Mamici si gravidute de Satu Mare (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Fetelor cineva scria recent de piscina. Unde se poate inota in SM si cu cat. Ca in afara se strand eu nu stiu, nu am studiat de mult problema.

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

O las pe Oana sa iti raspunda, ea stie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Servus si de la mine!

Va doresc cu intarziere La Multi Ani doamnelor! Sper ca ati petrecut frumos.
Eu am facut sambata un tort frumos cu crema de zmeura, am cinat si ne-am uitat la tv. Duminica am fost la piscina, ne-am balacit si am inotat, apoi am fost la pizza si cam gata ziua. Azi am inceput o noua saptamana, eu la laborator, apoi la scoala, imediat ma duc la camin dupa Silvia si apoi acasa.
Saptamana trecuta am fost si am facut cateva poze, am avut soare dar frigutz. Acum e innorat dar mai placut, au iesit si ghioceii si au iesit si zambilele in gradina mea. Ziua e deja mai lunga si ma bucur ca vine primavara.

adriana, mersi de intrebare...eu va citesc zilnic, dar uneori nu-mi gasesc locul intre discutiile voastre, de aceea scriu mai rar. Am vazut-o pe scumpa de Estera, e tare frumoasa! Voi ce mai faceti cu ochisorii?

clara, cum mai esti? Se apropie marele moment sa-ti vezi bebelinele....

Ada, Zsuzsu si oana un pupic pentru fiecare!

PS cred ca am uitat pe cineva, dar zau daca stiu.... Pupici la toata lumea, in concluzie.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata!

Oana, multumesc mult pentru instructiuni..azi dimineata a fost deja mult mai bine cu testul asta..adica mi-a iesit un rezultat concludent.

Ada, cum sunteti, a trecut raceala? pupici la baietii tai frumosi.

Ramona, cum sunteti? n-ai mai intrat demult...sper ca totul e in regula si a trecut raceala lui Razvan.

Clara, ce fac gemenele? nu se pregatesc de mare intalnire?mai ai o sapt si dc nu se hotarasc ele sa vina le scoateti voi, nu?

Mihaela, am vazut pozele voastre de la zapada...ce peisaje minunate..super!sa stii ca intotdeuna mi-am dorit sa vad marea iarna...tu ai ocazia sa o vezi mereu...ai doua fetite tare frumoase, cred ca esti mandra de ele.si chiar dc uneori nu iti gasesti locul in discutiile noastre poti sa intrevi sa ne mai spui una alta din experienta ta.

Apropo, fetelor, carora v-a venit acum cm dupa sarcina, mi-e trebuia sa imi vina ieri si nu a aparut..deja imi fac ganduri...e normal sa nu fie regulat? dc nu vine nici maine, fac un test ca nu mai stiu ce sa cred....

V-am pupat pe toate.
O zi frumoasa sa aveti...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

adriana cu placere legat de cm..eu stiu ca e normal sa fie neregulat atata timp cat alaptezi...dar daca ati facut "prostioare" si te simti cu musca pe caciula..baga un test
ada ce mai faceti? sper ca bine..noi mai avem ceva urme de muci dar ffff putin..papa Alec?
mihaela ieri ma uitasem la poze s-am vrut sa si comentez ceva...dar n-am putut...ca nu-s blogger... fff faine peisajele...iar poza aia cu marea inghetata asa cu valuri e de-men-ti-a-la..vad ca fetelor le place zona...si explorati mereu cate ceva nou
clara legat de inot in sm..este un bazin semi-olimpic pe str careiului, in cadrul motel-restaurant select...apa e ok..curata (am prins de cateva ori murdara....ca deh..suntem in romanica) doar ca daca mergi mi dupamasa dupa 18 vin idioti ce sar in bazin desi nu e voie, nu respecta niste reguli ce tin de bazin de iont si NU de balaceala... dar supraveghetoru' nu le zice(a) nimic...decat daca il faceam eu pe el cu ou+otet....pretul era rezonabil...ma rog...dar depinde cat de des vrei sa mergi...eu mergeam zilnic si abonmentul a fost cam 200ron...nu mai tin minte exact..au si sauna si cateva aparate gen bicicleta si ceva scripeti
uite www.motelselect.ro/ro/piscina/" target="_blank">poze
ptiu..cat am scris

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Neata domnelor

Aici se afla niste materiale de stimulare senzoriala pt cei mai mici, de la 0 luni, dar e f indicat la orice copilas pana pe la 6-10 luni (pana cand e interesat) sau pana au rabdare.

