vazut la eco
Mai multe o sa va povestesc pe parcurs...
Va doresc tuturor o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Cu mare intarziere va salut si eu , dragi satmarence...sa imi fie rusine ca nu am mai scris de mult!

Marcela, multumesc mult de intrebare. sunt bine...cresc :)
Claudia_sm, bine ai venit printre bnoi...si felicitari pentru baietelul jucaus! cine iti urmareste sarcina?
didiloo, Delaida, felicitari pentru baietei!va asteptam cu mai multe detalii despre voi, despre copii, cum ati nascut...
Julia, felicitari pentru Anne, sa cresca mare si sanatoasa!cum te descurci cu trei pitici plini de viata?

si acum despre noi: Estera este bine, are deja doi ani si o luna, este cuminte, ne intelegem bine, ne jucam, suntem in plina desfasurarea a operatiunii olita, dar nu merge prea bine, oricum nu o stresez...eu am in burtica o fetita de 32 de sapt. cu care vom face cunostinta in decembrie:)

Va-m pupat pe toate...

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si cu Miriam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Bine ai venit Claudia printre noi!si felicitari pt bebe cel cuminte,unde ai sa nasti?
Adriana- sti m-am gandit si eu cu olita sa incep de pe acum,dar ma gandesc ca e prea devremeasa k o mai las un pic.Cum se face capitol nou?, k am uitat cum se face

all

Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Va astepteptam la

Capitol nou!

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si cu Miriam

Mergi la inceput