Mamici si gravidute de Satu Mare (2)
Raspunsuri - Pagina 15
marsy_baby spune:
Ink nu am aflat ce o s amadriana, zilele trecute am avut o hemoragie si am stat in spital cateva zile, acum bb e bn dar atunci era s pierd sarcina, dar ne-a pazit Cel de sus si acum suntem binisor...repaus la pat!mie cam greu s stau l pat tot timpu dar trebuie pt ingerasu meu.
16+
14+ ... in asteptarea primaverii..
AdrianaSM spune:
Marcela, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat...din ce cauza ai sangerat?sper ca acum este totul in regula...stai cumintica la pat sa nu se intample ceva...lasa, ca ai timp sa afli ce este bebe, tot ce conteaza e sa fie sanatos...
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
adela_r spune:
Buna tuturor mamicilor si viitoarelor mamici de pe acest forum.
Imi cer scuze , sa ma iertati va rog ca ma repet, dar avem mare nevoie de ajutorul vostru.
Daca cunoasteti pe cineva care ar primi in chirie o familie (3 membrii) in chirie, intro garsoniera , pentru o perioada de maxim 7-8 luni....
Si un loc de munca ( in constructii daca se poate) pentru sotul meu, in SATU MARE. Dati un PM daca ne puteti ajuta cu ceva....
AdrianaSM spune:
adela_r, eu din pacate nu te pot ajuta cu nici o informatie in acest sens...
restul fetelor ce mai faceti?
Estera (17.09.2008)
AdrianaSM spune:
Clara, ce mai faceti? ce fac minunile?cand mai veniti in sm dati un semn de viata...
Estera (17.09.2008)
AdrianaSM spune:
Satmarenceeeeee!!!! hai sa nu lasam subiectul sa moara....
Va dorim sanatate la toti in sezonul acesta rece care a inceput! Estera e putin racita...ii curge nasul...dar trecem noi si peste asta!
va pupam pe toti!
Estera (17.09.2008)
marsy_baby spune:
Hello satmarence!Adriana- scumpa de ea a racit?apoi pe vremea asta rece te poti astepta.Sanatate la micutza ta
Eu sunt bine acum....v-oi avea o fetita
...suntem tare bucurosi![]()
Cate o
pt fiecare satmareanca
DARIA 22+
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/
AdrianaSM spune:
Marsy, felicitari pentru fetita!!! sa fie sanatoasa si cuminte!tot la d-na Varodi umbli? am vazut ca si-a deschis cabinet nou...
Estera din pacate e pe tratament + aerosoli, la care nu prea vrea sa stea... asta e...sa speram ca se va face bine cat de repede.
v-a pupam pe toti.
Estera (17.09.2008)
marsy_baby spune:
Adriana - da la Dna Varodi umblu...eu la cabinetu ei merg.Scumpa de ea ink e micutza si normal k nu poate suporta aerosolii,dar sanatate multa si sa se faca cat mai repede bine
DARIA 22+
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/