Aici
http://picasaweb.google.com/clara.acs/MaterialeDeStimulare?authkey=Gv1sRgCKTw_tLj_sP9TA#

1.Se poate amenaja un colt de stimulare in camera lui BB - ca in pozele 3 si 4- cu o serie de obiecte refolosibile colorate, fosnitoare, sclipitoare, cu lumina intermitente, veioze cu miscare, oglinzi, suprafete cu diferite texturi (obiecte acoperite cu blana, smirghel, nisip, sarma, burete, metal neted, plastic zgrunturos etc), obiecte de stimulare vizuala care atarna etc. Se poate utiliza si muzica de relaxare sau care imita sunete din natura.
Copilul se plaseaza in mijlocul acestui colt si e lasat sa exploreze vizual materialele, dupa care parintele il ajuta sa exploreze tactil obiectele atingandu-i pielea fetei, mainii talpii, coapsei etc.
Se poat utiliza si materiale olfactive placute: vata cu parfum usor, sapunel, vanilie etc.

2. Se poate realiza o pereche de manusi (manusi ordinare din piata, din acelea elastice) pe care se pot coase, pe fiecare degetel, cate un obiect de culoare, textura, marime diferita: beteala, fasii de punga, un clopotel etc. In interiorul palmii se cos arici care sunt utile odata pt a depozita manusile sa nu se rataceasca si pe de alta parte pt a le folosi ca material de stimulare tactila, pt ca aciciul este aspru.

3. TacPac este o metda consacrata, materialele necesare sunt in poza 1, iar textul o trimit pe emailul comun.
Plansele de ghidaj inca nu le-am gasit, dar indata ce le gasesc le postez.

Mami Clara, 37+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Multumesc pr pontul cu piscina, Oana. O sa o incerc in vara.
.............

Miharela, se apropie momentul. Daca fetele nu vor sa iasa pana luni, o sa le scoatem, cred,marti. Oricum Dr le scoate si daca intru mai repede in travaliu, numai sa nu fiu dilatata complet, pt ca atunci Anto iese singura si pe Iulia o scoate Dr. Si nu suna bine afacerea asta.
...............

Adriana ... i-auzi, i-auzi...
Totusi nu te panica, CM este dereglat uneori la oricine si din senin... d'apai la mamici proaspete.

Mergi la inceput

Fetelor, nu aveti cumva de vanzare un cantar electronic pentru bebelusi? stiu pe cineva care ar fi interesat sa cumpere unul second.

Daca cumva vreti sa vindeti careva, pls anuntati-ma.

Multumesc.

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Adriana, din pacate nu stiu nimic despre cantar de BB de vanzare.

Atata am dibuit si eu de pe forum ca daca e posibil atunci sa nici nu ne achizitonam. E stresanta masuratoarea zilnica, testul laptelui e nerelevant... si masuratorile se pot face la pediatru la controalele periodice.

Voi trebuie sa veniti la analize cu fetita zilele astea, nu?

Oana, prietena ta a venit pana la urma la obstretician la CJ?

Mergi la inceput

Buna dimineata! cu toate ca imediat e amiaza :)

Clara, vad ca tot 3 in 1 sunteti!si daca tot asa ramaneti marti e ziua cea mare? ce frumos!savureaza ultimele zile cu burtica iti va tare dor de ea! si dc tot veni vorba de ziua ce mare, hai sa bagm niste agitate pentru incurajare!

Clara

Legat de cantar, asa e, e putin stresant sa tot cantaresti copilul, dar mie mi-a fost de fff mare folos.avand in vedere ca Estera s-a nascut mai micuta am vrut tot timpul sa vad dc se dezvolta ok..si mi-a prins bine un cantar prin apropiere.proba suptului nu am facut-o niciodata, cu toate ca am fost tentata...a fost ok si fara.

In alta ordine de ie dei, mie inca nu mi-a venit cm, dar dupa cum ma simt nu mai dureaza mult si vin! ieri ii spuneam sotului ca inca nu mi-a venit, la care el: SUPER! deci...el isi doreste sa avem copii apropiati ca varsta...dar mie totusi mi se pare prea repede acum...

ZSuzsu, totul e in regula? Iulia Petra nu s-a hotarat sa va cunoasca? uite si pt voi putina incurajare

Zsuzsu

o zi frumoasa sa aveti!!

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Voi trebuie sa veniti la analize cu fetita zilele astea, nu?

Da, cred ca saptamana viitoare vom fi in Cluj.azi vom afla exact in ce zi ne face programarea la RMN.sincer, nu am nici un chef de inca un drum de Cluj cu Estera...dar asta e.sper ca acum vom rezolva definitiv problema asta...

Mama ta merge la tine in Cj pe cand nasti? sau este deja la tine?

la micutele din burtica!

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput